Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Native considerate de bărbați cele mai feminine, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Feminitatea este foarte mult influențată de semnul zodiacal în care te-ai născut. Unele persoane, precum Balanțele sau Taurii, sunt născute sub semnul lui Venus, de aceea pun mare preț pe feminitatea lor.

Altele sunt mai degrabă discrete, precum Fecioara sau Vărsătorul, dar au o mare atracție asupra bărbaților. Unele femei sunt foarte pasionale și senzuale, în vreme ce altele pun accentul pe emoții sau pe inteligența lor seducătoare. 

feminitate 1

Topul celor mai feminine native, în funcție de zodia lor

1. Balanță

Rafinată și sofisticată, nu este de mirare că Balanța ocupă primul loc în clasamentul celor mai feminine native. Este femeia din visurile oricărui bărbat, frumoasă, elegantă și cu o minte ascuțită. Este foarte sensibilă față de cel pe care îl iubește, dar și echilibrată și capabilă să-și controleze emoțiile. Niciun bărbat nu poate rezista farmecelor unei Balanțe!

2. Fecioară

Misterioasa și pasionala Fecioară ocupă locul 2 în topul feminității, în ciuda părerilor preconcepute pe care le avem despre această zodie, ca fiind rece și rezervată. În realitate, Fecioara este cât se poate de seducătoare cu bărbatul pe care îl place, pe care îl poate transforma în cel mai fericit om de pe Pământ. Fecioara are un suflet foarte delicat, este mereu înțeleaptă și iubitoare. O astfel de femeie este tot ce își poate dori un bărbat, pentru că niciodată nu se va simți abandonat în preajma ei. 

3. Rac

Femeia Rac este generoasă și iubitoare, dar poate fi și extrem de senzuală, vrăjind complet mintea unui bărbat. Este o adevărată magiciană, care poate face pe oricine să se îndrăgostească de ea instantaneu. Atunci când iubește, femeia Rac este foarte fidelă și dedicată, iar un bărbat va aprecia întotdeauna această trăsătură a feminității ei. 

4. Gemeni

Femeia Gemeni este extrem de jucăușă și originală, iar acesta este marele secret care o plasează între primele locuri în topul feminității. Orice bărbat este surprins de farmecul unei femei Gemeni, care pare o boare de aer proaspăt într-o lume prozaică și mediocră. Femeia Gemeni este cu atât mai atrăgătoare cu cât nu încearcă niciodată să-și impună puterea într-o relație, ci lasă mereu loc celorlalți să se exprime. 

5. Taur

Aflată sub semnul lui Venus, nu este de mirare că femeia Taur este între primele cinci zodii ca feminitate. Senzuală și iubitoare de lux și răsfăț, ea îi poate seduce pe bărbați prin misterul și magnetismul pe care le degajă. Mulți o găsesc uimitoare, prin calmul, încrederea și atitudinea ei afectuoasă. În preajma ei, orice bărbat se simte viu și face toate eforturile ca să-i obțină dragostea. 

6. Pești

Deși este foarte puternică, femeia Pești știe cum să se arate vulnerabilă și delicată, topind inimile bărbaților. Chiar dacă își dă seama că ești mult mai complicată decât vrei să pari, un bărbat nu se poate elibera din mrejele tale. Cel mai adesea, bărbații sunt atrași de naturile duble, care îi fac să se simtă intrigați și dornici să le descopere tainele. 

feminitate 3

7. Vărsător

Ai un zâmbet care încălzește inimile și îi face pe unii bărbați să te considere cea mai frumoasă femeie din lume. Ești visătoare, dar știi să lupți pentru ceea ce iubești, să te confrunți cu oricine pentru a apăra cauzele în care crezi. Te plictisești destul de repede, de aceea ai nevoie de un bărbat care să te stimuleze și să aducă noutatea în viața ta. Faptul că ești atât de independentă și nonconformistă te aduce pe al șaptelea loc în topul feminității.

8. Leu

Nu îți plac răsfățurile feminine, deși nu te dai în lături să strălucești în lumina reflectoarelor. Ești o adevărată regină între femei, dar nu atât prin feminitatea ta, cât prin încrederea și charisma cu care pășești în lume. Când ai un anumit scop, nimic nu te poate opri să-l atingi. Nu ți-e teamă să-ți arăți afecțiunea, dar îți exprimi cu la fel de mult curaj și latura neîmblânzită a personalității tale. 

9. Capricorn

Poți inspira un bărbat cu inteligența și independența ta, chiar dacă nu pui prea mult preț pe atuurile feminine. Ai mai degrabă o latură masculină și poți pătrunde ușor în mintea bărbaților. Toți cei din jurul tău sunt fermecați de frumusețea ta interioară și exterioară, dar și de ingeniozitatea și perseverența ta. 

10. Săgetător

Este destul de greu pentru un bărbat să te înțeleagă, chiar dacă pari atât de deschisă și afectuoasă în preajma celorlalți. Realitatea este că îți păzești cu grijă gândurile și emoțiile și lași să răzbată în exterior numai ce vrei tu să se vadă. Ești o maestră în citirea stărilor celor din jur și ai o înțelepciune aparte, care explică marea ta capacitate de adaptare. Deși îți poți folosi ușor feminitatea, nu este principala calitate pe care te bazezi. 

11. Scorpion

Știi întotdeauna ce vrei și uneori poți doar să iei lucrul pe care îl dorești și să pleci. Ești o persoană foarte simplă, de aceea nu îți este frică să rănești bărbații prin cuvintele tale. Admiratorii tăi sunt gata să dea orice pentru a ajunge la inima ta, dar ești pretențioasă și nu te lași ușor cucerită. Determinarea și autonomia ta te fac cu totul specială, chiar dacă nu sunt cele mai feminine laturi ale unei persoane.

12. Berbec

feminitate 3

Majoritatea femeilor Berbec sunt calde și pasionale, dar au o dorință nestăvilită de a deține puterea și a avea totul sub controlul lor. Femeia Berbec este pe deplin conștientă de puterea ei incredibilă, ceea ce o face un pic periculoasă pentru bărbații care și-o doresc în viața lor. În plus, este o persoană autentică și onestă, așa că nu va face niciodată uz de farmecele ei doar pentru a părea feminină în ochii unui bărbat. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 21 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (56139 vizite)
  2. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48324 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie: zodiile vor fi puse în ipostaze dificile și vor urma multe momente de cotitură (47476 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (44944 vizite)
  5. Cea mai norocoasă lună din 2022 pentru tine, în funcție de zodie (39977 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Cum să te îmbraci și cum să nu te îmbraci dacă ești scundă și ai picioarele scurte (nota 5)
  5. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  1. Cat de repede citesti in functie de ce carti alegi? Stiluri de lectura (0 comentarii)
  2. Șase semne surprinzătoare care-ți arată că îți este suflet pereche (0 comentarii)
  3. Cum să ai o relație fericită cu un nativ Fecioară (0 comentarii)
  4. Nu îmi iubesc mama și nu-i datorez nimic din viața mea (0 comentarii)
  5. Cum să te vopsești acasă fără să îți strici părul - reguli simple pe care trebuie să le respecți (0 comentarii)