Horoscop
Înapoi la

Nativul din zodiac care este Avocatul Diavolului. Nimeni nu se poate pune cu el!

Nativul din zodiac care este Avocatul Diavolului. Nimeni nu se poate pune cu el!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Este un personaj rupt din legende și parcă făurit cu unele dintre cele mai temute atribute. Există un nativ în horoscop care ar putea cu ușurință să primească titulatura de Avocatul Diavolului. Personalitatea lui este guvernată de îndoială, polemică și circumspecție. Se întreabă de două ori înainte să ofere un răspuns și vede întotdeauna și partea ascunsă și neplăcută a unei situații.

De vreme ce simbolul pentru Taur este animalul cu același nume - unul dintre cele mai încăpățânate, mai ferme animale - are sens de ce este unul dintre cele mai încăpățânate semne astrologice. Taurul este persistent și hotărât. De multe ori trebuie să ia singur decizii, să nu fie influențat de alții. Taurul ia decizii cu prudență, asigurându-se adesea că totul va fi stabil și extrem de sigur, înainte de a-și lua un angajament, de orice fel.

Aceste trăsături de caracter sunt grozave, într-un fel, doar dacă sunt folosite într-un mod pozitiv. Taurul, sau Avocatul Diavolului al horoscopului are aproape tot timpul o atitudine neîngrezătoare și ce contrazice în permanență, mai că îi face plăcere să facă acest lucru. Totodată, ironia dusă la extrem îl face să fie agasant și chiar oferă impresia celorlalți că îi flituiește. Însă, una peste alta, scopul său este acela de a reflecta detalii care ar putea produce efecte negative, într-o anumită situație.

Doar dacă natura încăpățânată a Taurului începe să-l împiedice din a face ceva, ar putea dori să facă o schimbare majoră în atitudine. Această tendință vine ca o binecuvântare în viața lui, un adevărat dar al personalității Taurului, pentru că nu va renunța la o relație sau la un loc de muncă în momente grele sau imposibile, în aparență. 

În cazul unor neînțelegeri, încăpățânarea Taurului îi poate închide canalele de comunicare. În acele cazuri, rare de altfel, precum și în altele, Taurul ar putea simți nevoia de a vedea lucrurile într-o perspectivă diferită, mai degrabă decât de a rămâne pe aceeași poziție. Nimic nu îi stă în cale Taurului, asta e sigur. Îi convinge pe cei din jur, precum un Avocat al Diavolului, să nu evite anumite situațiii, deoarece aspectele prezentate de el sunt întotdeauna cele care ar putea îmbunătăţii situaţia respectivă. Are o putere de persuasiune incredibilă, iar Taurul va reuși mereu că ofere sfaturi prețioase, care trebuie ascultate și respectate pentru ca situația să se încheie mereu cu bine. 

Pe de altă parte, oricât de impozant și de impenetrabil poate fi, Taurul este loial și întotdeauna dispus să dea o mână de ajutor, deși poate cu ușurință să stea deconectat de lumea exterioară înainte de a-și construi încrederea în privința persoanelor din preajma lui. Odată ce va stabili o legătură intimă clară cu o altă persoană, va face tot ce poate pentru a hrăni relația și a o face funcțională chiar și în vremurile grele. Cine este dispus să fie ghidat și să asculte variantele lui, a câștigat un prieten pe viață.

Totodată, acest Avocat al Diavolului din horoscop este foarte axat pe a vedea greșeala fiecărui aspect al unei situații particulare. De multe ori, oamenii cred despre Taur că este enervant, dar trebuie să ai doar răbdare și să asculți atunci când își exprimă o opinie fermă.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.