Horoscop
Înapoi la

Motive evidente pentru care zodiile Berbec și Leu sunt suflete pereche

Motive evidente pentru care zodiile Berbec și Leu sunt suflete pereche

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Găsirea sufletului pereche nu este un lucru ușor, dar el există. Fiecare dintre noi are pe cineva predestinat în această lume și o să-l cunoască, probabil, în cel mai neașteptat moment, dar abia după ce va fi pregătit pentru „marea întâlnire”. Compatibilitatea este piatra de rezistență, fundația unei relații și acolo unde ea nu există, nimic nu poate funcționa. De asemenea, trebuie să ținem cont de faptul că asemănărie și deosebirile îi fac pe oameni să se apropie sau să se îndepărteze. Dar mai este încă un factor important pe care ar trebui să îl luăm în seamă atunci când ne întrebăm cine este jumătatea noastră: potrivirile semnelor zodiacale.

Conform astrologiei, fiecare nativ are un anumit grad de compatibilitate cu toate celelalte semne zodiacale. Dacă ești Berbec, citește mai departe ca să afli dacă te potrivești cu iubitul/iubita, în funcție de zodia pe care acesta/aceasta o are.

Tineri îndrăgostiți care se plimbă pe stradă, iar femeia se lasă pe spate în brațele partenerului; amândoi zâmbesc și sunt foarte fericiți.

Berbecul și Leul - suflete pereche

„Dacă ești Berbec, atunci ești cel mai compatibil cu Leul. Ca semn fix, Leul are o putere incredibilă de rezistență și poate echilibra tendința Berbecului de a-și pierde interesul. Ambele semne sunt dinamice, entuziaste și curajoase; împreună, această pereche poate înfrunta multe.”, a declarat pentru Byrdie Amy Tripp, astrolog profesionist și terapeut autorizat.

Punctul de vedere al specialistei este susținut și de alți oameni cu renume din domeniu, care au încercat de-a lungul timpului să justifice potrivirea dintre cele două zodii.

„O relație Berbec - Leu este cel mai bun lucru pentru un Berbec. Ambele semne sunt aventuroase, așa că nu se vor plictisi nici în dormitor și nici în afara lui. De asemenea, cei doi se vor încuraja reciproc aunci când vine vorba să își atingă potențialul maxim.”, a explicat astrologul Leslie Hale.

Acestea sunt presupuneri bazate pe trăsăturile semnelor zodiacale, având în vedere că pentru stabilirea compatibilității ar trebui să calculezi pozițiile individuale ale planetelor din data și ora nașterii partenerului tău și apoi să compari rezultatele cu ale tale.

Ca să previi un dezastru amoros, fă tot ce poți ca să eviți oamenii complet diferiți. Potrivit astrologului Aycee Brown, Berbecul nu este pretențios și ar putea să interacționeze cu oricine, fără să se gândească la consecințe. Totuși, dacă ești Berbec și vrei să ocolești problemele în dragoste, aunci trebuie să fugi din calea Taurilor și a Racilor.

„Berbecilor le place să facă tot felul de lucruri, drumeții, excursii. Totul în viața lor este despre activitate.", a declarat astrologul Aycee Brown pentru Bustle.

Principala diferență dintre un nativ Taur și unul Berbec este dată de energia lor. Primul este static, nu îi place să iasă din zona de confort, iar al doilea vrea să fie permanent în mișcare și să exploreze locuri noi. Așadar, cele două temperamente sunt total opuse și într-un cuplu format din persoane atât de diferite vor exista mereu probleme.

„Berbecii sunt înflăcărați, jucăuși și energici. Le place aventura și sunt pregătiți pentru orice. Un Taur se simte confortabil în rutină - care, după cum probabil vă puteți imagina, ar putea fi plictisitor și previzibil.”, potrivit expertei Kristina Semos.

Aceleași explicații sunt valabile și în cazul compatibilității dintre Rac si Berbec, având în vedere că și ea este inexistentă. Racii sunt semne de apă și au un comportament total opus față de nativii născuți în categoria semnelor de foc. O persoană reprezentată de zodia Rac vrea să aibă un cămin, să se stabilească într-un loc al ei alături de familia la care visează. Ce să vezi? Nu poate face asta cu Berbecul pentru că el nu vrea să stea într-un singur loc și nu suportă monotonia.

Ai văzut pănă acum relații care să funcționeze între un Berbec și o zodie incompatibilă? Dar ce spui despre cuplul Berbec – Leu, te-ai convins că sunt făcuți unul pentru altul?

Citește și: 10 motive pentru care prezența unui Berbec în viața ta va fi cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat

Surse articol: ThelistByrdieBustle

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Alege bomboanele preferate si afla unde este sufletul tau pereche
Incepe quiz
Alege bomboanele preferate si afla unde este sufletul tau pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Zodiile care își blesteamă fostele iubiri