Horoscop
Înapoi la

Motive de necontestat pentru care femeia Săgetator este absolut excepțională

Motive de necontestat pentru care femeia Săgetator este absolut excepțională

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Săgetătorul este semnul astrologic reprezentat de bărbatul jumătate cal, jumătate om, cunoscut în mitologie ca Centaur. În ciuda simbolisticii cu tentă masculină, femeia născută sub această zodie este definiția eleganței, a purității, a ingenuității și a sublimului. Este genul de persoană care atrage toate privirile atunci când pășește într-o încăpere. Nu își dorește să impresioneze, dar o face de fiecare dată, cu o naturalețe de nedescris.

Are o personalitate atrăgătoare, un spirit liber și neîngrădit și este clar boema horoscopului. Iată câteva motive pentru care femeia Săgetător este excepțională, prin tot ceea ce face.

Are simțul umorului

Femeia Săgetător are un simț al umorului foarte bine dezvoltat și știe mereu să facă o glumă bună. Nu te vei plictisi niciodată în compania ei, indiferent de situație. Oricine iubește un om care este amuzant, independent și interesant, nu-i așa? Este cu siguranță copilul rebel al zodiacului și își trăiește viața după propriile reguli.

Se bucură din plin de orice clipă

"Trăiește momentul!" - acesta este motto-ul după care se ghidează femeia Săgetător. Știe cum să își trăiască viața din plin și tratează fiecare zi ca pe o aventură cu posibilități nesfârșite de a experimenta ceva nou. Cel mai interesant este faptul că îi influențează și pe alții să procedeze la fel și este o adevărată sursă de inspirație pentru cei din jur.

Este brutal de sinceră

Femeia Săgetător este sinceră și spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Uneori poate fi agresivă și nerăbdătoare atunci când își dorește prea mult un anumit lucru. Însă este o persoană care nu poate minți, indiferent de conjunctură și este brutal de onestă. Dacă vrei ca cineva să îți spună adevărul în față te poți baza mereu pe o femeie Săgetător.

Este spontană

Femeia Săgetător este mereu spontană și acceptă oricând o invitație în oraș sau o propunere de a merge în vacanță. Îi place să trăiască fiecare clipă și nu suportă să facă planuri cu mult timp înainte. Ia decizia pe moment.

Este curioasă

Această nativă va adresa multe întrebări și va fi mereu curioasă să descopere mai mult decât se observă la suprafață. Este genul căreia îi place să exploreze și să acumuleze cât mai multe cunoștințe de-a lungul vieții. În contradicție cu celelalte trăsături de caracter ale sale, femeia Săgetător are astracție către învățătură, iubește să aprofundeze un subiect, dar și să transmită mai departe, iar conversațiile sale sunt mereu stimulante.

Citește și: Opt lucruri pe care să le înveți de la femeia Capricorn

Este un partener de conversație excepțional

Femeia Săgetător cunoaște foarte bine arta conversației. Știe să abordeze diferite subiecte în timpul discuției și să îl facă pe cel cu care vorbește să se simtă confortabil să i se confeseze, fără să își dea seama. Nu te vei plictisi niciodată în timp ce vorbești cu o femeie Săgetător.

Prețuiește libertatea și independența și crede în conceptul spațiului personal

Femeia Săgetător este rebela zodiacului. Nu vei putea niciodată să îi îngrădești libertatea pentru că este cel mai important lucru pentru ea. Este indepdendentă și știe cum să își poarte de grijă, astfel că sunt rare ocaziile în care va cere ajutorul celor din jur. Nu suportă monotonia, iar acesta este și unul dintre motivele pentru care relațiile de lungă durată o plictisesc.

Te va susține fără limite

O femeie Săgetător va vedea mereu binele dintr-o persoană. Este o prietenă ideală și o persoană pe care te poți baza în momentele grele. Face absolut orice pentru familie și apropiați și nu așteaptă nimic în schimb.

Este darnică

Femeia Săgetător este generoasă prin natura ei. Va ajuta mereu dacă are ocazia și o va face în mod voluntar, fără să fie forțată de împrejurări. Însă își oferă ajutorul doar persoanelor care consideră că îl merită.

Este atractivă și sexy

Acestei native îi place să își exploreze sexualitatea și este foarte pasională. Adoptă ținute îndrăznețe și nu se teme să își pună în valoare calitățile fizice. Este genul care se îngrijește foarte mult, face sport și investește sume mari în garderoba sa.

Este îndrăzneață în dormitor

Femeia Săgetător adoră să experimenteze în viața intimă și nu îi este jenă să încerce mereu lucruri noi. Te va lua prin suprindere cu un dans la bară sau cu ținute care mai de care mai sexy. Deși pare foarte sigură pe ea este, de fapt, neîndemânatică în dormitor, însă reușește să macheze totul cu multă delicatețe.

Se îndrăgostește rar

O femeie născută sub semnul zodiacal al Săgetătorului preferă aventuri scurte și pasionale în detrimentul unor relații de lungă durată. Atunci când se îndrăgostește o face din tot sufletul și se implică total. Deși nu suportă angajamentele serioase, atunci când întâlnește acea persoană specială renunță la principiile solide pe care le are în privința parteneriatelor amoroase.

Este pozitivă

Nimeni nu te va înveseli într-o perioadă grea așa cum o va face o femeie Săgetător. Este mereu pozitivă și știe cum să aducă zâmbetul pe buzele persoanelor dragi. Tinde să încurajeze oamenii să vadă partea bună a lucrurilor și să depășească momentele de cumpănă.

Ești norocos să ai în viața ta o femeie Săgetător

Femeia Săgetător este uimitoare și transparentă în privința calităților sale. Este mereu acolo când ai nevoie de ea, fie că trebuie să dea un sfat sau doar să asculte. Toate trăsăturile enumerate mai sus o transformă într-o persoană minunată, pe care trebuie să te simți norocos că o în preajma ta.

Surse articol: Zodiacthing / Astrology / Yourtango

Surse foto: istock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Care este mirosul tău natural?
Incepe quiz
Care este mirosul tău natural?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (98)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.