Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Opoziție dramatică pe cer: Venus în Scorpion și Uranus în Taur. Cum sunt afectate zodiile

Otilia Geavlete

Cerul următoarelor zile este marcat de un eveniment spectaculos, care aduce schimbări importante în viața fiecărui semn zodiacal. Începând cu 8 octombrie, Venus, planeta armoniilor și a atracțiilor astrale, intră în Scorpion, semnul emoțiilor profunde și al răsturnărilor dramatice de situație. Dar adevărata lovitură de teatru vine abia acum: Venus în Scorpion intră în opoziție cu Uranus în Taur, iar acest lucru nu va rămâne fără urmări în ceea ce ne privește.

planete in opozitie

Începând cu luna martie, Uranus, planeta revoluțiilor, a invențiilor și a transformării, a pătruns în constelația Taurului, unde va rămâne până în 2026. În general, Uranus creează situații care ne împing în afara, semnifică o adevărată zguduire, o schimbare pornind din miezul ființei noastre. În mijlocul acestei schimbări, ne dezvăluim calitățile noastre fundamentale, acelea care ne definesc ca persoane.

Opozițiile lui Uranus cu alte planete vin să regleze schimbarea, să-i dea o direcție. Primul nivel al acestei reglări este rezultatul opoziției dintre Venus în Scorpion și Uranus în Taur. În calitate de planetă ce guvernează Taurul, Venus aduce ajustări în domeniile sale specifice: dragostea, banii și bunăstarea. Această Veneră retrogradă creează modificări majore ale circumstanțelor generate de staționarea lui Uranus în Taur. Iată cum este afectată viața fiecărei zodii!

Berbecul are parte de adrenalină

Pentru Berbec, perioada care urmează este încărcată de suspans și surprize, pe măsură ce încearcă să pună în mișcare anumite proiecte la care visa de mult. Venus îi creează cale liberă, iar Uranus îi oferă energie din izvoarele profunde, deci împrejurările îi sunt favorabile. Totul depinde de modul în care își canalizează și își temperează energia, fără s-o înăbușe în detalii mărunte, dar și fără s-o lase să izbucnească precum un vulcan.

Alinierea astrieor este de bun augur pentru Berbec, cu Soarele în Balanță și în casa relațiilor pozitive, și cu Marte, conducătorul Berbecului, tranzitând Balanța între 4 octombrie și 19 noiembrie. Totul este pregătit pentru a-i oferi Berbecului combustibilul necesar pentru a călători cu viteza luminii spre succes. Inițiative profesionale originale prind viață, iar relațiile personale sunt pline de întâlniri excitante, care nu-i dau timp Berbecului să se plictisească.

Din păcate, nu va fi doar dragoste și lumină întreaga lună. Până la sfârșitul lui octombrie, Berbecul se va angaja în lupte de putere cu anumite persoane din preajma sa și va avea de rezolvat unele probleme legate de documente, ceea ce îi va aduce frustrări și tensiune. Dar orice întâmplare nefavorabilă are un revers pozitiv, iar în cazul Berbecului este vorba de creșterea rezistenței sale în fața adversităților și de activarea simțului său incredibil de a găsi soluții chiar și la cele mai spinoase probleme.

Taurul face ordine în viața sa

Prezența lui Uranus în Taur încă din luna martie a orientat deja acest semn către schimbări profunde, care vor continua pe parcursul unei perioade îndelungate, trecând de la planul extern către interior și facilitând evoluția personală și realizarea de sine. Prezența lui Venus în Scorpion amplifică efectele de schimbare, dând forță și echilibru către nativii preferați, ce se bucură de influențe planetare benefice.

Acțiunile Taurului vor fi orientate spre ordine, fie că este vorba de aranjarea locuinței, de rezolvarea unor probleme de familie, de impunerea unor reguli la locul de muncă sau de inițierea unor obiceiuri mai sănătoase de viață. Este posibil să apară anumite confruntări, pentru că Taurul nu suportă nedreptatea și va fi atins negativ de unele aluzii ale colegilor și de favoritismele de la serviciu. În acest caz, Taurul trebuie să-și exerseze asertivitatea și să spună lucrurilor pe nume, pentru a nu lăsa frustrările să se acumuleze.

Important este ca Taurul să rămână fidel misiunii sale, indiferent de loviturile din culise. Perioada care urmează este propice exprimării inteligenței pragmatice și creativității Taurului, iar persoanele care se gândesc să participe la formări, cursuri sau să reia un traseu educațional vor fi avantajate.

