Horoscop
Înapoi la

Mercur este in Leu: cum este influențată viața zodiilor

Mercur este in Leu: cum este influențată viața zodiilor

Redactor Andreea Baluteanu

Ne așteaptă o perioadă vibrantă, plină de comunicare sclipitoare și de declarații mărețe, fie ele de dragoste sau legate de dezvoltarea personală. Mercur, zeul comunicării și al negoțului în mitologia romană, se află în semnul Leului, expresie a încrederii în sine, dar și a exagerărilor. Va sta în casa acestei zodii până la sfârșitul lunii, ceea ce înseamnă că se va contura un iulie extrem de zgomotos.

Descoperă în rândurile de mai jos cum va fi afectată zodia ta în perioada cât Mercur se plimbă prin zodia Leului!

Mercur e în Leu: zodiile trăiesc totul la intensitate maximă

Dragoste aprinsă, planuri mărețe, discuții animate cu oricine, chiar și cu străinii și distracție la greu: acestea  sunt coordonatele următoarei perioade. Află cum va fi influențat și semnul tău în rândurile de mai jos!

mercur

Berbec. Te așteaptă o perioadă dedicată familiei! Mercur în fratele tău de foc, Leul, te va apropia foarte tare chiar și de rudele cu care nu ai mai vorbit de multă vreme, determinându-te să te deschizi în fața lor. Dintr-odată, vei descoperi ce oameni interesanți ai lângă tine: felicitările noastre!

Taur. Prietenii trag de tine, te invită la cele mai hip evenimente și nu se mai satură de compania ta, dar parcă tu nu nutrești aceleași sentimente față de ei. Nu vei avea probleme să le comunici acest lucru, grație lui Mercur în Leu, și te vei apropia în schimb de familie, alături de care participi la după-amiezi calde cu grătar sau la aniversări spectaculoase.

Gemeni. Ești foarte norocoasă din punct de vedere financiar în această perioadă, dar nu vei pune nimic deoparte. Dimpotrivă, cheltuiești până și ultimii bani pe petreceri și pe vacanțe, unde vei întâlni mulți oameni interesanți, alături de care ai discuții ce te uimesc până și pe tine, vorbăreața zodiacului.

Rac. Pe tine astrele te împing pe teritoriul iubirii, dar Mercur în Leu intră puțin în contradicție cu aceste impulsuri. Îți pierzi seriozitatea cu care tatonezi de obicei teritoriile dragostei și vrei în schimb să te distrezi, ceea ce nu va fi însă rău deloc, pentru că această abordare nouă în amor merge de minune!

Leu. Cum ai fi putut să nu fii tocmai tu un star în perioada în care Mercur se joacă în semnul tău? Toată lumea are nevoie de tine: așteaptă-te la invitații la petreceri, dar și la cereri de ajutor. Tu le răspunzi tuturor cu un mare „da”, deși nu vei fi capabilă să îți respecți chiar toate angajamentele generoase. Dar nici nu mai contează!

Fecioară. Viața ta socială înflorește, pur și simplu! Mercur în Leu te învață să apreciezi altfel de oameni, personalități excentrice și interesante. Este motivul pentru care vei simți fluturi în stomac pentru cele mai nepotrivite persoane: de la vecinul de palier la cel mai bun prieten, toți îți stârnesc emoții în această perioadă.

cuplu

Balanță. Ești steaua locului de muncă, dar nu te gândi neapărat la preocupări profesionale sau la ambiții la job. Tu ești femeia pe care toți vor să o invite la cafea sau cu care vor să vorbească în pauza de prânz, pentru că reușești să ștergi plictiseala și rutina care apare la birou mai ales în lunile de vară. Așteaptă-te să fii foarte ocupată!

Scorpion. Felicitări, ești pe punctul de a primi medalia de eroina orașului sau a cartierului. Mercur în Leu te deschide spre problemele globale, care au legătură însă cu oamenii la care ții. Te implici vehement într-un proiect comunitar la care te vei descurca de minune: nimeni nu va fi la fel de admirat precum tine.

Săgetător. Pe tine discuțiile nu te avantajează neapărat în această perioadă, deoarece comunicarea va deprinde mai degrabă o tentă negativă, transformându-se în certuri cu partenerul. Dacă vă iubiți, veți trece peste toate, dacă nu, însă, este foarte posibil ca relația ta să eșueze la testul lui Mercur în zodia Leu.

Capricorn. Fii calmă, e singurul indiciu pe care ți-l oferă Mercur în Leu. Emoțiile tale sunt intense în această perioadă și, atunci când sunt conjugate și cu exagerările specifice Leului, vor exploda, pur și simplu. Iei personal cea mai mică remarcă și ești extrem de dură în afirmațiile tale, deși te vei mai liniști puțin pe finalul lunii.

Vărsător. Dacă reușești să te ții departe de toți admiratorii pe care îi aduni după tine în această perioadă, ai felicitările noastre! Ai lipici la tot felul de tipi și, grație deschiderii pe care ți-o oferă Mercur în Leu, pare că îi încurajezi pe toți. Este exact motivul pentru care nu vei apuca să trăiești o poveste de dragoste adevărată cu niciunul.

Pești. Nimic nu te poate opri! Ai toate ocaziile să strălucești, iar Neptun al tău se înțelege de minune cu mult mai volubilul Mercur. Devii și mai sociabilă și lași departe orice urmă de timiditate, ceea ce te va transforma într-un fel de regină adulată de toată suflarea din jur. Suntem extrem de mândre de tine.â

Mercur în Leu imprimă o perioadă de comunicare și de energie pozitivă, de care nu se vor bucura însă toate zodiile. Ție îți place ce previziuni ai primit?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cum este viata ta in aceasta etapa?
Incepe quiz
Cum este viata ta in aceasta etapa?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.