Horoscop
Înapoi la

Mercur intră în Scorpion: cele mai mari secrete ies la iveală. Zodiile sunt îngenuncheate

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Mercur revine în zodia Scorpionului la sfârșitul zilei de 10 noiembrie și va sta în acest semn până la 1 decembrie, iar acest lucru înseamnă că se va activa sectorul dorințelor. Nativii vor simți tentația de a lua sau fura anumite lucruri de la alți oameni. Ne vom dori să facem lucruri interzise, iar acum este și perioada în care cele mai ascunse secrete ies la iveală.

Poziția astrologică a planetei Mercur în Scorpion îi face pe nativi să obțină tot ce și-au dorit și să muncească din greu pentru acest lucru. Chiar și într-o banală conversație, zodiile vor duce totul în direcția personală, cu accent pe nevoile lor particulare. Fiecare nativ în parte va vedea totul în profunzime, va explora, se va canaliza pe egoul lui, dar va și învăța o lecție importantă. Nuanțele tendențioase își vor face apariția în viața fiecărui nativ și zodiile vor transforma orice argument într-o cerință.

Urmează zile de foc pentru multe dintre zodii!

Berbec. De obicei, ești genul de persoană care pune piciorul în prag și face lucrurile să se întâmple, dar ce faci dacă nu vei putea? Atunci când întâlnești un impediment în calea ta, te aprinzi imediat. Așa se va întâmpla și acum, când te va cuprinde exasperarea, până în punctul în care vei vrea să dai cu pumnul în ceva. Violența nu este răspunsul, ci răbdarea. Canalizează acea forță interioară către un obiectiv benefic.

Taur. Atitudinea ta fermă poate fi "prinsă" într-o buclă temporală acum. Nu numai că lucrurile nu vor merge bine, dar și temperamentul tău calm va fi oprit, iar acest lucru te va frustra. De obicei ești atent și gânditor, însă cât timp Mercur va tranzita zodia Scorpion vei lua decizii impulsive, care nu se împotrivesc cu felul tău rațional de a fi. Îți va fi dor de acea comunicare strânsă și personală cu oamenii la care ții. Când întâlnirile planificate se vor amâna, este posibil să vrei să dai vina pe ceilalți, iar acest lucru să ducă la disensiuni.

Gemeni. Vei avea un avantaj. Planeta Mercur te guvernează, iar acest lucru înseamnă că vei putea să vezi binele din orice situație, care la prima vedere pare imposibilă. Vei găsi rapid o cale alternativă, pentru a-ți continua drumul pe care l-ai ales. Este posibil să ai probleme de comunicare și ar fi bine să faci o pauză de la socializare, cel puțin în perioada următoare.

Rac. Pregătește-te pentru suprasolicitare emoțională. Cu cât ești bombardat cu mai multe informații, cu atât ești mai tentat să te retragi în carapacea ta, dar asta nu face decât să prelungească inevitabilul. "Morocănos" este un cuvânt prea dulce pentru a descrie cum vei face față haosului care poate fi cauzat de tranziția lui Mercur în zodia Scorpion. Vei simți nevoia să te izolezi și să vrei să rămâi blând, calm și iubitor, dar vor urma momente dificile pentru tine.

Leu. Deși nu este un secret pentru nimeni faptul că îți place să fie centrul atenției, iar cea mai mare teamă a ta este să fii în fața unui grup de oameni și să fie ceva care nu merge bine. Poți avea probleme de exprimare în timpul unei prezentări la job sau să pierzi semnalul într-o teleconferință. Tototdată, s-ar putea să ai probleme cu gadgeturile tale, spre exemplu să îți pierzi toate contactele din telefon, creând o situație dificilă când vei vrea să vorbești cu un coleg de la muncă.

Fecioară. Urăști dezordinea, deci acesta poate fi un scenariu urât pentru tine. Când guvernatorul tău, Mercur, va tranzita zodia Scorpion, vei simți multă trădare în jurul tău. Lucrurile pe care te bazai în mod normal pentru a vă trece prin zi - ordine, rutină etc. - sunt înlocuite cu haos și incertitudine. Încearcă să îți dai seama care sunt opțiunile tale, fără organizare, fiabilitate și o analiză atentă. 

Balanță. Îți iubești apropiații mai presus de orice, dar acum aceste relații ar putea fi compromise. Modul în care ești obișnuit să comunici (social media, sms, telefon etc.) poate fi nepotrivit, deci va trebui să găsești modalități alternative de a păstra legătura cu cei dragi. Deoarece negocierile de tot felul pot fi, de asemenea, abandonate, acordă o atenție deosebită contractelor și înțelegerilor. Toți prietenii vechi, foști colegi care apar acum în viața ta pot aduce vești bune sau rele în funcție de modul în care ați terminat lucrurile în trecut.

Scorpion. Ești fixist, iar asta înseamnă că nu prea te bucuri de urcușurile și coborâșurile pe care viața ți le poate oferi. Vei simți că ești într-un carusel emoțional și trebuie să fii tare pe poziții, pentru a înfrunta cu putere fiecare întorsătură. De asemenea, ești suficient de înțelept să știi că, deși poate fi neplăcut, se va termina în cele din urmă.

Săgetător. Această tranziție te va "lovi" acolo unde te doare cel mai mult: libertatea de mișcare, mai ales cea fizică. Mijloacele de transport pe care le utilizezi pot întâmpina defecțiuni mecanice și alte dificultăți generale, iar tu vei pierde timp și conexiuni. Fă planuri alternative și pregătește-te să mai încetinești motoarele. 

Capricorn. Planul tău general de viață va întâmpina un obstacol major. La început, vei avea tendința să te abați, dar folosește-ți ambiția pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ai început. În plus ești obișnuit să preiei frâiele și să faci totul de unul singur, astfel că nu trebuie să te înnebunească propriul eșec. Fii zen și apasă butonul de reset.

Vărsător. Vei trăi într-o stare de nervozitate constantă. S-ar putea să fii nevoit să găsești modalități alternative de a-ți lua informațiile. Din fericire, ești un inovator și îți plac provocările, așa că s-ar putea să ieși din această perioadă cu contacte sau abilități noi excelente, care te vor ajuta să mergi mai departe. 

Pești. Intuiția este cel mai mare as din mânecă pentru tine. Însă cât timp planeta Mercur tranzitează zodia Scorpion, abilitățile tale emoționale te pot face să fii confuz. Evadarea, în visele tale fericite, nu va fi atât de accesibilă. Acel moment tulburător va necesita toate abilitățile tale creative pentru a găsi soluții reale.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Zodiile care nu te vor trăda niciodată! Ele sunt cele mai loiale semne zodiacale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.