Horoscop
Înapoi la

Marte este în sextil cu Neptun. Urmează 3 luni de neliniște pentru zodii

Marte este în sextil cu Neptun. Urmează 3 luni de neliniște pentru zodii

Lorena Teacă

Marte sextil în Neptun are loc atunci când planetele se află la o distanță de 60 de grade unele față de altele. Astfel, avem de-a face cu Marte, care presupune determinare, voință și luptă cu orice preț pentru atingerea idealurilor, dar și cu Neptun, care aduce liniște, răbdare și dragoste în viața zodiilor.

Marte sextil în Neptun le oferă zodiilor șansa de a vedea mai departe de aparențe, de a ști cu exactitate ceea ce-și doresc și de a face anumite schimbări pe plan sentimental, pentru a atinge perfecțiunea la care visează de ceva timp.

Iată care sunt cele 3 zodii care vor simți cu desăvârșire influențele evenimentelui astral:

Femeie care are nori ploiș;i deasupra capului

Berbec

Dacă până acum relația a funcționat excelent, află că începând cu această săptâmănă vei observa fiecare defect al iubitului și al relației, motiv pentru care vei deveni nemulțumită și agitată. În plus, va fi luată în considerare și despărțirea, pentru că ajungi în punctul în care conștientizezi că îți dorești ceva mai mult de la partenerul de viață. Astrele te îndeamnă să îți asculți inima și să pui punct doar relației doar dacă consideri că nu mai ai nimic de învățat de la iubit.

Gemeni

De foarte mult timp îți dorești să mergi într-o călătorie într-o țară exotică, însă până acum, de fiecare dată când ai vrut să pleci, s-au ivit alte lucruri mai importante de făcut. De această dată te vei zbate și vei lupta cu toate puterile pentru a ajunge acolo unde visezi, deoarece îți dorești să te bucuri cu adevărat de viață. Cu toate acestea, trebuie să știi că, până a ajunge acolo, vei trece prin momente dificile și vei avea de luat decizii urgente și grele. Înarmează-te cu multă răbdare și ambiție și profită din plin la final de reușită.

Femeie care stă cu perne în brațe și privește la televizor

Capricorn

De nenumărate ori ți-ai rugat iubitul să-și controleze tonul vocii atunci când vă contraziceți și să încerce să nu te mai jignească de fiecare dată când are ceva să-ți reproșeze. Cu toate acestea, rugămințile tale nu au fost ascultate și ai ajuns în punctul în care tot ceea ce-ți dorești este să stai departe de el, pentru a fi liniștită. Marte sextil în Neptun te va face să iei decizia pe care o amâni de foarte mult timp: despărțirea de partener.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Care este mirosul tău natural?
Incepe quiz
Care este mirosul tău natural?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.