Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Martie este luna vindecării pentru acești nativi

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toți am simțit la un moment dat suferința, ne-am simțit slabi și neputincioși sau am avut sentimentul că nu ne vom mai putea reveni vreodată. Dar în adâncul nostru se află o mare putere de vindecare, la care avem acces prin mintea și sufletul nostru.

Vindecarea reprezintă un proces de reîntregire, în care parțile separate se integrează din nou în tot. Atunci când avem o rană fizică, celulele încep să se regenereze, până când refac total țesutul; practic, este o reunire cu organismul din care fac parte. Același lucru este valabil și în cazul vindecării emoționale sau spirituale: părți din psihicul nostru au nevoie să fie hrănite și alinate, pentru a reface balanța interioară și a privi din nou existența cu speranță și încredere.

Martie este o lună magică, pentru că face natura să reînvie și sufletele să se vindece. Iată care sunt zodiile care vor beneficia de energiile pozitive ale Universului în această lună.

vindecare

Zodii care se vindecă în martie

Rac

Ai nevoie de o vindecare la nivel emoțional, ceea ce este destul de complicat. Emoțiile sunt iraționale și scapă de sub control. Ele pot provoca suferințe greu de definit și mai greu de tratat. Vindecarea emoțională necesită timp, răbdare și compasiune. Cel care suferă trebuie să simtă iubirea celorlalți și să se elibereze de cea mai întunecată dintre emoții: teama. 

În luna martie, tu vei îmbrățișa vindecătorul interior și vei începe să te iubești pe tine, renunțând la fricile tale. Vei avea nevoie de sprijinul celor din jur și, din fericire, oamenii dragi vor fi alături de tine, să te ajute. Pentru că ești guvernat de Lună, înțelegi mai bine decât oricine fluxul și refluxul emoțiilor și înveți să controlezi valurile sentimentelor negative care îți invadează viața.

Ca arhetip, zodia ta reprezintă „Mama universală”, a cărei capacitate de alinare este maximă. Important este să te întorci către tine și să-ți îmbrățișezi copilul interior, speriat și suferind. Ai nevoie de căldură, siguranță și acceptare, iar acestea trebuie să vină de la tine, înainte de a le primi de la cei din jur. Renunță la orice critică și învață să ceri ajutor; în felul acesta, procesul de vindecare va fi mult mai ușor.

Fecioară

Vei învăța să-ți folosești puterea mentală pentru a-ți alina suferințele fizice. Multe dintre durerile noastre sunt rezultatul unui dezechilibru intern care trebuie reparat. Ai în tine o capacitate incredibilă de vindecare, dar trebuie să crezi în ea. 

Răbdarea și atenția ta știu să găsească legătura exactă dintre suferințele fizice și cele emoționale. Folosind anumite tehnici și puncte energetice, începi să-ți influențezi corpul și să-l ajuți să se vindece. Luna aceasta este o lună a credinței pentru tine, de aceea vei descoperi cum să te eliberezi de suferințe cronice prin puterea minții.

Capacitățile tale vindecătoare se vor extinde și la alte persoane, iar minuțiozitatea care te caracterizează te va ajuta să descoperi mai ușor sursele suferințelor. La nivel spiritual, tu reprezinți „Vindecătorul ritual”, care poate aduce ordine în Univers și în trupul bolnav. Planeta care te guvernează, Mercur, este un adevărat liant între lumea fizică și cea spirituală și îți dă acces la energiile secrete care catalizează procesul de vindecare.

meditatie

Capricorn

Vindecarea de care ai nevoie mai mult decât oricând este la nivelul minții tale, care este agtată și neliniștită, lipsită de concentrare și dominată de idei distorsionate. Puterea spiritului tău te ajută să vindeci suferințele minții în această lună de primăvară. 

Mintea suferă în primul rând din cauza unei lipse de echilibru interior și a pierderii contactului cu realitatea. Planeta care te guvernează, Saturn, este asociată cu capacitatea de a-ți menține integritatea egoului și a te elibera de fantasmele întunecate. Vei fi ajutat să-ți analizezi mai atent motivațiile, gândurile și tendințele interne, să găsești sâmburele suferinței și să îi distrugi roadele.

Odată ce te vei reconecta cu realitatea și te vei elibera de ideile distorsionate, vindecarea va veni de la sine și se va reflecta în toate domeniile vieții tale. Poate că vei avea nevoie de un îndrumător, de un psiholog sau de un ghid spiritual, iar procesul nu va fi unul chiar ușor. Totuși, marea ta putere este perseverența, așa că nu te vei da bătut până nu vei răzbi la lumină.

Turbulențele mentale vor fi înlocuite de o stare de calm. În mod arhetipal, zodia ta este „Sfătuitorul” sau „Consilierul”, așa că trebuie să lași propriul ghid intern să te îndrume. Deși procesul vindecării este complicat, folosind abilitățile tale cele mai importante - disciplina, detașarea și puterea interioară -, vei ajunge la rezultate remarcabile.

Pești

Dacă celelate zodii au nevoie de o vindecare în planul acestei lumi, tu cauți o vindecare spirituală, iar luna martie, acoperită în bună parte de zodia ta, îți oferă această ocazie. Atunci când spiritul suferă, toate celelalte niveluri ale ființei sunt afectate, iar vindecarea ta reprezintă o urgență. Ai nevoie de consiliere spirituală și de puterea dragostei pentru a-ți vindeca sufletul rănit.

Planeta care te guvernează, Neptun, îți dă acces la dimensiuni spirituale profunde, în vreme ce Jupiter, astrul tău secundar, te asistă în căutările tale existențiale. Energia Peștilor este adesea asociată cu iluminarea și înțelegerea adevărurilor esențiale. Puritatea ta interioară este un alt atribut care facilitează vindecarea, pentru că îți este mai ușor să mergi pe calea spirituală când ai principii morale puternice și o mare iubire față de ceilalți.

Din punct de vedere arhetipal, Peștii se asociază „Marilor Învățători”, ghizilor spirituali precum Mesia sau Buddha. Motivația ta cea mai profundă este compasiunea, iar acest dar pe care îl ai, de a te focusa pe binele altora, te va ajuta în propria vindecare.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 18 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an (72630 vizite)
  2. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (55711 vizite)
  3. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48175 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (44560 vizite)
  5. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (43041 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Cum să te îmbraci și cum să nu te îmbraci dacă ești scundă și ai picioarele scurte (nota 5)
  5. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  1. Au apărut primele neînțelegeri la Survivor România. Care sunt vedetele care și-au aruncat cuvinte grele și de ce (0 comentarii)
  2. Horoscop mâine, 20 ianuarie 2022: Gemenii ies din tenebre și pășesc înapoi în lumină (0 comentarii)
  3. De ce am ales să iau cele mai mari decizii de viată fără să mă consult cu familia sau prietenii (0 comentarii)
  4. Mă uit în telefonul soțului meu fără să știe, recunosc. Este greșit sau nu ce fac? (0 comentarii)
  5. 9 prejudecăți pe care le ai despre Taur (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!