Horoscop
Înapoi la

Mercur retrograd în Săgetător ne schimbă atitudinea

Mercur retrograd în Săgetător ne schimbă atitudinea

Astrolog Vlad Daia

N-a ieșit bine din retrogradare Venus, că a și intrat Mercur în mers invers și va fi retrograd până pe 7 decembrie. El va retrograda în Săgetător și va reintra în Scorpion, dar mai ales, va întâlni Soarele, Luna și pe Jupiter în drumul său.

Retrogradarea sa prin Săgetător ne face să ne uităm la corectitudinea și dreptatea din viața noastră, la conceptele de viață care ne conduc...Vom putea medita asupra situațiilor unde poate am greșit și care dorim să le îndreptăm, să vedem cui i-am greșit și ce putem face pentru a corecta situațiile create. Acum poate fi o perioadă în care simțim nevoia să căutăm unele răspunsuri…doar că aceste răspunsuri nu vin de la alții, ci din interiorul nostru. Avem șansa de a ne întoarce în interior, la sursă, pentru a ne clarifica unele aspecte ale vieții nostre care simțim că nu sunt complete.

Femeie în fum

Justiția este și ea adusă pe tapet în această perioadă, pot fi revizuite cazuri și dosare din trecut, se observă mai ușor erorile care se petrec în justiție și de ce nu, să vedem schimbări radicale în modul de funcționare a justiției în lume.

Relațiile între țări pot fi mult discutate acum, diplomația și relațiile bilaterale, Săgetătorul reprezentând străinătatea, pot apărea shimbări de atitudini între țări și poate chiar schimbări de alianțe. Și religia poate fi pusă în încurcătură, deoarece acest sector mai reprezintă și credința, de aceea pot apărea revizuiri în modul de lucru al religilor sau al diferitelor culte.

O dată cu reîntoarcerea sa în Scorpion, nu va face altceva decât să închidă socotelile noastre cu situațiile petrecute în ultimul an, cât Jupiter a parcurs Scorpionul, acum avem șansa să închidem acele capitole și să intrăm cu adevărat în spiritul Săgetătorului, o dată cu reîntoarcerea lui Mercur în semnul Arcașului, pe 13 decembrie.

Femeie în pădure în ceață

Cel mai interesant aspect din această perioadă se petrece pe 27 naoiembrie, când Mercur, Soarele și Jupiter vor fi conjuncte. Conjuncția a 3 planete este mai rar întâlnită, de acea o triplă conjuncție degajă foarte multă energie și vom fi cu toții afectați într-o anumită măsură. Vor fi influențați în special cei care au planete în jurul gradului 4 Săgetător, sau ascendent în jurul acestui grad. Prin această conjuncție pot apărea schimbări importante în domeniul de viață pe care îl guvernează Săgetătorul pentru fiecare din noi, dar cu siguranță vom vedea și la nivel larg unele răsturnări de situații. Deci, atenție la data de 27…

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Ce ar schimba iubitul tau la tine?
Incepe quiz
Ce ar schimba iubitul tau la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.