Gemenii atrag admiratori în jurul lor

Luna aceasta, Venus și Uranus lucrează fiecare în felul său în favoarea Gemenilor. Este un timp al distracției și al împlinirilor pe plan relațional, iar trecerea Soarelui prin Balanță până pe 23 octombrie îi face pe Gemeni să strălucească. Nativii zodiei se află pe o adevărată scenă și pun în joc toate calitățile și talentele lor, pentru a atrage atenția și admirația celor din jur. Fie că este vorba de proiecte creative sau de aventuri extraordinare, Gemenii se vor bucura de aliați și prieteni buni cu care vor putea schimba lumea, dacă își doresc asta.

Planul sentimental este influențat de forțele naturale ale fecundității, astfel că s-ar putea ca unii dintre nativi Gemeni să primească o vizită de la barza proverbială pe parcursul acestei luni. Dar Gemenii duc, pe ascuns, o bătălie cu propriile emoții tulburi, precum rușinea, resentimentele și dependența. Pentru a străluci pe scena vieții și a primi aplauze, nativii Gemeni își ascund uneori sentimentele profunde și poartă o mască de jovialitate.

În relațiile romantice, Gemenii se bucură de o chimie sexuală deosebită și vor avea parte de experiențe unice în săptămânile care urmează. Ca avertisment, este important să fie atenți la persoanele care vor să-i înșele, inclusiv cu furtul de identitate, să nu facă cheltuieli excesive și să nu dea bani cu împrumut unor persoane în care nu au încredere.

Racul se concentrează pe familie

Cu Venus în Scorpion netezind emoțiile acvatice, Racul cunoaște o perioadă de liniște, în care se concentrează pe viața familială și încearcă să aducă bunăstarea în casa sa. Uranus nu prezintă influențe majore asupra acestui semn zodiacal, poate doar în ceea ce privește schimbarea anumitor reguli casnice, pentru a face lucrurile să meargă mai bine.

Soțul, copiii și familia extinsă ocupă aproape tot timpul Racului, care nu prea mai are momente petrecute doar cu sine. Acest lucru poate duce la acumularea de oboseală și nemulțumire, de aceea este important ca nativii Raci să găsească pauze în rutina zilnică, în care să se bucure de relaxare și mici plăceri cotidiene. Este un moment potrivit pentru a gândi excursii și a face planuri de vacanță, chiar și rezervări pentru perioada sărbătorilor.

Pentru unele dintre femeile Rac ar putea urma o perioadă agitată, din cauza anumitor colege de serviciu. Este bine să fie atente la acțiunile lor profesionale, pentru că ar putea face greșeli care să le influențeze veniturile sau imaginea la locul de muncă. Către sfârșitul lunii, unele emoții ținute în frâu ar putea ieși la suprafață, iar purtarea Racului poate părea în ochii celorlalți drept capricioasă sau infantilă.

În realitate, aceste comportamente sunt expresia unei nevoi de atenție și protecție pe care Racul o resimte. Poate că cel mai bine este să se adreseze unui psiholog și să-și dezvăluie temerile, pentru a se putea elibera și a trece într-o nouă etapă de dezvoltare personală.

Leul este implicat în proiecte mărețe

În lunile care urmează, Leul va sta în mijlocul unor evenimente foarte importante legate de viața profesională, dar și de cea sentimentală. Va fi invitat la seminare, conferințe și întâlniri de lucru, în care elocvența sa va atrage atenția unor persoane cu autoritate, care i-ar putea oferi un loc în cadrul unor proiecte importante. Este o perioadă a ideilor, a strălucirii minții și a vervei relaționale, care va avea doar influențe benefice asupra Leului.

Uranus în Taur îi oferă inventivitate și teren stabil pentru a face ideile sale să prindă rădăcini, în vreme ce Venus în Scorpion îi aduce protectori și investitori care îl ajută să-și pună în practică dorințe mai vechi. Tot Venus aduce strălucire și în viața romantică, unde nativii Lei vor fi eroii principali ai unor aventuri palpitante.

Problemele Leilor în această perioadă sunt legate mai ales de starea de sănătate și de bunăstare psihică. În mai multe rânduri vor fi copleșiți de anxietate, iar stresul cronic le va provoca insomnii și tulburări de alimentație. Influențele lui Venus îi vor ajuta pe Lei să obțină un echilibru mai bun între minte și corp și să-și regleze emoțiile negative.

