Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Marte în Balanță va fi în cuadratură cu Pluto în Capricorn: lumea cum o știam noi se va termina pentru zodii

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Marte în Balanță se va afla în cuadratură cu Pluto în Capricorn. Efectele acestei alinieri astrale se vor face simțite cu putere în viața zodiilor. Prezența lui Marte în Balanță este un indicator sigur al unor impulsuri subterane ce stau să izbucnească, de aceea conflictele, confruntările pasionale și războiul împotriva normelor vor fi la ordinea zilei. Marte este planeta acțiunii și a pornirilor nestăvilite, iar prezența sa în Balanță, semnul armoniei și echilibrului nu este de bun augur. Pe de altă parte, Pluto în Capricorn sugerează accesul la energiile dezlănțuite ale lumilor subterane, ceea ce conduce la manifestări extreme, pentru că partea întunecată, de umbră din noi tinde să iasă la suprafață.

planeta

Zilele care urmează ar putea aduce cutremure în relațiile noastre sentimentale, un adevărat potop de emoții negative și o restructurare totală a vieții noastre de până acum. Este important să ne păstrăm calmul și echilibrul intern și s folosim energiile inconștientului pentru a da mai multă putere acțiunilor noastre constructive.

Berbecul răzbește la suprafață

Pentru Berbec va urma o perioadă de mari frustrări, pentru că libertatea sa este îngrădită de nenumărate obligații, sarcini dificile la serviciu, cursuri și pregătiri suplimentare, dar și solicitările din ce în ce mai insistente ale partenerului. Dar Marte este planeta sa conducătoare și îi dă puterea să răzbească toate greutățile, în vreme ce Pluto în Capricorn îi oferă stabilitate și consolidarea unor planuri de lucru care să-l susțină.

Taurul se eliberează de falșii prieteni

Cuadratura Marte-Pluto va aduce un adevărat cutremur în viața Taurului, care își dă seama că a fost înconjurat de prieteni falși, de persoane care îi subminează autoritatea și de susținători mincinoși. Este vremea ca Taurul să facă o curățenie generală în lista sa de prieteni și să păstreze alături doar persoanele care îi vor cu adevărat binele. Deși va urma o perioadă de singurătate și izolare pentru el, Taurul trebuie să-și asume schimbarea și să treacă mai departe.

Gemenii dau cărțile pe față

Dacă relația cu partenerul este tensionată de ceva vreme, Gemenii vor iniția în perioada care urmează discuții decisive, pentru a hotărî dacă este cazul să continue legătura în care se află. Marte în Balanță îi aduce pe Gemeni la capătul răbdărilor, iar ei nu mai pot accepta nici un compromis și își invită partenerii la tratative. În perioada ce vine se vor rezolva multe probleme de cuplu pentru Gemeni, dar există și riscul unor despărțiri și al unor mari suferințe.

Racul își deschide un nou drum

Sentimentul de închidere și de neputință al Racului va lua sfârșit cât de curând. Pentru că i se ivesc în cale oportunități neașteptate de schimbare în viața profesională și în cea familială. Este posibil să i se ofere un job nou, mult mai avantajos ca cel actual sau să se mute cu familia într-un cămin mai mare. Ar putea primi o moștenire sau ar putea avea un conflict cu anumite rude, care îi va schimba foarte mult viața. Transformările vin amestecate, cu bune și cu rele, pentru că Pluto în Capricorn scoate la suprafață atât resurse cât și reziduuri energetice.

influente

Leul învață să spună ”Nu”

Dacă viața Leului a părut armonioasă, acest lucru s-a datorat numai tendinței sale de a accepta orice sarcină care i se repartizează și dificultății de a refuza lucrurile care nu-i convin. Dar este vremea unei schimbări, prevestite de cuadratura dintre năvalnicul Marte în Balanță și puternicul Pluto în Capricorn. Cele două planete îi dau forță Leului să se opună lucrurilor care îl deranjează, să-și spună cu mai mult curaj opiniile și să refuze sarcinile care nu-i convin, atât la serviciu cât și acasă. Deși va crea conflicte și se va arunca în certuri, Leul va simți că evoluează învățând să spună ”Nu.”

Fecioara se revoltă împotriva regulilor

Viața Fecioarei se desfășoară adesea după norme și standarde precise, pentru că firea sa meticuloasă o face să respecte în general regulile și să încerce să demonstreze că este cea mai bună. Totuși, evenimentele astrale care vor urma îi dau un impuls de răzvrătire și o fac să analizeze mai atent anumite reguli rigide și să înțeleagă că nu au nici o noimă. De aceea, Fecioarele vor încerca să aducă schimbări semnificative la locul de muncă și în viața de familie în perioada care urmează, modificând în primul rând normele care li se par nejustificate.

