Horoscop
Înapoi la

Motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac

Motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fecioarele (23 august-22 septembrie) sunt cunoscute ca perfecționistele zodiacului, iar acest fapt se explică într-un singur mod: această zodie este guvernată și influențată de planeta Marte, astfel că are tentația de a judeca aspru și de a analiza fiecare informație pe care o primește. De asemenea, o persoană născută sub acest semn zodiacal muncește din greu pentru a-și atinge obiectivele și luptă până când totul este așa cum își dorește.

Totuși, Fecioarele nu sunt doar tipicare și migăloase, pentru că ele au și o fire sensibilă și delicată, arătându-și mereu grija pentru ceilalți. Dacă stai să analizezi bine toate calitățile unui nativ Fecioară, vei observa că ai greșit când ai lăsat pe altcineva să îți inducă o părere greșită despre această zodie. Iată câteva motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac:

lustratie in culori puternice neon cu o măicuță care se roagă

 1. Are o gândire analitică
  Gândirea ei practică și analitică o ajută să iasă ușor din orice situație delicată, iar mintea ei nu se odihnește niciodată fiindcă mereu caută explicații pentru orice lucru mărunt. Totuși, această atitudine o ajută în luarea deciziilor pentru că rar greșește.
 2. Dă dovadă de spirit practic
  Ea găsește soluții rapide pentru problemele dificile și de multe ori îi scoate și pe alții din criză pentru că este și empatică atunci când vede pe cineva aflat în suferință. Nu se teme să experimenteze mai multe variante de încercare până o găsește pe cea potrivită.
 3. Este organizată
  O Fecioară nu va sta niciodată în haos pentru că urăște dezordinea și nu îi place să simtă că pierde cotrolul asupra situației. Ea pune totul în ordine și îi place să preia rolul de lider atunci când vine vorba de organizarea unei excursii sau a unei petreceri.
 4. Onestitatea o definește în totalitate
  Această zodie nu minte niciodată pentru că îi place să fie dreaptă și corectă, indiferent de împrejurimi. Ea va ține întotdeauna cu dreptatea și va încerca să îi aducă și pe ceilalți pe drumul cel bun, fiincă nu îi place nici să fie mințită sau trădată.
 5. Este modestă
  Deși este conștientă de calitățile pe care le are, nu face niciodară mare zarvă cu laude sau cuvinte frumoase la adresa propriei persoane. Îi place să păstreze pentru ea aprecierile de sine, iar dacă altcineva o admiră, spune întotdeauna că nu este chiar atât de bună precum o văd ceilalți.
 6. Are grijă de alții
  Fecioara poate părea distantă și ușor indiferentă la nevoile celor din jur, dar ea nu este deloc așa. Știe să dea dovadă de empatie atunci când este cazul și este gata să facă orice pentru a-i ajuta pe cei dragi. Nu îi place să vadă că familia ei suferă, astfel că face tot ce îi stă în putință să aducă fericirea în sufletul apropiaților.
 7. Hărnicia este una dintre calitățile ei de bază
  Nu o să vezi urmă de praf în casa unei Fecioare pentru că hărnicia ei o împiedică să stea pe loc chiar și un singur moment. Ea face tot timpul ceva, fie că spală rufe, vase, gătește, calcă sau spală geamurile. Totul are sens dacă te gândești că este numită și albinuța zodiacului.
 8. Este perfecționistă
  Perfecționismul nu este un defect, dacă știi să îl folosești în favoarea ta. Orice om care își dorește mai mult, va obține mai mult, iar Fecioara are tot ce vrea pentru că lucrează constant la îmbunătățirea ei. Nu îți face griji dacă ești nevoit să lucrezi cu o Fecioară pentru că te va ajuta să te mulezi după preferințele ei.
 9. Are sentimentul autosuficienței
  Fecioara are standarde înalte și nu acceptă pe oricine în viața ei, așa că preferă să fie singură decât într-o companie neplăcută. Ea este conștientă că nu are nevoie de nimeni pentru a fi fericită și se iubește așa cum ar trebui să facă oricare altă zodie.
 10. Este de încredere
  Secretele tale vor fi în siguranță cu o Fecioară pentru că le va păstra în cele mai adânci sertare ale minții și nu le va scoate de acolo niciodată. De asemenea, ea își respectă întotdeauna angajamentele și face de fiecare dată tot ce promite.

Acum ai aflat tot ce aveai nevoie să știi ca să poți cunoaște adevărul despre o Fecioară. Această zodie merită atenția ta și ar fi bine să nu o pierzi pentru că nimeni nu are un suflet așa de bun pe care să îl țină ascuns așa de bine. Aparențele pot fi înșelătoare și trebuie să te apropii de persoanele născute sub acest semn zodiacal ca să vezi cum sunt ele de fapt.

Citește și: Fecioara, dezbrăcată de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Surse articol: TopinspiredListlandTimesofindia

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (43)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.