Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Mercur iese din retrograd, dar pregătește surprize mari zodiilor: se intorc foștii în viața unor native

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Primul Mercur retrograd se apropie de sfârșit, iar necazurile pe care le-a pricinuit în viața unor zodii vor ajunge și ele la capăt. Dar lucrurile nu sunt atât de simple: odată deblocate anumite energii, s-ar putea să ne ajungă umbre din trecut, care să ne tulbure viața actuală. 

Mercur a fost retrograd în Vărsător și Pești, din 16 februarie, iar pe 10 martie revine la mișcarea sa naturală. În această perioadă, multe persoane au experimentat o stare de confuzie, care le-a adus un stres emoțional semnificativ. 

Deși Mercur revine la mișcarea sa normală, o umbră retrogradă se menține, astfel încât comunicarea și relațiile nu se limpezesc încă. Această umbră se află în Vărsător și va dura de pe 9 martie până pe 29 martie, timp în care unele zodii s-ar putea să aibă surprize de proporții, mai ales în viața personală. 

femeie cu planeta

Sursa foto: Pinterest

Ce pregătește Mercur pentru zodii

Berbecul

Ieșirea lui Mercur din retrograd îți aduce o atitudine mai reconciliantă și mai puțin impulsivă. Relațiile tale cu anumite persoane se vor îmbunătăți și vei avea surpriza să constați că se reface o veche legătură, pe care o credeai pierdută. Acest lucru îți deschide anumite oportunități, fie din punct de vedere profesional, fie privind punerea în practică a unui proiect drag ție. Folosește această perioadă fastă pentru a petrece mai mult timp cu persoanele pe care le iubești.  

Taurul

Fii cu mare băgare de seamă, pentru că un bărbat de care ai fost cândva îndrăgostită te va căuta din nou. Odată cu ieșirea lui Mercur din retrograd și cu revenirea lui Venus în semnul său de domiciliu, respectiv zodia ta, ești supusă unor noi tentații în ceea ce privește viața amoroasă. Încă nu știi, dar destinul îți pregătește deja marea surpriză: dragostea față de un fost partener s-ar putea reaprinde, dar nimeni nu garantează că va fi mai mult decât un foc de artificii. 

Gemenii

Mercur este astrul care te conduce, iar ieșirea lui din mișcarea retrogradă nu poate să aibă decât efecte benefice asupra ta. Te vei elibera de anumite blocaje în comunicare și acțiune, te vei exprima mai plenar și vei avea o perioadă de conectare cu persoanele care contează din viața ta. Totuși, umbra retrogradă a lui Mercur va continua să te influențeze, scoțând la iveală propria parte de umbră. Vei avea anumite bănuieli legate de partener și acest lucru te va pune pe jar. Este posibil să fie influențe ale unor neînțelegeri mai vechi, așa că încearcă să te detașezi puțin și să te situezi doar în prezent. 

Racul

Starea ta de bine se consolidează pe măsură ce Mercur revine la mișcarea sa normală, deși efectele umbrei sale te urmăresc încă o vreme. Relația cu persoana iubită se vindecă, încet-încet după o perioadă de criză. Simți aprecierea și sprijinul celor din jurul tău, iar acest lucru are consecințe benefice pentru tine, întrucât îți recapeți încrederea în forțele proprii și în bunătatea oamenilor. Marele dar al lui Mercur este transformarea ta interioară, care începe încet-încet să prindă un contur din ce în ce mai clar. 

Leul

Ești în plină expansiune, pentru că Soarele care te protejează avansează către momentul de grație al echinocțiului. Ieșirea lui Mercur din retrograd este un alt eveniment benefic pentru tine, care face ca relațiile tale să fie mai armonioase ca niciodată. Profiți din plin de suportul unor persoane influente și, odată cu noile tale proiecte, s-ar putea să ai o surpriză: cineva care a avut cândva sentimente pentru tine revine în viața ta. Chiar dacă legăturile voastre sunt destul de formale la început, nimic nu vă împiedică să treceți la un nou nivel al relației. 

Fecioara

Ieșirea lui Mercur din retrograd este un eveniment important pentru tine, mai ales pentru că este planeta care te ocrotește. Odată revenită la traiectoria sa normală, fluctuațiile din viața ta sentimentală și profesională se vor diminua și vei avea parte de o perioadă de liniște. Totuși, riscurile nu sunt complet eliminate, pentru că umbra retrogradă a lui Mercur continuă să acționeze ilicit, până spre sfârșitul lui martie. Este posibil să te confrunți cu anumite probleme juridice sau de sănătate, care, deși nu sunt serioase, îți vor da bătăi de cap. 

