Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Motivul pentru care vrea să fiți „doar prieteni”, în funcție de zodia lui

Cristina Gherghina

Nu e ușor să fii doar o prietenă pentru cel pe care îl iubești, din moment ce tu îți dorești mai mult de atât. Însă, ți-ar fi mult mai simplu să știi de ce a făcut această alegere!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Motivul pentru care Berbecul vrea să fiți prieteni și nimic mai mult este că nu te poate privi într-o lumină romantică.

Poate că ați fost prieteni înainte să începi să ai altfel de sentimente pentru el, iar acum că ți-ai pus sentimentele pe tavă, zdruncină puțin relația voastră anterioară. Oricât de greu ți-ar fi să vezi că nu e interesat de tine, nu rata șansa de a-i fi un bun prieten. Prietenii adevărați nu se obțin ușor și amândoi aveți nevoie unul de celălalt. De asemenea, s-ar putea să nu-și dorească să fiți împreună tocmai pentru a nu strica relația pe care o aveți acum. În cazul în care povestea voastră de iubire se termină urât, nu veți mai putea fi niciodată prieteni.

de ce vrea sa fiti doar prieteni

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În timp ce poate fi interesat de aproape oricine, Taurul vrea să fie doar prieten cu tine. De ce? Poate pentru că ești puțin prea disponibilă pentru el.

O parte din procesul său de cucerire constă în seducția lentă. Deoarece în mod clar îți dorești ceva mai mult decât o simplă prietenie cu el și mereu ești la dispoziția lui, nu îi creezi contexul propice pentru a te vâna. Știe că te poate contacta oricând, că ești mereu acolo pentru a-i face un favor și chiar nu trebuie să depună eforturi și să lupte pentru toate astea. Cu alte cuvinte, îl plictisești.

Citește mai multe pe Eva.ro

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta