Horoscop
Înapoi la

Nu-i ajungi nici cu prăjina la nas! Zodia care se consideră mai bună decât toate celelalte la un loc

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Cumva, astrele au conlucrat, planetele s-au aliniat în poziția perfectă și Universul și-a scos asul din mânecă atunci când această zodie a fost creată. Sau cel puțin așa crede pentru că nu-i ajungi nici cu prăjina la nas și are impresia că le știe pe toate și nimeni nu este ca ea!

Ceea ce face din Taur, fără îndoială, cel mai arogant semn zodiacal nu este doar faptul că este plin de sine. Faptul că este atât de încăpățânat și nu face compromisuri, încât chiar dacă ai vrea să nu fii de acord cu el în legătură cu ceva, te face să îți pierzi repede suflul într-o conversație acidă. A fi în preajma Taurului când acționează în mod arogant este destul de frustrant, deoarece nu este cineva care să dea înapoi în legătură cu nimeni și nimic. Există șanse foarte mari ca și Taurul să nu aibă dreptate într-o anumită privință, însă nu va recunoaște niciodată acest lucru, este mult prea încăpățânat pentru a admite. De ceea îi este și foarte greu să își ceară scuze, în general.

Așadar, Taurul tinde să facă tot posibilul pentru a-și susține punctul lui de vedere, ceea ce îl face și mai puțin suportabil pentru cei din jur. Oamenii tind să subestimeze Taurul atunci când nu îl cunosc atât de bine pentru că pare foarte modest... până când nu se confruntă cu aroganța lui pentru prima dată. Consideră că doar opinia lui este bună. Are o abilitate nativă de a analiza o situație și, într-un final, "soluția salvatoare" va veni doar din partea sa. Pur și simplu nu poate concepe, sub nici o formă, să ia în calcul și alte variante, pentru că este absolut convins că ideile sale sunt, de departe, cele mai bune pe care le poate gândi cineva.

Taurul este reprezentat de animalul cu același nume, iar coarnele sale nu sunt doar metaforice. Taurul este o persoană puternică, care își împinge încet și constant pașii spre înainte și își menține terenul cu încredere. Este în natura Taurului să fie încăpățânat și convingător, și trebuie respectat și admirat pentru determinarea sa. Ai crede că aroganța sa nu face decât să îi îndepărteze pe cei din jur. Însă nuanța pozitivă a caracterului său de dominator este aceea că este mereu un bun lider. Îi inspiră și îi conduce pe ceilalți, chiar dacă poate fi destul de enervant cu modul în care își impune ideile, de cele mai multe ori cu forța. Însă dacă reușești să treci peste aceste amănunte, vei observa că un Taur te va convinge că este cel mai bine să faci cum spune și vei realiza, într-un final, că aceea este cea mai bună variantă. 

Este al doilea semn zodiacal al primăverii, iar Taurul folosește energia fixismului său pentru a menține lucrurile în mișcare în jurul său. Semnele astrologice fixe sunt, de obicei, forțe consistente. Puterea și răbdarea Taurului îl definesc, însă are și abilitatea de a fi blând și bun, atunci când se lasă condus de emoții. Este empatic și, dacă reușești să vezi dincolo de atributele negative, am putea spune, vei descoperi că aroganța sa este cea care îi conturează felul de a fi și dacă nu ar fi atât de maestru în a se considera cel mai bun, nu ar mai avea același farmec.

Surse foto: IStock

Articolul urmator 10 motive pentru care să iubești un Scorpion. Este cea mai bună decizie pe care o poți lua vreodată

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.