Horoscop
Înapoi la

Mercur în Scorpion formează sextil cu Pluto în Capricorn. Dragostea zodiilor devine tot mai profundă

Mercur în Scorpion formează sextil cu Pluto în Capricorn. Dragostea zodiilor devine tot mai profundă

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiecare zi aduce evenimente astrale deosebite, care ne influențează viața, într-un mod mai subtil sau mai puternic. Pe data de 19 octombrie, de exemplu, Mercur în Scorpion va forma un sextil cu Pluto în Capricorn, iar această poziționare a celor două planete nu va rămâne fără urmări asupra destinelor, chiar dacă vor fi ceva mai slabe decât în cazul unui trigon.

Sextilul se formează atunci când două planete se află în unghi de 60 de grade una față de cealaltă. În cazul său, colaborarea planetară există, dar necesită și eforturi conștiente din partea nativilor, pentru ca potențialul său să fie pe deplin atins. Aspectele de dragoste vor fi preponderent influențate de sextilul format între Mercur și Pluto, așa că sigur sunteți nerăbdătoare să aflați ce se va întâmpla în relația voastră.

cuplu iubire

Berbecul trece printr-un ritual de purificare

Mercur în Scorpion are efecte potențatoare asupra capacității de comunicare a Berbecului, mai ales când este influențat de vibrațiile puternicului Pluto. Berbecul va avea o capacitate sporită de exprimare a emoțiilor și îi va spune partenerului tot ceea ce așteaptă de la el în plan afectiv, cerându-i fidelitate și protecție. Pentru Berbec, acest demers echivalează cu un ritual de purificare, pentru că elimină sentimentele negative și reproșurile și se axează pe partea frumoasă și durabilă a relației.

Taurul își trăiește intens iubirea

Pluto aflat într-o zodie telurică așa cum este Capricornul are efecte marcante și asupra celorlalte zodii de pământ. În plus, să nu uităm că Pluto este stăpânul emoțiilor profunde, ascunse în subconștient, care, atunci când ies la suprafață, ne îmbogățesc viața sentimentală. Taurul va avea calea deschisă către sursele emoționale ale sufletului, pentru că se va afla într-o stare de grație. Conexiunea cu sinele cel mai adânc îi va permite să-și exprime dragostea plenar, fără nicio opreliște.

Gemenii se hrănesc cu dragoste

Dificultățile pe care le întâmpină Gemenii în alte arii ale vieții vor avea un efect puternic în relația lor de iubire. Deși trec printr-o perioadă aglomerată la serviciu, cu multe solicitări și proiecte urgente, Gemenii se bucură din plin de atenția și afecțiunea partenerilor. Iată de ce se simt energici și echilibrați, pentru că se hrănesc efectiv din iubire. Această frumoasă perioadă le va deschide și gândul evadării într-o zonă în care să-și trăiască deplin momentele tandre, astfel încât vor face planuri de vacanță pentru weekendul care vine.

Racul lasă lucrurile să curgă

Îngrijorările Racului s-au amplificat în ultima perioadă, pe fondul unor probleme întâmpinate în viața personală și în familie, iar stresul a atins cote maxime pentru nativii acestei zodii. Influența sextilului dintre Mercur în Scorpion și Pluto în Capricorn este benefică pentru Rac, întrucât dă drumul hățurilor și lasă lucrurile să curgă de la sine. Este o perioadă în care Racul își asumă înțelepciunea de a se concentra pe lucrurile pe care le poate rezolva, lăsând lucrurile care sunt în afara controlului său să se rezolve de la sine. Această atitudine îi ușurează sufletul și îl detensionează, iar relațiile cu cei din jur se îmbunătățesc, mai ales că Mercur îi dă o putere mai mare de comunicare.

Leul își reînnoiește angajamentele

Pluto în Capricorn este o planetă care scoate la iveală cele mai ambițioase idealuri atunci când se cuplează cu Mercur, mesagerul celest. Dacă Pluto este stăpânul adâncului și al resurselor interioare, Mercur are puterea de a canaliza ascendent aceste resurse, către îndeplinirea scopurilor. Pentru Leu, sextilul Mercur în Scorpion cu Pluto în Capricorn semnifică o perioadă de reînnoire de angajamente, atât în plan profesional, cât și al vieții personale. Începând cu 19 octombrie, Leul va semna noi contracte benefice pentru el, va începe proiecte importante și va trece la o nouă etapă în relația sa de iubire, poate chiar la una oficială, precum căsătoria.

