Horoscop
Înapoi la

Marte intră în conjuncție cu Uranus. Trei cupluri solide se destramă fără șansă de împăcare

Marte intră în conjuncție cu Uranus. Trei cupluri solide se destramă fără șansă de împăcare

Lorena Teacă

La data de 13 februarie, Marte și Uranus sunt în conjuncție, iar acest eveniment astral va destrăma pe neașteptate și fără șanse de împăcare cupluri solide, formate cu mulți ani în urmă. Durerea și tristețea vor fi la cote maxime, iar momentul va fi depășit cu mari dificultăți.

Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte la data de 13 februarie:

Berbec

Marte în conjucție cu Uranus aduce multe griji și probleme care trebuie rezolvate urgent, dar acest lucru nu le știrbește nativelor optimismul debordant de care dau dovadă în fiecare zi.

Taur

Femeile Taur sunt ambițioase și au un spirit competitiv rar întâlnit, dar, din cauza unui eșec, nativele aleg să nu se mai zbată pentru interesele lor.

Femeie și bărbat care rup o inimă în două bucăți

Gemeni

În ciuda longevității relației, noul eveniment astral aduce o despărțire pentru nativele Gemeni, deoarece jignirile și reproșurile tot mai des întâlnite fac ca răbdarea acestora să se sfârșească.

Rac

Femeile Rac trebuie să fie foarte atente la planul financiar, deoarece se anunță anumite pierderi și cheltuieli neplanificate. Astfel, aceste native trebuie să fie mult mai precaute în această perioadă.

Leu

Leoaicele au de suferit mult pe plan sentimental, deoarece relația cu iubitul se destramă, iar tristețea și depresia își fac loc în viața acestor native. Este esențial ca prietenii să fie alături de acestea, pentru ca momentul să fie mai ușor de depășit.

Fecioară

Planul profesional scârțâie de ceva vreme, iar acum a venit momentul ca Fecioarele să pună piciorul în prag și să se reprofileze. Schimbarea va fi una benefică, atât pe plan financiar, cât și psihic.

Balanță

Balanțele descoperă că au anumite probleme de sănătate, aspect care le îngrijorează și le adâncește pesimismul. Este indicat ca aceste native să-și păstreze calmul, pentru ca rezolvarea să vină mai rapid.

Scorpion

De ceva timp, nativele Scorpion planifică despărțirea de iubit, dar până acum nu au găsit motive plauzibile pentru ca acest lucru să se întâmple. Odată cu schimbarea astrală, nativele găsesc „declanșatorul” și, inevitabil, intervine despărțirea.

Femeie și  bărbat care stau cu spatele unul la altul în pat

Săgetător

Femeile Săgetător duc de ceva vreme o luptă interioară greu de descris, care le face să devină extrem de vulnerabile și de sensibile la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Capricorn

Pentru nativele Capricorn, schimbarea este cea care conturează perioada conjucției dintre Marte și Uranus. Vor vedea cum fiecare plan al vieții lor capătă o altă traiectorie, lucru care le bucură și le oferă un plus de energie.

Vărsător

Schimbarea astrală din 13 februarie le apropie pe femeile Vărsător de familie, lucru care le aduce multă liniște sufletească. Astfel, ele vor avea ocazia să se deconecteze de la toate problemele întâmpinate în ultima vreme.

Pești

Grijile fac parte din viața de zi cu zi a nativelor Pești, dar se pare că acum acestea se înmulțesc. Acest lucru le face să devină irascibile și greu de suportat, motiv pentru care certurile cu persoana iubită sunt inevitabile. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ar trebui să îți faci breton?
Incepe quiz
Ar trebui să îți faci breton?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă