Horoscop
Înapoi la

Motivul pentru care vrea să fiți „doar prieteni”, în funcție de zodia lui

Motivul pentru care vrea să fiți „doar prieteni”, în funcție de zodia lui

Cristina Gherghina

Nu e ușor să fii doar o prietenă pentru cel pe care îl iubești, din moment ce tu îți dorești mai mult de atât. Însă, ți-ar fi mult mai simplu să știi de ce a făcut această alegere!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Motivul pentru care Berbecul vrea să fiți prieteni și nimic mai mult este că nu te poate privi într-o lumină romantică.

Poate că ați fost prieteni înainte să începi să ai altfel de sentimente pentru el, iar acum că ți-ai pus sentimentele pe tavă, zdruncină puțin relația voastră anterioară. Oricât de greu ți-ar fi să vezi că nu e interesat de tine, nu rata șansa de a-i fi un bun prieten. Prietenii adevărați nu se obțin ușor și amândoi aveți nevoie unul de celălalt. De asemenea, s-ar putea să nu-și dorească să fiți împreună tocmai pentru a nu strica relația pe care o aveți acum. În cazul în care povestea voastră de iubire se termină urât, nu veți mai putea fi niciodată prieteni.

de ce vrea sa fiti doar prieteni

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În timp ce poate fi interesat de aproape oricine, Taurul vrea să fie doar prieten cu tine. De ce? Poate pentru că ești puțin prea disponibilă pentru el.

O parte din procesul său de cucerire constă în seducția lentă. Deoarece în mod clar îți dorești ceva mai mult decât o simplă prietenie cu el și mereu ești la dispoziția lui, nu îi creezi contexul propice pentru a te vâna. Știe că te poate contacta oricând, că ești mereu acolo pentru a-i face un favor și chiar nu trebuie să depună eforturi și să lupte pentru toate astea. Cu alte cuvinte, îl plictisești.

Citește mai multe pe Eva.ro

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.