Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Mercur este în Taur: cum sunt influenţate cele 12 zodii

Violeta Ieremie

Mercur este planeta care ne face mai atenţi la vorbele pe care le spunem. În această perioadă e mai bine să fim precauţi şi să nu tulburăm apele decât pentru a aduce echilibrul unei situaţii. Mercur ne determină să spunem numai strictul necesar. În unele contexte, lucrurile sunt mai dificil de realizat, însă pentru altele această perioadă este favorabilă.

oameni care lucreaza impreuna

Berbec

Luna mai este luna iubirii pentru Berbec şi a recompensei financiare pentru toată munca depusă până acum. E posibil ca nativii din această zodie să întâlnească persoana potrivită pentru ei.

Din alt punct de vedere, situaţia materială se îmbunătăţeşte simţitor pentru Berbeci. Concentrarea este pe latura profesională unde vei face tot ce-ţi stă în puteri pentru a-ţi îndeplini obiectivele. Mercur în Taur te ajută să iei decizii bune şi să acţionezi corect în situaţiile care apar. Succesul financiar vine în urma stabilirii contactului cu partenerii de afaceri şi cu persoana dragă, aşa că încearcă să comunici cât mai bine în perioada asta.

Taur

Liberul arbitru şi acţiunile proactive, independente sunt pe lista de priorităţi. Acum ai puterea să-ţi stabileşti obiectivele şi să munceşti pentru a le duce la îndeplinire fără sprijinul celor din jur. Dacă ai în plan începerea unui nou proiect, acum e momentul potrivit să faci asta. Mercur în Taur îţi scoate la iveală farmecul personal şi atragi ce vrei ca un magnet. Imaginea primează în luna mai şi începi să fii mai atent la aspectul exterior.

Pe de altă parte, s-ar putea să ai parte de schimbări în activitatea profesională şi să treci prin momente mai tensionate, însă tot răul spre bine. După ce trec aceste turbulenţe, beneficiile se vor vedea în îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din familie şi la afacerea pe care e posibil să o începi.

Gemeni

Gemenii se ghidează în viaţă după valori precum independenţa şi găsirea bucuriei în orice lucru. Acum e momentul pentru ei să-şi exprime punctul de vedere şi să decidă ceea ce vor, alegându-şi un drum corect, în concordanţă cu dorinţele lor interioare.

Nativii ştiu, de asemenea, că succesul vine în urma muncii şi a ambiţiei, prin urmare, Mercur în Taur îi ajută şi le dă energie în acest sens. Totuşi, nu ignora colaborarea cu ceilalţi, căci realizările vin şi cu ajutorul altor persoane.  Temperamentul vesel este amplificat de o căutare spirituală care se instalează în viaţa Gemenilor în luna mai.

Rac

Recompensele se ţin lanţ în această lună în plan profesional. Latura financiară se îmbunătăţeşte pe zi ce trece în urma contactului cu oamenii cu care ai învăţat să comunici din ce în ce mai bine.

De asemenea, ai o mulţime de idei creative pe care acum ai ocazia să le pui în aplicare şi să beneficiezi şi financiar de pe urma lor.
Iubirea este un alt subiect care revine în viaţa ta şi armonia şi stabilitatea îţi fac viaţa mai uşoară şi mai veselă.

femeie cu dileme profesionale

Leu

Mercur în Taur îţi aduce în vedere responsabilităţile de pe urma acţiunilor din trecut. Datorită abilităţilor tale de a ieşi din orice situaţie mai dificilă, reuşeşti să treci şi să rezolvi orice îţi vine în cale şi să te adaptezi noilor contexte care se creează.

Pe plan financiar îți merge din ce în ce mai bine şi reuşeşti să ieşi cu bine din încurcăturile din viaţa ta din acest punct de vedere.
În carieră, aprecierea va fi la cote înalte, cei din jur recunoscându-ţi calităţile care te ajută să-ţi faci treaba ca un profesionist.
Având în vedere că ai abilităţi oratorice excelente şi ai intuiţie în privinţa oamenilor, cei din jur îţi vor fi alături de tine pentru îndeplinirea obiectivelor pe care ţi le-ai propus.

Fecioară

Simţul analitic al Fecioarei este puţin estompat, vei face mici compromisuri pentru a-ți vedea ideile concretizate. Se cere o schimbare de strategie din partea ta şi îmbunătăţirea unor abilităţi pe care le-ai lăsat pe plan secund mult timp.

