Horoscop
Înapoi la

Nouă lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a iubi o femeie Berbec

Nouă lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a iubi o femeie Berbec

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fiind zodie de foc, femeia Berbec este extrem de pasională și de ambițioasă, așa că nimic nu o poate face să renunțe vreodată la obiectivele și la dorințele sale. De asemenea, este aventuroasă, nu se teme de nimic, îi place independența și adoră să stea cât mai mult timp singură. Dar, în același timp, tânjește după atenția unui partener care o poate iubi așa cum își dorește.

Vrea dragoste, pasiune și se așteaptă să atragă doar bărbați puternici și capabili să o înfrunte atât în luptele din dormitor, cât și în cele din viața de zi cu zi. S-ar plictisi dacă ar trăi o viață pictată numai în nuanțe de roz și câteva momente tensionate i se par esențiale, mai ales că poate să treacă peste orice greutate.

Cuplu care se sărută pasional în fața unei inimi de foc

Iată ce trebuie să mai știi despre femeia Berbec înainte să ajungi să o iubești și să „arzi” în flăcările pasiunii sale:

 1. Este independentă, dar iubește atenția
  Vrea să se impună în sociatate și îi iese aproape de fiecare dată pentru că este muncitoare și reușește singură să facă tot ce își propune. Chiar dacă îți va spune „Mă descurc și fără tine”, ai putea încerca să o ajuți pentru că o mână de bărbat este binevenită oricând. Va termina treaba mai repede, va avea mai mult timp pentru tine și în plus, se va simți flatată de atenția ta. Dacă te refuză, face asta pentru că vrea să mai încerci și să vadă astfel dacă o consideri specială.
 2. Dacă nu poți face față temperamentului ei, va trebui să stai departe de ea în momentele tensionate
  Toată lumea știe când femeia Berbec este supărată pentru că țipetele ei se aud și peste hotarele unei țări. Fără nicio exagerare! Este o fire temperamentală, ceea ce înseamnă că se aprinde foarte repede și se stinge la fel de repede. Totuși, dacă nu vrei să rămâi fără auz sau să tremuri de frica ei, nu este indicat să stai în aceeași încăpere cu ea când este nervoasă. Ieși la aer și las-o și pe ea să se calmeze. Câteva minute îi sunt suficiente pentru a se aduna, pentru a-și ordona gândurile și pentru a-și diminua furia.
 3. Îi place să asculte
  Dacă ai o problemă și nu știi cum să ieși din ea, spune-i acestei femei descurcărețe. Este în natura ei să vrea să aibă grijă de tine și va căuta imediat soluții pentru a te scoate din dificultate. Îți va sta alături și va asculta absolut tot ce ai pe suflet, va încerca să te înțeleagă și nu te va întrerupe niciodată. Are capacitatea de a memora fiecare detaliu și îți poate explica la final tot ce ai greșit și ce trebuie să schimbi. Indiferent de situație, va fi lângă tine și îți va alina suferința. Dacă o ai în viața ta, poți considera că ai pus mâna pe o comoară.
 4. Este impulsivă
  Impulsivitatea o face să ia decizii pripite uneori, dar va ști de fiecare dată cum să iasă din problemele în care intră. De asemenea, îi plac excursiile spontane, întâlnirile neprogramate și evenimentele neprevăzute. La fel vrea să trăiască și în relația ei de iubire: la intensitate maximă, fără să calculeze pașii pe care îi face. Vrea ca partenerul să fie la fel de relaxat și să îi propună tot felul de nebunii la care ar lua parte imediat alături de el. Singura problemă este că impulsivitatea nu o părăsește nici în momentele în care se enervează și uneori ar putea recurge la gesturi necugetate. Își dă seama imediat când situația îi scapă de sub control și se calmează repede. Nu îți face griji, nu te va răni în niciun fel.
 5. Are și o mică doză de nesiguranță, dar o ascunde bine
  Inspiră siguranță și nimeni nu ar crede că în spatele chipului plin de seriozitate se află și puțină lipsă de încredere. Maschează perfect acest mic „defect” și pretinde întotdeauna că nimic nu o poate doborî. În ciuda acestui fapt, se sperie când nu reușește să își atingă obiectivele și o cuprind o mulțime de gânduri negative. Din fericire, se întâmplă foarte rar să aibă parte de un eșec, asta pentru că pune mereu presiune pe ea, încercând să nu piardă nimic niciodată.
 6. Este loială
  Femeia Berbec este extrem de loială și iubește profund, simțind prin toți porii dragoste pentru partenerul ei. Nu va înșela niciodată omul pe care l-a ales să-i fie alături pentru tot restul vieții și se va dedica lui trup și suflet. Când intră într-o relație, nu mai vede pe nimeni altcineva și nu concepe ideea de înșelat, mințit sau trădat în vreun fel. Chiar și în prietenii este implicată cu tot sufletul și nu va divulga niciodată secretele apropiaților.
 7. Nu te vei plictisi niciodată lângă ea
  Firea ei aventuroasă o face să pară cea mai interesantă femeie din lume. Nu te vei plictisi niciodată să explorezi noi locuri alături de ea și vei fi fascinat de poveștile pe care ți le va spune despre călătoriile în care a fost singură. Se pricepe la povestit și știe cum să îți mențină interesul, așa că o vei asculta, indiferent cât de mult vorbește. Divertismentul va fi și el la ordinea zilei, fiind plină de umor, deschisă la glume și pregătită oricând să râdă alături de tine.
 8. Ceea ce vezi este ceea ce primești
  Este extrem de directă și nu îți va ascunde absolut nimic. Se va arăta în fața te exact așa cum este și îți va vorbi sincer despre tot ce o apasă. Chiar și când o va deranja ceva la tine, va spune imediat ce gândește, fără să te menajeze în vreun fel. Asumarea o face să fie puternică și hotărâtă, dar acest lucru vine și cu dezavantaje. Dacă vrei să faci parte din viața ei, trebuie să îi faci pe plac în momentele în care vrea ceva cu orice preț. Ambiția o face să nu renunțe la dorințele ei și ar renunța mai degrabă la tine dacă i-ai spune că visează la ceva nerealizabil.
 9. Iubește cu înverșunare
  La început va fi greu să o iubești, se va opune „avansurilor” tale și va încerca să te țină departe. Dacă ai răbdare și încerci să o înțelegi, va fi numai a ta și te va iubi ca pe nimeni altcineva. Vei primi de la ea toată emoția și pasiunea din lume, asta pentru că îți va oferi sufletul pe tavă. Drumurile lungi duc la cele mai frumoase destinații, nu-i așa? Lângă femeia Berbec vei trăi cele mai tari aventuri, chiar dacă perioada de început va fi presărată cu multe hopuri pe care trebuie să le treceți în doi. În plus, vei avea multe de învățat de la ea.

Acum ai toate datele de care ai nevoie pentru a interacționa cu femeia de care te-ai îndrăgostit. Știi cum vrea să fie iubită, ai aflat cum iubește, i-ai descoperit micile defecte și ești conștient de numeroasele calități pe care le are. Ce mai aștepți? Mergi la ea și invit-o în oraș!

Citește și: Bărbatul Berbec în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Surse articol: ThoughtcatalogCosmopolitanThehoroscope

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce stil de a iubi ai?
Incepe quiz
Ce stil de a iubi ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.