Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Mercur se întoarce în Pești: zodiile vor învăța ce este iertarea

Miercuri, 11.03.2020

De pe data de 16 martie, Mercur se va reîntoarce în romanticii Pești, pe care îi va tranzita până pe 11 aprilie. Va fi o perioadă benefică pentru majoritatea zodiilor, în care mintea și inima se vor deschide larg, pentru a primi energii cosmice pozitive.

Totuși, unele zodii vor rămâne ancorate în trecut, marcate de perioada în care Mercur a fost retrograd și vor avea nevoie de un adevărat salt mental pentri a se smulge din această stare. 

Când se află în Pești, Mercur scoate la suprafață adâncimi emoționale nebănuite și face ca discursul nostru să fie mai convingător ca niciodată. Mintea noastră se extinde precum vastitatea oceanului, teritoriul secret al Peștilor. Iată de ce capacitatea noastră de a fi mai buni și de a-i ierta pe cei care ne-au greșit este mult mai mare. 

mercur

Ce aduce noua tranziție a lui Mercur în Pești pentru zodii

Berbecul

Pentru tine, tranziția lui Mercur prin Pești este o perioadă  a alinării, mai ales că se suprapune parțial cu începutul semnului tău. Vei accepta că schimbarea face parte din viața oricărei persoane și că este vremea să ierți pe cineva care ți-a greșit. Te vei împăca cu cineva drag, iar acest lucru îți va lumina sufletul. 

Taurul

Lași inima să preia comanda și. adesea, spui lucruri încărcate de emoții care ar putea să-i surprindă pe ceilalți. Unele dintre ele pot fi greșit interpretate, anumite persoane considerând că le tragi la răspundere pentru ceva, când, în realitate, vrei doar să fii sinceră cu ele. În cele din urmă reușești să te faci înțeleasă și relațiile tale devin mai armonioase.

Gemenii

Tranzitul lui Mercur prin Pești îți readuce inspirația și capacitatea de a gândi la scară mare. Dar, pentru a acționa, trebuie să te eliberezi de anumite resentimente din trecut și să te reconectezi cu anumite persoane pe care le-ai respins. Nu va fi un lucru greu pentru tine, dat fiind că Mercur este planeta ta conducătoare și te face foarte persuasivă. 

Racul

Pentru tine, Mercur în Pești chiar aduce o perioadă a iertării. Vei participa la anumite activități de dezvoltare personală și vei începe să observi care sunt blocajele tale emoționale. Vei accepta că poți trece mai departe doar iertându-te pe tine și anumite persoane care ți-au greșit. Deși nu este un pas ușor, trebuie să o faci pentru a debloca energiile creatoare. 

Leul

Începi să îți revii în sfârșit după perioada de epuizare pe care ți-a adus-o Mercur retrograd în Pești și Vărsător. Noua Tranziție a planetei prin Pești îți aduce o stare de exaltare și o nevoie imperioasă de a renunța la orice ranchiună și a te înțelege cu toți oamenii. Este o etapă spirituală nouă în viața ta, pe care trebuie s-o îmbrățișezi cu toată deschiderea. 

Fecioara

Odată cu ieșirea lui Mercur din mișcarea retrogradă și trecerea lui în Pești, te simți reîntinerită sufletește și gata să te apuci de noi proiecte. Este o perioadă propice pentru vise, în care te vei lăsa purtată pe culmile imaginației și vei pune la cale incredibile planuri de viitor. 

fantezie

Balanța

Mercur în Pești îți activează compasiunea și intuiția, arătându-ți că ai judecat greșit un anumit prieten. Înțelegi că ți-a vrut numai binele, chiar dacă a nu a știut cum să-și arate sentimentele. Te decizi să-ți schimbi atitudinea față de el și să-l reprimești în viața ta. 

Scorpionul

Latura ta sensibilă este deosebit de activă în perioada în care Mercur se află în Pești, o zodie de apă ca și tine. Ai intuiții inaccesibile altor persoane și o adevărată clarviziune a minții. Aceste capacități amplificate te vor ajuta să iei decizii importante, legate de viața ta profesională și personală. 

Săgetătorul

Intrarea lui Mercur în Pești te face foarte creativă și extrem de atentă la detalii. Vei ști exact cum să te porți cu persoanele care îți ies în cale, pentru a le convinge să te ajute în proiectele tale și vei găsi toate resursele de care ai nevoie. Este o perioadă fastă pentru tine, profită din plin de ea.

Capricornul

Tranzitul lui Mercur prin Pești te face să vezi lumea într-o lumină nouă și să te reconectezi cu idealurile tale. Îți dai seama că sunt vise pe care le-ai abandonat și persoane cărora nu le-ai dat atenția cuvenită. Te hotărăști să dai o nouă șansă atât dorințelor tale, cât și legăturilor pe care le considerai încheiate. 

Vărsătorul

Pentru că Mercur va ieși din zodia ta, te vei simți puțin nehotărâtă și vei avea sentimentul că îți este greu să te desprinzi de anumite lucruri din trecut. Dar vei înțelege că este vorba de anumite răni nevindecate și conflicte neîncheiate și vei lua măsuri pentru a rezolva această stare de lucruri. Demersul tău presupune să ierți o anumită persoană, ceea ce va fi mai ușor când Mercur va trece în empaticii Pești. 

chip

Peștii

Cu Mercur în zodia ta, capacitatea de comunicare va fi la cote maxime și nimic nu va putea rezista emoționalității tale debordante. Te vei mișca cu ușurință dintr-un loc în altul, vei aduce armonie între oameni și îi vei convinge să fie mai buni. Este perioada optimă pentru a în cepe o nouă relație de iubire. 

 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!