Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Mercur în Scorpion și Uranus în Taur sunt în opoziție: 3 zodii rămân neiubite

Joi, 03.10.2019

Începând de astăzi, Mercur pătrunde în Scorpion, unde va staționa timp de nouă săptămâni. Este o perioadă de intense schimbări în aria comunicării, care va marca profund semnele zodiacale. În vreme ce unele zodii vor avea parte de o îmbunătățire a relațiilor, datorită elocvenței și expresivității lor, altele vor întâmpina blocaje în comunicare, însoțite de sentimente negative și de senzația de izolare și neputință de a depăși granițele din interiorul unor legături. În plus, prezența lui Uranus în Taur va da stabilitate în relații zodiilor favorizate, dar semnele influențate negativ vor experimenta dezechilibre emoționale și sentimente de abandon.

mercur si uranus

Berbecul ține discursuri convingătoare

Pentru Berbec va urma o perioadă în care trebuie să-și folosească abilitățile de bun comunicator. Va fi invitat la cursuri și conferințe, unde va avea o prestație foarte bună, iar discursurile sale motivaționale vor fi aplaudate. Cuvintele bine alese ale Berbecului vor inspira oamenii, iar acest succes de relaționare va fi vizibil și în relația cu partenerul.

Taurul este răscolit de influențele uraniene

Pentru Taur urmează o perioadă dificilă, în care Uranus îi va pune la încercare răbdarea. Nimic nu pare să se lege în ceea ce face, este neîndemânatic și împiedicat în vorbire. Va atrage asupra sa critici din partea colegilor, singura consolare venind din sprijinul familiei.

Gemenii se simt părăsiți

Pentru Gemeni, Mercur a pregătit o surpriză nu tocmai plăcută. Dificultățile de comunicare cu partenerul se amplifică în săptămânile următoare, iar acest lucru ar putea conduce la o separare temporară sau definitivă. Sentimentul de a nu fi iubiți aduce reproșuri grele din partea nativilor Gemeni, care nu fac decât să înrăutățească relația de cuplu.

Racul nu poate ține pasul cu schimbarea

Mercur în Scorpion și Uranus în Taur produc schimbări neașteptate în viața nativilor Raci, care au dificultăți să țină pasul cu avalanșa de noutăți. La serviciu apar sarcini noi, ce implică mai multe relații cu oamenii și agitație sporită, în vreme ce relația sentimentală este marcată de conflicte mici, dar numeroase. În plus, unele probleme de sănătate, nu foarte grave, dar supărătoare, dau și mai mult peste cap existența Racului.

Leul este un bun negociator în următoarea perioadă

Mercur are o influență pozitivă asupra nativilor Lei, care se vor bucura de o capacitate accentuată de argumentare și negociere. Acest lucru le va aduce succese în mediul de afaceri și îi va face să scape cu basma curată din capcanele partenerului.

Fecioara se simte stabilă

Pentru Fecioară urmează o perioadă de echilibru pe toate planurile, Uranus în Taur dăruind stabilitate în relația de cuplu și consolidarea legăturilor profesionale. Fecioarele sunt inspirate și au spirit de inițiativă, iar Mercur le înzestrează cu cele mai potrivite replici pentru a convinge investitorii să le susțină.

Balanța trece prin momente grele

Uranus are un efect dezechilibrant asupra Balanțelor, producând haos în viața lor ordonată. Relația de dragoste care părea atât de stabilă s-ar putea sfârși brusc, aducând lacrimi și suferință în sufletul Balanței. Acest semn zodiacal poate rămâne fără iubire sub influența malefică a lui Uranus în Taur, de aceea trebuie să se întărească interior. Deși este un șoc, poate că tot răul este spre bine și se deschid noi oportunități pentru Balanță de a fi iubită așa cum merită.

Scorpionul este plin de inspirație

Pentru Scorpion, tranziția lui Mercur nu poate fi decât benefică, luminându-i fiecare acțiune și aducându-i inspirație pe toate planurile. Nimic nu le stă în cale nativilor Scorpioni în zilele care urmează, iar talentul lor de oratori este maxim. Se vor implica în acțiuni de caritate și proiecte de anvergură, putând să schimbe prin vorbele lor pline de înțelepciune viața unor oameni.

Săgetătorul nu știe cum să se organizeze

Perfidul Uranus aduce dezordine în viața Săgetătorului, amenințând confortul atât de drag acestuia. Pot apărea probleme în casă, reparații necesare, facturi supraîncărcate și certuri pe care Săgetătorul le depășește destul de greu. Influența lui Mercur îi este însă benefică, înzestrându-l cu cele mai potrivite argumente când trebuie să convingă pe cineva că are dreptate.

Capricornul se închide în sine

Prea multă muncă și prea puține distracții îl fac pe Capricorn să devină izolat și necomunicativ. Mercur în Scorpion își retrage favorurile, astfel că elocvența Capricornului este afectată, acesta preferând să se retragă din discuții și să se abțină din argumentări. Uranus în Taur are efecte apăsătoare, încărcând mintea nativilor Capricorni cu detalii nesemnificative și răpindu-le vioiciunea și claritatea.

Vărsătorul este în lacrimi

tristete

Iubirea îi părăsește pe Vărsători, lăsând loc unei perioade de vid și penitență. După ce s-au arătat bătăioși și revendicativi în relațiile cu partenerii, au rămas fără grai atunci când aceștia le-au întors spatele. Sentimente vechi, de a nu fi iubiți și apreciați, aduc o mare tristețe în inimile nativilor Vărsători și ei se căiesc pentru că nu au știut cum să păstreze persoana iubită alături. Cu toate acestea, Mercur în Scorpion este de partea lor și îi face să înțeleagă că ruptura este o ocazie să aibă mai multă grijă de ei înșiși, să se concentreze pe dezvoltarea personală și să excludă relațiile care le fac rău.

Peștii își fac planuri de viitor

Influența lui Uranus asupra Peștilor aduce la suprafață intenții și dorințe vechi pe care aceștia nu mai vor să le amâne. Anul acesta, Peștii au o listă clară de lucruri pe care vor să le pună în practică. Intuiția îi ajută să-și acceseze forțele și resursele ascunse, iar destinul îndepărtează toate obstacolele din calea lor.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!