Horoscop
Înapoi la

Noiembrie este luna lor! 5 zodii care sunt binecuvântate de astre

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

În luna noiembrie zodiile vor avea parte de concluzionări și planuri duse la bun-sfârșit. Toate eforturile depuse de la începutul anului vor începe acum să dea roade, iar în următoarea perioadă interacțiunile cu ceilalți se vor intensifica. Energiile se vor îmbina și, în cazul a cinci nativi din horoscop, va fi bine pe toate planurile, psihologic, emoțional, intelectual, financiar, dar și amoros.

5 zodii sunt binecuvântate de astre în luna noiembrie!

Luna noiembrie ar putea însemna un examen final pentru cele cinci zodii norocoase ale lunii pentru că vor ajunge la încheieri importante, vor termina un capitol, doar pentru a face începe un altul. Tot ceea ce nu au reușit să schimbe până acum, în luna noiembrie se va se întâmpla. Dinamismul și energia sunt la loc de cinste și sunt "cocktailul de combustibil" pentru nativi, pentru a finaliza orice și-au propus, indiferent de impedimentele care le vor apărea în cale. 

Rac. Abilitățile sociale vor fi importante luna aceasta, dar nu este nevoie să te stresezi pentru mult pentru a te afirma în fața celorlați. Interesele altora vor fi vitale pentru dezvoltarea ta personală, chiar dacă pare ilogic. Forțele astrale și Divinitatea te vor ajuta să reușești. Tot ce trebuie să faci este să urmărești comportamentul celor din jur, pentru a găsi răspunsul la problemele tale. Mediul familial va fi extrem de cordial. Tatăl sau un frate mai mare te vor ajuta și îți vor oferi sprijinul de care ai nevoie în luna ce urmează. 

Leu. Luna noiembrie este de bun augur pentru începerea unor noi aventuri. De asemenea, vei avea mult spor în finalizarea proiectelor deja existente. Problemele familiale sau din relație vor fi rezolvate pe măsură ce luna va progresa. Totodată, vei avea puterea de a îți atinge obiectivele profesionale în perioada care urmează. În plus, trebuie să îți reduci tendințele firești de a fi impulsiv sau chiar agresiv, pentru a evita eventuale conflicte.

Citește și: Soarele intră în Scorpion: sentimentele sumbre ale zodiilor ies la iveală

Săgetător. Autonomia și interesul propriu vor domina în fața intereselor celorlalți, în luna noiembrie. Vei fi foarte interesat de chestiuni spirituale în perioada care urmează. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a-ți revizui stilul de viață și te va ajuta să aduci îmbunătățiri majore. Este posibil să pui la cale planuri mari, alături de partenerul de viață, de care depinde foarte mult viitorul tău. Spre exemplu, ați putea să decideți să vă mutați din țară sau în alt oraș. Ceea ce erau doar gânduri fugitive până acum, se concluzionează în luna noiembrie.

Capricorn. Meseria și obiectivele externe vor fi în centrul atenției tale în luna noiembrie. Problemele din cuplu și armonia emoțională, deși importante, vor rula pe fundal și tu te vei concentra mai ales asupra aspectului profesional al vieții tale. Vei obține acea mărire de salariu sau chiar promovarea, pe care ți le dorești încă de la începutul anului, și vei avea șansa să începi un nou capitol, însă acesta este doar pasul incipient. Restul depinde doar de tine. 

Pești. Vei miza mai mult pe propriile forțe decât pe colaborarea în echipă. Treptat, pe parcursul lunii noiembrie, vei realiza că este mai important să reușești de unul singur, decât să te bazezi pe ajutorul unei anumite persoane. Va exista claritate în problemele academice și spirituale datorită influențelor planetare. Vei găsi puterea de a-ți atinge obiectivele academice și cele legate de comunicarea în cuplu. 

Surse articol: Sun Signs / Yearly-horoscope / Astrostyle

Surse foto: IStock

Articolul urmator Zodiile care nu pot ține un secret. Sunt mereu cu gura mare și "dau din casă" tot, chit că e treaba lor sau nu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.