Balanța încearcă să-și echilibreze talerele

Cu Marte prezent în semnul său, Balanța este departe de a fi liniștită, dar încearcă din răsputeri să calmeze agitația și dezechilibrele ce încep să se producă în lumea sa interioară. Din fericire, cuadratura lui Marte cu Pluto în Capricorn îi oferă o oarecare stabilitate, legând energiile dezlănțuite de niște scopuri și obiective precise. Iată de ce Balanța se va concentra pe muncă mai mult ca de obicei, pentru că astfel se simte echilibrată.  În relația de cuplu, însă, pot apărea zguduiri și fisuri, care se vor lărgi din ce în ce mai mult dacă Balanța evită să se confrunte cu partenerul.

Scorpionul dă lovitura

Pentru Scorpion, cuadratura dintre Marte în Balanță și Pluto în Capricorn este prilejul perfect pentru a-și da pe față intențiile. În ultuimul timp, Scorpionul a acumulat mai multă putere și încredere în sine, iar acum poate culege roadele acestei dezvoltări personale. Atât la serviciu cât și în relații, Scorpionul va pune piciorul în prag și va da o nouă direcție lucrurilor, în conformitate cu dorințele sale. Este posibil să ceară mai mulți bani, mai multă autoritate, să impună noi reguli în cuplu și să aducă mai multă disciplină în familie.

Săgetătorul își cucerește independența

Se știe că Săgetătorul este o zodie care are mare nevoie de libertate și aventură, dar, în ultima perioadă, s-a simțit constrâns de cererile șefilor, de pretențiile partenerului sau de dificultăți financiare. Dar această perioadă este pe cale să se sfârșească, mai ales că Săgetătorul trăiește o adevărată revoluție interioară. Anumite ocazii care i se ivesc în cale, fie în ceea ce privește banii, fie din punct de vedere al relațiilor îi dau puterea de a aborda și celelalte lucruri care nu-i convin din viața sa și de a-și cere drepturile.

Capricornul dobândește mai multă răbdare

Deși este perseverent, Capricornul nu este la fel de răbdător și adesea vrea ca lucrurile să se întâmple ca prin farmec. Și în relații, și pe plan profesional sau în ce privește banii Capricornul încearcă să grăbească deciziile și deznodămintele și se simte iritat când apar întârzieri și amânări. De aceea, adesea ajunge la concluzii greșite și își pierde încrederea în viitor. Marte aflat în Balanță este o lecție pentru Capricorn de a-și stăvili nerăbdarea, iar Pluto rezident chiar în semnul său îi dă stabilitate și profunzime, ajutându-l să judece lucrurile mai așezat și mai chibzuit. Vestea bună este că visele sale încep să prindă contur, dar trebuie să le ofere timp pentru a se împlini.

Vărsătorul își dă jos măștile

Dorința de a fi bine văzut și de a păstra numai relații armonioase îi oferă anumite avantaje Vărsătorului, dar îl supune și unor constrângeri din ce în ce mai greu de suportat. Cuadratura dintre Marte în Balanță și Pluto în Capricorn îi dă acces la energia latentă care hrănește partea cea mai autentică din sine. Iată de ce va veni o perioadă de schimbări importante pentru Vărsător în luna noiembrie, când își va spune răspicat punctul de vedere, indiferent pe cine rănește și ce părere își fac ceilalți despre el. Relațiile sale vor deveni mai puțin convenționale și va câștiga respectul celor din jur cu purtarea sa fermă și onestă.

galaxie

Peștii capătă mai mult curaj

Firea subtilă și ascunsă a Peștilor îi face ca adesea să se strecoare nevăzuți și neauziți pe lângă ceilalți, fără a avea  curajul să-și impună opiniile și să se emancipeze. Marte în Balanță în cuadratură cu Pluto în Capricorn fac să răbufnească precum un vulcan gândurile și emoțiile nemărtuisite ale Peștilor. Puși în fața unor situații constrângătoare, aceștia nu se mai cenzurează ci opun rezistență în fața persoanelor care încearcă să-i exploateze sau să le înfrângă voința. Va fi o perioadă în care Peștii se vor simți ca niște adevărați învingători și nimeni și nimic nu le va putea sta în cale.

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (78)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 18 septembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66472 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51837 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47710 vizite)
  4. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (45476 vizite)
  5. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41536 vizite)
  1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
  2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
  3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
  4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
  5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
  1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
  2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
  3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
  4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
  5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!