Horoscop
Înapoi la

Nu cred în ea și pace! Top 4 zodii sceptice când vine vorba de dragoste

Nu cred în ea și pace! Top 4 zodii sceptice când vine vorba de dragoste

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Iubirea e cel mai pur și sincer sentiment din lume. Și, deși este greu de explicat în cuvinte, poate veni în forme diverse și în momente în care te aștepți cel mai puțin. Cu toate acestea, există patru nativi ai zodiacului care au muncit mult să își "construiască" un zid împotriva iubirii, dar din cauză că au o inimă de gheață, ci pur și simplu nu sunt convinși că pot obține ceva bun din asta.

Scorpionii, Gemenii, Fecioarele și Capricornii sunt cele patru semne zodiacale pentru care dragostea nu este o prioritate în viața lor. Au principii sănătoase de viață, iar în urma unor experiențe personale au ajuns la concluzia că iubirea nu este pentru ei. Poate lipsa de încredere în oameni sau a curajului i-a făcut pe acești patru nativi să renunțe la ideea că mai pot iubi vreodată. 

Scorpion. Nativii Scorpion au o senzualitate înnăscută, dar sunt conștienți de faptul că iubirea și sexul nu se pot înlocui unul pe celălalt. Le place să flirteze, să agațe și să cucerească, dar cam atât. Oricât de mult le-ar plăcea să înceapă o relație amoroasă cu cineva, viața i-a învățat că multe persoane pot fi avea defecte ascunse. Nu vor renunța total la speranța că își vor găsi sufletul pereche, dar le va lua destul de mult timp să se decidă dacă se vor implica total sau nu. 

Gemeni. Gemenii cochetează adesea cu ideea unei relații stabile, dar sunt adesea sceptici cu privire la sentimentul de iubire pe care trebuie să îl ofere partenerului. E prea multă bătaie de cap pentru ei și își doresc să experimenteze cât mai mult, fără rețineri și obligații. Chiar dacă au sentimente puternice pentru o persoană care le-a atras atenția, nu sunt convinși că se pot dedica total doar unui singur om. Sunt deschiși la posibilități, dar nu se vor angaja într-o relație foarte ușor, decât dacă acea persoană este cu adevărat specială și interesantă.

Fecioară.  Nativii Fecioară se pricep de minune să analizeze și să privească minuțios fiecare detaliu. Sunt considerați a fi parteneri atenți și răbdători, dar au nevoie de foarte mult timp de gândire înainte de a decide să împartă patul doar cu o singură persoană, pentru totdeauna. Nu vor să piardă timpul și, chiar dacă se gândesc câteodată că au nevoie și de iubire în viața lor, le este greu să se creadă că cineva va fi acolo mereu, doar pentru ei. Le lipsește, cu siguranță, încrederea în oameni. Dacă pot găsi pe cineva care este la fel de dedicat precum ei și să lucreze pentru relație în mod benefic, atunci poate vor da o șansă și vor fi deschiși să accepte ideea că și ei se pot îndrăgosti.

Capricorn. Capricornii sunt pe cât de loiali într-o relație, pe atât de pesimiști atunci când vine vorba despre dragoste. Nu se opun total ideei de a intra într-o relație, dar nu pot să nu anticipeze toate lucrurile care ar putea merge prost. Știu că dragostea există și vor lupta cu tot sufletul pentru ea, doar dacă sunt convinși că acea persoană chiar merită acest lucru. Va fi nevoie de multă muncă de lămurire pentru a le demonstra că iubirea este reală și este un sentiment cât de poate de firesc.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Esti prea visatoare cand vine vorba de barbati?
Incepe quiz
Esti prea visatoare cand vine vorba de barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.