Horoscop
Înapoi la

Mercur în Săgetător: zodiile ies din zona neagră și încep să vadă lumina

Mercur în Săgetător: zodiile ies din zona neagră și încep să vadă lumina

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Pe data de 9 decembrie, Mercur, planeta care înlesnește comunicarea, relațiile interumane și buna înțelegere, pătrunde în Săgetător, semnul recunoscut pentru veselia și deschiderea sa. Părăsind teritoriile ambigue ale Scorpionului, Mercur se eliberează de emoții negative și de tenebrele subconștientului, intrând într-o zonă mult mai luminoasă și mai pașnică.

Zodiile au de ce să se bucure: atmosfera apăsătoare, tensiunile, lipsa de comunicare încep să se risipească, iar armonia domnește din nou în relații. În plus, Mercur în Săgetător este zeitatea tutelară a călătoriilor pline de reușită, a explorării și clarificării sentimentelor, a parteneriatelor de succes și a afacerilor câștigătoare. Așa că luna decembrie aduce redresări pe toate planurile pentru zodii!

bucurie de craciun

Ce aduce Mercur în Săgetător fiecărei zodii

Berbec

Se rezolvă probleme legate de anumite aspecte legale, cum ar fi un proces sau o învinovățire pe nedrept. Starea ta de anxietate se diminuează, pentru că lucrurile ies bine și scapi de o povară. Persoana dragă îți pregătește o surpriză minunată, ca să sărbătoriți reușita.

Taur

Afli vești bune legate de o situație medicală care te îngrijora, fie a ta, fie a unei persoane dragi din familie. La serviciu primești laude și aprecieri, precum și promisiunea unei măriri de salariu. Faci planuri cu partenerul tău legat de o vacanță specială de Crăciun, în altă localitate sau în altă țară.

Gemeni

Reușești să pui capăt în sfârșit unor relații care ți-au adus multă suferință. Acest lucru îți luminează viața și în fiecare zi simți că plutești. Zorii unei noi iubiri apar la orizont pentru unii nativi Gemeni. Pentru alte persoane, relația cu actualul partener dă semne vizibile de ameliorare și vă pregătiți pentru o a doua lună de miere.

Rac

Vești de bani la orizont! Ai posibilitatea să-ți împlinești niște visuri legate de o plecare sau de o achiziție importantă pentru tine și familia ta. Spre surprinderea ta, partenerul este mult mai drăguț decât de obicei și îți face cadouri și declarații romantice. Ai scăpat de o perioadă încărcată și te bucuri de armonie în sânul familiei.

Leu

Ieși dintr-o perioadă de depresie și de îngrijorare și începi să privești cu încredere spre viitior. Cineva îți face promisiuni tentante legate de carieră pentru anul care vine. Dacă ești singură, privește mai atent în jur: cineva nu are ochi decât pentru tine. Dacă ești într-o relație, fă rapid o rezervare pentru doi într-o stațiune montană, pentru a te bucura cu partenerul așa cum se cuvine de sărbătorile de iarnă. 

Fecioară

Te-ai simțit părăsită în ultimul timp, dar lucrurile încep să intre pe făgașul normal. Partenerul îți mărturisește că a avut o stare psihică destul de proastă, de aceea nu ți-a dat suficientă atenție, apoi îți declară că are de gând să se ocupe doar de fericirea ta în perioada care urmează. Așa că deschide-ți inima, pentru că se apropie vremuri foarte bune. Iar dacă nu ți-ai mărturisit încă dragostea pentru cineva, s-ar putea să ți-o ia înainte și să-ți spună că te iubește.

veselie

Balanță

Vei avea multe motive de bucurie în luna decembrie. Cineva drag se întoarce la tine și veți petrece sărbătorile împreună ori vei primi o minunată declarație de dragoste și o invitație la un eveniment special de sărbători. Se ivește o oportunitate de a câștiga o sumă frumoasă de bani fără un efort prea mare. Prinde acest „tren” și vei putea să-ți împlinești toate dorințele de Crăciun.

Scorpion

Mercur a părăsit semnul tău, iar acest lucru este o eliberare pentru tine. Neînțelegerile cu partenerul sunt lăsate deoparte și te împaci cu o persoană la care ții. Începi un proiect nou și pasionant, care îți va da o asigurare de viitor pentru anul care urmează. Niște prieteni dragi îți fac o invitație inedită de sărbători, care te entuziasmează foarte tare.

Săgetător

Ai de ce să te bucuri că Mercur a pătruns în casa ta, pentru că veștile bune curg pe toate planurile. Bani? Nu ai nicio grijă până la sfârșitul anului și îți permiți o frumoasă escursie de sărbători într-un loc drag. Iubire? Partenerul te învăluie cu gesturi și declarații romantice pentru a te face fericită. Treci printr-o perioadă de armonie în cuplu și surprize romantice încântătoare. Sănătate? Te bucuri din plin de ea și ai o stare de energie și vivacitate, de parcă ai fi o adolescentă.

Capricorn

Trecând în Săgetător, Mercur te scoate din iureșul de responsabilități și muncă în care te-ai antrenat și îți aduce timp pentru reculegere și contemplare. Începe o perioadă de odihnă cum nu ai mai avut de mult, în care îți permiți toate răsfățurile. Starea de tulburare cauzată de supraaglomerare și de anumite probleme medicale începe să se risipească. Ești ancorată în prezent și trăiești un sentiment luminos, de eliberare și pace.

Vărsător

Liniște sufletească, asta este tot ce îți dorești, iar Mercur în Săgetător îți împlinește dorința. Toată lumea se poartă cu mănuși cu tine, iar partenerul face totul pentru a te vedea fericită. Te poți dedica pasiunilor și hobby-urilor tale și poți să ai mai multă grijă de tine decât de obicei. După o perioadă de frământări și tristețe, simți, în sfârșit, că ți-ai regăsit echilibrul și te pregătești de sărbători cu adevărat luminate.

Pești

artificii

Sărbătorile care vin sunt despre iubire și despre putința de a ierta. Vei avea parte de surprize romantice, dar și de momente emoționante, împreună cu o persoană care recunoaște că a greșit față de tine și îți cere iertare. Pentru că erai foarte tristă din cauza ruperii acestei legături, împăcarea te bucură enorm. Iar starea ta optimistă atrage alte lucruri bune pe toate planurile.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce zona a corpului ar trebui sa alegi pentru tatuaj?
Incepe quiz
Ce zona a corpului ar trebui sa alegi pentru tatuaj?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.