Horoscop
Înapoi la

Mercur ajunge la cel mai înalt punct de pe cer. Zodiile intră într-o nouă eră

Mercur ajunge la cel mai înalt punct de pe cer. Zodiile intră într-o nouă eră

Lorena Teacă

Pe data de 28 februarie 2019, Mercur va ajunge la cel mai înalt punct al cerului. Din zona Bucureștiului, evenimentul astral va putea fi observat cu dificultate. În general, planeta se află la o altitudine cuprinsă între 7 și 20 de grade deasupra orizontului, dar va atinge la apusul soarelui 17 grade peste orizont în cazul apariției sale din perioada februarie-marti.

Zodiile vor simți anumite schimbări atât pe plan profesional și financiar, cât și pe cel sentimental. Toate grijile vor dispărea, problemele își vor găsi rezolvarea, iar dragostea va putea aduce împlinire sufletească.

Iată cum va fi afectată fiecare zodie în parte de acest eveniment astral:

Berbec

Vei avea parte de o schimbare pe plan profesional, care te va face să nu mai duci grija banilor. Dacă până acum ai luptat din greu pentru a-ți atinge visul, de această dată vei fi ajutată de un prieten.

Taur

În ultima perioadă, problemele financiare te-au împiedicat să te mai bucuri de lucrurile frumoase din viața ta. Vestea bună este că, odată cu această schimbare astrală, vei dobândi puterea și determinarea de care aveai nevoie pentru a trece cu brio peste toate dificultățile.

Gemeni

Afacerea va prinde contur datorită calităților tale manageriale și a norocului cu care te vor înzestra astrele. Vei atinge succesul și te vei putea bucura de împlinire pe toate planurile.

Femeie în flori

Rac

O discuție aprinsă te va face să îți schimbi părerea despre partener și să pui punct relației din care faci parte. În ciuda evenimentului trist în aparență, te vei putea bucura de libertate și liniște, așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp.

Leu

Locuința ta necesită anumite îmbunătățiri, iar perioada următoare este ideală pentru inițierea unui plan de modernizare a acesteia. Vei schimba atât covoarele și draperiile, cât și culoarea pereților și modelul ușilor.

Fecioară

Ultima perioadă te-a măcinat sufletește, deoarece stresul de la locul de muncă și problemele de acasă te-au făcut să te simți neputincioasă și slabă. Cu toate acestea, odată cu apariția evenimentului astral, vei deveni brusc mai puternică și mai determinată să pui punct tristeții.

Balanță

Relația de dragoste a fost marcată până acum de conflicte și neînțelegeri, care te-au făcut să te gândești adesea la singurătate. Cu toate acestea, perioada viitoare va fi caracterizată de armonie, pace și înțelegere, motiv pentru care te vei bucura pe deplin de sentimentul de a iubi și de a fi iubită.

Scorpion

Grijile au pus stăpânire pe tine, dar în perioada următoare toate problemele își vor găsi soluția. Va trebui să abordezi totul cu răbdare și tact, fără a te agita sau enerva când ceva nu iese ca la carte.

Femeie în pădure

Săgetător

Vei fi pusă în situația de a lua o decizie importantă, care ar putea să-ți schimbe viața. Va trebui să analizezi bine problema și să pui în balanță atât plusurile, cât și minusurile, pentru a fi sigură de decizia pe care o vei lua.

Capricorn

Te vei putea bucura, în sfârșit, de o sănătate de fier, așa cum nu ai mai avut de foarte mult timp. Toate lucrurile din jurul tău vor căpăta pozitivitate, motiv pentru care vei avea parte de o perioadă extrem de bună.

Vărsător

Proiecte noi și ambițioase vor pune stăpânire pe gândurile tale. Îți vei lua determinarea și curajul din dotare și vei da frâu liber planurilor. Va trebui să fii foarte precaută și atentă, pentru a nu da greș.

Pești

Vei avea parte de apreciere și bonusuri din partea șefului, deoarece răbdarea, sporul și atenția de care ai dat dovadă au reușit să te facă un model printre ceilalți colegi ai tăi. Ajută-ți colegii să evolueze și vei avea parte de multe lucruri bune pe plan profesional.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.