Balanța

Câtă vreme Mercur s-a aflat în mișcare retrogradă ai resimțit efectele sale ca pe o ușoară indispoziție și o dorință de a petrece mai mult timp cu tine însăți. Odată ce planeta revine la traiectoria sa obișnuită, cheful tău de distracție și de întâlniri cu prietenii renaște. Configurațiile astrale, cu Venus, protectoarea ta aflată în Taur și Mercur eliberat de constrângerile retrograde îți stimulează nevoia de romantism și s-ar putea să ai marea surpriză să te apropii mai mult de unul dintre amicii tăi, cu care te-ai înțeles întotdeauna foarte bine și care ar putea fi sufletul tău pereche. 

cuplu divin

Sursa foto: Pinterest 

Scorpionul

Poate că ieșirea lui Mercur din retrograd nu te influențează prea tare, dar tot îți aduce o oarecare claritate mentală și o îndepărtare de apele tulburi în care plutești de ceva vreme. Vei găsi soluții la unele probleme care ți-au consumat energia în ultima perioadă și te vei elibera de sentimentul de a fi prinsă într-o capcană relațională. Ai nevoie de o perioadă de reconectare cu sinele tău interior, așa că o scurtă vacanță, petrecută departe de zbuciumul lumii, nu ți-ar prinde deloc rău. 

Săgetătorul 

Primăvara îți dă întotdeauna bătăi de cap, pentru că trezește în tine sentimente pe care le credeai demult îngropate și nostalgii care răvășesc ordinea ta cotidiană. Imaginea unei foste iubiri începe să apară tot mai clar în mintea ta, pe măsură ce Mercur iese din retrograd și permite gândurilor să se așeze în făgașul lor normal. Chiar dacă nu vrei să reînnozi relațiile cu o persoană care te-a rănit, nu te poți abține să nu te gândești la momentele frumoase petrecute împreună. Folosește principiul ”Cui pe cui se scoate” și încearcă să elimini umbrele trecutului, ancorându-te în prezent. 

Capricornul

Ai foarte multe lucruri amânate pe care trebuie să le rezolvi în această perioadă, iar majoritatea depind de diferite relații cu oamenii. Mercur retrograd te-a făcut destul de rezervată și ți-a inhibat potențialul de socializare, astfel încât ai hotărât să pui anumite activități în stand by, așteptând o perioadă mai prielnică. Acest moment a sosit, odată cu ieșirea lui Mercur din retrograd, astfel că nu mai ai nici o scuză să nu treci la acțiune, mai ales că este vorba de lucruri importante, de care depinde stabilitatea ta profesională și financiară. 

Vărsătorul

O parte din mișcarea retrogradă a lui Mercur s-a desfășurat în semnul tău, de aceea te vei simți eliberată în momentul în care planeta își va reîncepe tranzitul firesc. Totuși, umbra retrogradă a lui Mercur va continua să te însoțească, de aceea vei avea încă dificultăți în stabilirea unor legături autentice și oneste cu anumite persoane. În special în ceea ce privește raportarea ta la autoritate ai anumite probleme, pentru că te simți nedreptățită și te gândești serios să-ți schimbi jobul. Înainte de a lua o decizie radicală, poată că este mai bine să ai o discuție cu persoana care îți provoacă această stare și să-ți exprimi asertiv opiniile și așteptările. 

Peștii

femeie planete

Sursa foto: Pinterest

Și în semnul tău Mercur a avut o mișcarea retrogradă, așa că respiri ușurată pentru că planeta revine la tranziția sa normală. Ești într-o perioadă destul de agitată, în care încerci să răspunzi pozitiv tuturor celor care au așteptări de la tine. Din păcate, adesea te simți depășită și ți se pare că nu mai ai nici un moment în care să te ocupi de propriile tale nevoi. Pe măsură ce micul astru intră pe făgașul său firesc, încearcă să te desprinzi și tu de anumite sarcini pe care ți le-ai asumat doar ca să faci plăcere altora și să revii la un ritm mai puțin stresant și mai armonios. 

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 21 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (56142 vizite)
  2. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48325 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie: zodiile vor fi puse în ipostaze dificile și vor urma multe momente de cotitură (47644 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (44946 vizite)
  5. Cea mai norocoasă lună din 2022 pentru tine, în funcție de zodie (39980 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Cum să te îmbraci și cum să nu te îmbraci dacă ești scundă și ai picioarele scurte (nota 5)
  5. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  1. Cat de repede citesti in functie de ce carti alegi? Stiluri de lectura (0 comentarii)
  2. Șase semne surprinzătoare care-ți arată că îți este suflet pereche (0 comentarii)
  3. Cum să ai o relație fericită cu un nativ Fecioară (0 comentarii)
  4. Nu îmi iubesc mama și nu-i datorez nimic din viața mea (0 comentarii)
  5. Cum să te vopsești acasă fără să îți strici părul - reguli simple pe care trebuie să le respecți (0 comentarii)