Horoscop
Înapoi la

Mercur Retrograd intră în Vărsător: poziția în care mesagerul Divinității se simte cel mai bine! Iată cum sunt influențate zodiile

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Pe data de 10 martie, Mercur va părăsi lumile fluide și oculte ale Peștilor, pentru a-și continua traseul retrograd prin semnul său preferat, Vărsătorul.

De ce se simte bine mesagerul divin în această zodie esoterică și rarefiată, care aduce aminte de înălțimile în care trăiesc zeii? Nimic mai simplu: deși este un semn de aer, Vărsătorul înseamnă curgere, dar și volatilitate, omniprezență în spațiu și în timp.

Acestea sunt și trăsăturile vicleanului zeu-mesager, care poate să se facă invizibil, să intre în toate lumile, de la cea subpământeană a umbrelor, până la cea în care numai Tatăl zeilor are acces.

Deși mișcarea sa este retrogradă, în Vărsător efectele sale negative sunt atenuate, tendințele conflictuale transformându-se în negocieri, iar lipsa de comunicare luând mai degrabă aspectul reflecției în singurătate și autodescoperirii.

Unele zodii, precum Fecioara sau Gemenii, trebuie să mai aștepte o vreme ca vijeliosul Mercur să se domolească și să-și reia mișcarea normală, pentru a reveni și ele pe făgașul firesc al vieții cotidiene. Altele beneficiază din plin de creativitatea pe care o stimulează Mercur atunci când pătrunde în Vărsător.

Există, în sfârșit, semne pe care tranziția lui Mercur din în Vărsător nu le influențează foarte tare.

Haideți să descoperim împreună ce aduce Mercur retrograd în Vărsător fiecarei zodii în parte.

Berbecul are intuiții mistice

Berbecul are intuiții mistice

Mercur retrograd în Vărsător îți trezește latura mistică și ai experiențe cu totul neobișnuite. Reiei anumite preocupări oculte, precum cititul în cărți, analiza viselor și studiul aurelor și călătoriilor astrale. Rezultatele tale sunt incredibile și vei fi consultată de prietene ca un adevărat oracol.

Taurul se aprinde de pasiune

Taurul se aprinde de pasiune

Mercur în Vărsător descătușează pasiunile ascunse ale Taurului, colaborând astfel cu Venus care revine în domiciliul ei zodiacal, încă din data de 5 martie. Vei avea parte de o iubire care te consumă, care nu-ți mai lasă timp și energie pentru altceva. Ia-ți o vacanță pe care s-o petreci doar cu iubitul, dar încearcă să aduni forțe ca să te poți ocupa mai târziu și de alte aspecte ale vieții tale.

Gemenii dau drumul trecutului

Gemenii dau drumul trecutului

De obicei, Mercur retrograd înseamnă suferință și tulburare în cazul tău, pentru că este planeta care te guvernează, iar odată cu mișcarea sa inversă, Geamănul ascuns, cel din umbră, iese la iveală și aduce o parte din întunericul său în lume. Dar Mercur în Vărsător este mult mai blând și lasă lucrurile să curgă. La fel și tu te vei desprinde de trecutul greu și te vei întoarce către mult așteptata lumină, reînnodând legături și vindecându-te de traume.

Racul se lasă purtat de iluzii

Racul se lasă purtat de iluzii

Mercur retrograd în Vărsător te amăgește și te face să privești lumea printr-o lentilă magică, de poveste. Cotidianul și rutina te copleșesc, ai nevoie de miraculos în viața ta și te întorci spre vechile tale credințe de copil sau încerci să te conectezi cu forțele ascunse ale Universului. Nu uita că orice intenție este o undă energetică și poți crea magie în jurul tău, dacă ai suficientă încredere și voință.

Surse foto: Pixabay, Istock

Articolul urmator Zodiile care nu te vor trăda niciodată! Ele sunt cele mai loiale semne zodiacale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.