Horoscop
Înapoi la

Mercur este în conjuncție cu Uranus: două zodii se răzbună pe o fostă iubire

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Pe 28 aprilie, Mercur întră în conjuncție cu Uranus, iar acest eveniment va afecta viața tuturor zodiilor. Se pare că semnele zodiacale vor fi mult mai inspirate în această perioadă, ideile vor veni din toate părțile și pe neașteptate, iar intuiția le va îndruma pe cea mai bună cale. Activitatea mentală va depăși ritmul mediu, iar performanțele nu vor înceta să apară pe toate planurile.

Totuși, două zodii vor avea alte preocupări, sub influența repoziționării astrelor pe cer. Acestea vor profita de inspirația pe care o vor avea în această perioadă pentru a-și pune la punct planurile de răzbunare pe fostele iubiri. Inima frântă nu se poate uita și vindeca atât de ușor, iar răzbunarea este singurul lucru ce poate calma firile dușmănoase ale acestor zodii.

femei care leaga un barbat

Iată care sunt cele două zodii ce se vor răzbuna pe o fostă iubire!

Dragostea te înalță, dar uneori te mai și coboară. În unele cazuri te poate face să cazi atât de tare, încât îți pierzi orice urmă de rațiune. Zodiile de mai jos își vor pierde în aceste zile cumpătul și își vor găsi inspirația necesară punerii în practică a unei lecții valoroase pentru fostele lor iubiri. Deoarece sunt două semne zodiacale inventive și mereu în căutarea adevărului și a dreptății, răzbunarea acestora nu trebuie să fie văzută ca pe un semn de inferioritate, ci ca pe un plan strălucit și creativ.

Fecioară

Deși părea că ai trecut de mult peste acea dezamăgire, se pare că Mercur în conjuncție cu Uranus îți va provoca o poftă de răzbunare de necontrolat. Nimeni nu te poate răni atât de rău, ca mai apoi să scape nepedepsit, nu-i așa? Fosta iubire va simți pe pielea sa ce înseamnă să își bată joc de o persoană care i-a făcut pe plac în orice situație. De aceea cea mai bună prietenă va fi cel mai bun sfătuitor care te va inspira cu idei prețioase. Veți sta toată noaptea să puneți toate detaliile la punct, dar rezultatul final va merita.

femeie dusmanoasa

Scorpion

Un Scorpion rănit este ca o viperă încolțită. Nu vei ști niciodată din ce parte va ataca. Într-o relație de cuplu îți place să respecți și să fii respectată și cauți să păstrezi acest lucru în orice etapă a acestei conexiuni. Totuși atunci când persoana dragă îți trădează încrederea și sentimentele și alege să se arunce în brațele altcuiva, ești în stare să îți vinzi și sufletul diavolului pentru a-i aduce suferință și disperare. Mercur în conjuncție cu Uranus te va ajuta să găsești planul perfect de răzbunare, iar fosta ta iubire va gusta din propriul medicament.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.