Fecioara se concentrează pe familie

Pentru Fecioară a existat o perioadă destul de lungă în care angajamentele profesionale au absorbit-o complet, mai ales că a trecut prin unele schimbări importante la locul de muncă. Începând de la mijlocul lunii octombrie, Fecioara dedică mai mult timp familiei, mai ales că cei apropiați îi reproșează absența și îi cer să le acorde atenție. Influențele planetare îi sunt benefice pentru noile planuri, deoarece Pluto ajută zodiile de pământ și îi facilitează exprimarea emoțională, iar Mercur îi stimulează abilitățile de comunicare. 

Balanța se ocupă de propria fericire

Multă vreme, Balanța a considerat că fericirea sa vine exclusiv din relația sentimentală, de aceea a fost profund dezamăgită atunci când lucrurile nu au ieșit cum visa. Dar sextilul dintre Mercur și Pluto desface anumite legături rigide din mintea Balanței, arătându-i că poate fi fericită în nenumărate moduri, că se poate relaxa și se poate simți perfect în propria companie. Mai mult decât atât, detașând-se puțin de relația sentimentală și renunțând la tendințele dependente, Balanța ar putea regăsi bucuria de a iubi necondiționat.

Scorpionul își lasă emoțiile să iasă la suprafață

Viața emoțională a Scorpionului este extrem de intensă, dar sentimentele sale sunt trecute adesea sub tăcere, ba chiar înăbușite, atunci când conveniențele sociale își spun cuvântul. De data aceasta, influențele lui Mercur amplificate de sextilul cu Pluto în Capricorn îi vor da Scorpionului o libertate de exprimare pe care și-o dorea din tot sufletul. Fără teamă și fără cenzură, Scorpionul va spune verde-n față ceea ce îl nemulțumește și își va cere drepturile fără nicio ezitare, atât în plan profesional, cât și sentimental. Spre surpriza sa, reacțiile oamenilor s-ar putea dovedi surprinzătoare, iar Scorpionul va primi mai mult decât se aștepta, pentru că a avut curajul să-și deschidă inima.

Săgetătorul își depășește singurătatea

Clipele de suferință pe care le-a trăit Săgetătorul se apropie de sfârșit. Sextilul dintre Mercur în Scorpion și Pluto în Capricorn marchează despărțirea Săgetătorului de lucrurile care l-au întunecat. Fără ca puterea acestei combinații cerești să fie foarte pronunțată în viața Săgetătorului, influența sa subtilă este ca un balsam pentru rănile nativilor din această zodie. Săgetătorul spune da oportunităților de a ieși din starea de izolare și singurătate, alegând să se întâlnească cu prietenii, să iasă mai des la plimbare, să meargă la evenimente culturale sau să-și ia o zi întreagă de shopping și să se bucure de fiecare moment în care are grijă de sine. Iar atunci când ai mintea liberă și inima deschisă, ocaziile romantice pot apărea când nici nu te aștepți.

Capricornul dăruiește valuri de iubire

Frumusețea sextilului dintre Mercur în Scorpion și Pluto rezident chiar în constelația sa îi aduce Capricornului una dintre cele mai minunate perioade în dragoste. Gândurile sale sunt îndreptate numai către persoana iubită, iar celelalte lucruri pălesc în comparație cu acest sentiment de dedicare totală. Răspunsurile celor dragi nu vor întârzia să apară, astfel că nativii Capricorni se bucură de o armonie perfectă în iubire. Toate celelalte planuri ale vieții sale devin mai clare și mai luminoase, sub razele acestei iubiri împărtășite pe deplin.

cuplu sub luna

Vărsătorul se simte energic și jucăuș

Mercur strălucește asupra Vărsătorului, dându-i o stare de veselie și satisfacție, care izvorăște din cele mai mărunte lucruri. Sextilul cu Pluto cel ascuns are efecte de domolire a oricărei emoții negative și de scoatere la suprafață doar a optimismului, chiar și fără un motiv aparent. Zilele acestea Vărsătorul va fi darnic în iubire și implicat cu oamenii din jurul său, aducând bucurie în inimile celor pe care îi întâlnește în cale. Mai ales persoanele dragi vor beneficia de starea sa de exuberanță, iar iubitul va primi toată iubirea mult-așteptată.

Peștii sunt plini de inițiativă

Pentru Pești, pragmaticul Pluto va aduce o tendință de a-și manifesta dragostea în cele mai materiale moduri: le fac celor dragi surpriză după surpriză, le pregătesc cine romantice și le cumpără cadouri. Partenerul este luat pe sus și nu poate riposta, dar nici nu vrea să se opună prea mult, pentru că dovezile de iubire ale Peștilor îl impresionează. Este o perioadă de tandrețe, în care Peștii vor să-și protejeze iubirea și s-o țină departe de influențele perturbatoare din afară.  

Surse foto: Pexels

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Unde îți vei întâlni dragostea în această toamnă?
Incepe quiz
Unde îți vei întâlni dragostea în această toamnă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.