Decizia de a relua studiul poate să-ţi aducă beneficii în viitor şi să te ajute la îmbunătăţirea situaţiei financiare.
În latura relaţionării, este posibil să ai momente tensionate cu partenerul tău, care îşi doreşte mai mult spaţiu în relaţie. Relaxează-te şi ai grijă de tine.

Balanţă

Este o perioadă care cere multe schimbări în viaţa ta, de aceea e important să ai răbdare şi să ai încredere în ceea ce-ţi aduce viaţa. Schimbarea aceasta vine şi cu conştientizarea multor lucruri care trebuie îmbunătăţite la tine, fiind atrasă mai mult de latura mistică a vieţii.

Toate evenimentele din ultimul timp cer o perioadă de linişte şi de vindecare a rănilor făcute de-a lungul timpului.
În ceea ce priveşte activitatea profesională, Balanţa începe să fie apreciată pentru toată munca pe care a făcut-o, ideile sale încep să prindă viaţă, iar acest fapt se vede şi în aspectul financiar.

Scorpion

O perioadă de relaxare este cât se poate de importantă pentru tine. După efortul depus şi toată energia pe care ai consumat-o cu proiectele altor persoane, acum e momentul să ai încredere că lucrurile se aşază de la sine. Deşi Scorpionul este independent şi este semn de foc, e bine să nu uite că sunt perioade când trebuie să colaboreze cu ceilalţi şi să fie flexibili.

În privinţa finanţelor, Mercur în Taur aduce o încetinire în acest sens, iar unele proiecte nu înaintează atât de repede pe cât ţi-ai dori. E momentul pentru răbdare şi pentru revizuirea strategiei ca să vezi unde s-au blocat lucrurile.

femeie de afaceri de succes

Săgetător

Obiectivele tale se finalizează în această lună doar cu ajutorul celorlalţi, aşa că pentru îndeplinirea dorinţelor e important să faci parte dintr-o echipă în care să te adaptezi şi cu care că comunici bine. Independenţa specifică zodiei tale este bine să o laşi de-o parte şi să conştientizezi că uneori şi ideile celorlalţi pot avea valoare.

Dacă ai plănuit să deschizi o afacere, acum e momentul propice în care poţi să-ţi găseşti oameni de încredere cu care poţi să te înţelegi şi care te pot ajuta la creşterea proiectului. În altă ordine de idei, sportul şi stilul de viaţă sănătos îţi sunt un aliat de nădejde în lupta cu stresul.

Capricorn

Deşi Capricornul are o fire mai independentă, retrasă şi analitică, o condiţie pentru a-ţi reuşi planurile este să începi să comunici cu echipa din care faci parte şi să mai laşi puţin de la tine la unele lucruri. Activitatea pe care o faci la locul de muncă este din ce în ce mai plăcută şi diversificată.

Pe de altă parte, aspectul financiar va fi destul de instabil, ceea ce îţi poate aduce o stare de stres. Cu toate acestea, cu spiritul tău caracteristic de analiză, poţi ieşi uşor din această situaţie creând contexte în care poţi câştiga bani bazându-te pe abilităţile tale şi în condiţiile propuse de tine.

Aspectul sănătăţii este stabil, însă cu puţin efort în ceea ce priveşte sportul şi dieta alimentară, nivelul de energie s-ar putea îmbunătăţi.

Vărsător

Studiile revin în prim plan în această perioadă, aşa că te poţi concentra pe găsirea unor cursuri care să te ajute şi să-ţi dea cele mai bune informaţii de care ai nevoie. Totodată, îţi poţi îndrepta energia şi atenţia spre scris şi domeniul creativ. Datorită stilului tău nonconformist, cu siguranţă, ceea ce îţi propui va fi la cele mai înalte standarde şi va fi apreciat de ceilalţi iubitori de artă.

Planul profesional va fi destul de agitat în perioada aceasta şi se pot isca neînţelegeri între tine şi colegi. Recomandarea astrologilor este să-ţi păstrezi calmul şi să rezolvi problema diplomat.

Peşti

Mercur în Taur îţi aduce multă hotărâre şi stăpânire de sine, precum şi acţiuni îndrăzneţe pe care le şi pui în aplicare. Cariera ta nu este la cel mai înalt nivel şi ai un moment de respiro, aşa că poţi să-ţi faci planuri în ceea ce priveşte stilul de viaţă pe care îl visezi, dacă încă nu le-ai dus la îndeplinire.

Latura financiară este în creştere, astfel că în jurul tău sunt multe posibilităţi care îţi pot aduce bani într-un mod uşor. La îndeplinirea acestui fapt vine în întâmpinare şi farmecul personal pe care-l scoţi în evidenţă într-un mod autentic şi care te reprezintă.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 17 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!