Horoscop
Înapoi la

Numerele norocoase pentru fiecare zodie!

Numerele norocoase pentru fiecare zodie!

Redactor Divahair.ro

Fie că ești Fecioară, Leu sau Scorpion, cu siguranță ai câteva numere pe care tu le consideri norocoase, în funcție de diverse întâmplări din viața ta. Chiar dacă ai dreptate sau nu, află că ai într-adevăr câteva numere specifice zodiei tale, care îți pot fi favorabile în anumite momente din viață. Tu le cunoști?

zodii

Conform zodiacului european, dar și celui chinezesc, fiecare zodie are zile favorabile, pietre norocoase, dar și numere care îl pot ajuta în diverse situații. Spre exemplu, zilele norocoase pentru Berbec sunt marți și duminică. Numerele care îl însoțesc sunt 4, 7, 9, 11 și orice multiplu de 9. Șapte este considerat în Grecia antică un număr norocos, Pitagora îl privea ca pe un număr perfect. Șapte a fost și numărul zeilor romani, al zeilor egipteni, al minunilor lumii antice, al vechilor împărați Buddha și al zeilor japonezi ai norocului.

Pentru Taur, pietrele norocoase sunt safirul și turquoise-ul, iar numerele favorabile pentru această zodie sunt 2, 4, 16 și toate numerele multiplu de 6. Deși numărul șase nu este considerat norocos fiind asociat cu 666, în cultura asiatică numărul are conotația de “totul merge ca pe roate”. Totuși, pentru cei care joacă la ruletă li se pare cel puțin amuzant, deoarece suma totală a numerelor de pe roată este exact 666 și, paradoxal, ruleta este un joc de noroc.

Pentru Gemeni, numerele norocoase sunt considerate 3, 5, 12 și 18. Trei este număr norocos în Suedia şi Italia, dar nu este norocos în Vietnam şi Japonia, așa că diferă credințele de la țară la țară. Și această zodie are pietre și zile favorabile. Cei născuți sub acest semn sunt asociați cu pietre ca topazul, berilul sau granatul.

Cei care s-au născut sub semnul zodiacal Rac au ca piatră norocoasă smaraldul, iar numerele despre care se spune că i-ar aduce noroc sunt toate numerele multiplu de 2 și cifra 5.

numar 8

Leul este considerat cel mai mândru semn zodiacal și pe bună dreptate. Are ca numere norocoase 5, 8, 11 și 13. Cifra opt este considerată cea mai norocoasă în tradiția chineză. În cantoneză, pronunțarea cifrei sună asemenea cuvântului "noroc". Nu este considerat norocos în India însă, din cauza relației sale cu cuvintele pentru “spargere”. Deși numărul 13 este văzut ca aducător de ghinion în mai multe culturi, poate fi unul de bun augur pentru Lei. Teama de cifra 13 are și un nume: triskaidekaphobia. Legenda spune că această superstiție pleacă de la Biblie, în care Iuda era al 13-lea invitat la Cina cea de Taină. 

Persoanele născute sub semnul Fecioarei e bine să aibă un jad la ei, căci aceasta este piatra lor norocoasă. Privind numerele, este bine să vă aranjați întâlniri în zilele de 3, 6, 5 și 12.

Balanțele sunt norocoase din acest punct de vedere deoarece au o grămadă de numere ce le sunt favorabile. Așa că, dacă doriți să reușiți într-o afacere sau la o întâlnire, alegeți-vă zile sau ore strâns legate de următoarele numere: 2, 7, 8, 9, 15 și toate numerele multiplu de 6. 

Poate nu toți Scorpionii cred în numerologie, dar dacă sunteți curioși, aflați că zodia voastră este favorată în orice situație legată de numerele 4, 5, 8, 9, 10, 11, 21, 100 și 666. Acestea diferă bineînțeles de la tradiție la tradiție. De exemplu, cifra nouă este considerată norocoasă în Norvegia, dar nu este norocoasă în Japonia. 

Este bine știut faptul că Săgetătorii sunt considerați cele mai norocoase semne ale zodiacului. Fie că sunt atenți la numerele din jurul lor sau la zile, cu siguranță vor ieși cu basmaua curată din orice situație. Totuși, dacă vreți să aveți și mai mult noroc, urmăriți zilele cu 4 și toate numerele multiplu de 3.

Capricornii sunt conservatorii zodiacului. Pentru aceștia, onixul și rubinul ar face minuni. Legați momentele importante de cifrele 3, 5, 7 și 14. Experții spun că v-ar putea ajuta să ieșiți din belele. 

Vărsătorii sunt tot timpul plini de viață și sunt considerați “prietenii” zodiacului. Aceștia “împart” cam aceleași numere norocoase cu alte semne. Și zilele de 8, 9 și 11 sunt favorabile pentru acești nativi, însă vă puteți aranja întâlniri și pe data de 2, 13 sau numere multiplu de 4.

Cifra 9 o regăsim și la Pești. Nativii acestui semn au și alte numere ce sunt asociate bunăstării și succesului: 6, 12 și toate numerele multiplu de 7. De asemenea, este bine să purtați perle și ametist, se spune că sunt talismanele Peștilor. 

Acestea sunt bineînțeles numerele ce aduc noroc fiecărei zodii pe parcursul vieții, există însă și numere norocoase asociate fiecărui an, de exemplu anul acesta, în 2018, alte numere vă pot influența.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce zodie îți va marca viața?
Incepe quiz
Ce zodie îți va marca viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă