Horoscop
Înapoi la

Nu are nevoie de nimeni niciodată. Zodia care își poate reveni singură și din cea mai neagră situație

Nu are nevoie de nimeni niciodată. Zodia care își poate reveni singură și din cea mai neagră situație

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Născut războinic și guvernat de planeta Uranus, ce îndepărtează orice bariere și impedimente din viața sa, nativul Vărsător este un exemplu de determinare și curaj, ce reușește mereu să răzbească singur, chiar și în cele mai dificile momente.

Independența este la loc fruntaș în viața ta și este lucrul pe care nimeni nu poate să i-l suprime vreodată. Motto-ul său este "pot singur" și astfel nu are nevoie de nimeni din jurul lui care să îl ambiționeze, pentru că este ceva ce îi vine natural, fără prea mare efort. Din această cauză, nativul Vărsător poate fi judecat de alții ca fiind o persoană singuratică, ce preferă solitudinea. Însă Vărsătorul își hrănește sufletul cu energia oamenilor și, în ciuda aparențelor, iubește să aibă oameni în jurul său. Însă când vine vorba despre lucrurile personale, cum ar fi atingerea obiectivelor sau țelurile sale, Vărsătorul va lua mereu decizii pe cont propriu, chiar dacă în unele momente va părea că ține cont de părerea altora. El este un foarte bun ascultător, însă nu suportă prea mult sfaturile din partea persoanelor din jur, astfel că fiecare decizie din viața sa o va lua de unul singur, pentru că el este convins că el și doar el, este cel care știe ce e mai bine. 

Are un spirit liberal, iar asta îl ajută pe Vărsător să-și atingă scopuri înalte. Atunci când este preocupat de o chestiune serioasă, se va concentra exclusiv pe acea treabă și va face orice să își îndeplinească obiectivul. În momente de cumpănă, Vărsătorul este îngândurat în prima fază, dar niciodată confuz sau pierdut. Găsește resursele necesare pentru a analiza bine situația și, calmitatea și gândirea logică nativă îl vor ajuta să răzbească. Nu are nevoie de absolut nimeni în situații grele, iar asta îl face cel mai puternic semn zodiacal.

Nativul Vărsător este foarte inteligent și știe mereu ce este mai bine pentru el. Chiar dacă are și de pierdut, în privința faptului că nu acceptă ajutor din partea nimănui, este de admirat că luptă cu toate forțele atunci când își propune ceva și nu acceptă niciun compromis. Răzbește repede și renaște din propria cenușă, devenind și mai puternic și, într-un final de neînvins. Eșecurile îl ambiționează și mai mult să acționeze diferit data viitoare când întâmpină o problemă și nu se teme niciodată de provocări. Nu dă înapoi și reușește, cumva să se îmbărbăteze pe cont propriu și să o ia de la zero, dacă este forțat de împrejurări. 

Un alt motiv pentru care nativul Vărsător nu va accepta ajutorul nimănui, nici în cele mai negre situații, este faptul că urăște să se schimbe sau să se compare cu alte persoane. Astfel, dacă cineva îi va spune ce să facă la un moment dat, va considera că acea persoană încearcă să îl îngrădească, lucru de neacceptat pentru acest semn zodiacal. Este foarte mândru și foarte conștient de defectele sale, astfel că nici nu te va asculta dacă îi spui cum ar trebui să acționeze sau să se comporte într-o anumită situație. Nativul Vărstor se acceptă așa cum este, nu invidiază pe nimeni și consideră că este perfect așa cum este.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (40)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.