Fecioara atrage bunăstarea financiară

Planurile realiste ale Fecioarei o vor ajuta în această perioadă să obțină venituri remarcabile, ceea ce va deschide calea multor evenimente pozitive pentru viața sa. După un septembrie intens, cu multe planete aliniate în Fecioară simultan, care le-au oferit idei vizionare, Fecioarele sunt gata să pună în practică ce au învățat. Fie că investesc în afaceri profitabile, atrag mai mulți clienți sau obțin posturi bine plătite, cert este că Fecioarele nu vor duce lipsă de bani în perioada ce urmează.

Venus în Scorpion le influențează mai ales bunăstarea financiară, dar le aduce echilibru și în viața familială. Uranus în Taur dă inspirație Fecioarei, care este tot o zodie de pământ și poate accesa mai ușor în această perioadă resursele profunde ale inventivității sale. Soarele în Balanță crește energia Fecioarelor, făcându-le de neoprit atunci când vor să-și atingă scopurile.

Singurele aspecte confuze sunt legate de o o relație sentimentală care generează gânduri obsesive în mintea Fecioarei. Deși pare o legătură epuizată, în realitate creează încă valuri negative ce interferează cu starea de bine a Fecioarei. Ceea ce trebuie să înțeleagă nativii acestei zodii este că nu se pot agăța la infinit de o relație disfuncțională. Oricât de mult ar iubi pe cineva, dacă stilurile de viață și obiectivele personale nu se potrivesc, va fi greu să meargă înainte, fără a negocia anumite schimbări în termenii relației.

Balanța este foarte ocupată

Urmează o perioadă extrem de încărcată pentru Balanță, care nu are timp nici să respire. Opoziția dintre Venus în Scorpion și Uranus în Taur pune Balanțele într-o situație de echilibru destul de fragil, mai ales că există reproșuri mute la adresa lor din partea familiei sau partenerilor romantici.

Tranziția lui Marte prin Balanță amplifică obstacolele care trebuie depășite și creează o permanentă senzație de câmp de luptă. Schimbarea conducerii la serviciu sau a condițiilor de muncă îngreunează și mai mult deciziile Balanței de a-și dărui măcar câteva momente libere. Este un timp plin de activitate și cu destule satisfacții, dar planul intim este afectat și pot interveni unele conflicte, ba chiar și despărțiri.

În plus, Balanțele sunt bântuite de anumite gânduri care nu le dau pace, de vise stranii legate de rude depărtate și circumstanțe trecute. Este posibil ca acestea să fie semnale din inconștient, pentru a-i face pe nativii zodiei să deschidă mai bine ochii și să fie atenți și la alte aspecte, în afară de viața profesională.

Scorpionul se bucură de mult romantism

Venus în Scorpion este o prezență suficientă pentru a orienta atenția acestei zodii către aspecte legate de dragoste și plăcere. Opoziția cu Uranus în Taur scoate la suprafață impulsuri erotice profunde, deschizând Scorpionului o cale prea puțin umblată, de excese sexuale și pasiuni dezlănțuite. Celelalte aspecte din viața sa vor trece în umbră, chiar dacă această zodie este foarte conștiincioasă cu îndatoririle sale.

Tot ceea ce va face este marcat de tendințele sale pasionale, care caută un mod de a se manifesta plenar. De aceea, Scorpionul va fi mult mai implicat în evenimente mondene, va merge la petreceri, la concerte și în cluburi, aflându-se mereu în căutarea unor parteneri pentru visele sale erotice. Această preocupare nouă și intensă îi dă Scorpionului un aer de tinerețe și un puternic magnetism, care atrage oamenii spre el, așa cum fluturii sunt fascinați de lumina unei flăcări.

Tendințele artistice și spirituale ale Scorpionului sunt mai puternice decât oricând, iar acest lucru nu este paradoxal față de nevoie sale erotice, pentru că vorbim de energii ample care se pot orienta la fel de bine către dragoste, artă sau dezvoltare sufletească.

Săgetătorul este mai sociabil

Venus în Scorpion îi oferă Săgetătorului un mediu vesel și activ, în care să-și poată arăta talentele și să-și găsească o mulțime de prieteni. Uranus în Taur îi deschide gustul pentru petreceri nocturne și legături ocazionale, care îl scot din monotonia sa. Energizantul Marte îl face pe Săgetător să vibreze și să găsească rezonanțe cu toate persoanele pe care le întâlnește în cale. Este o perioadă în care Săgetătorii își fac relații oriunde merg și nu au nicio grijă legat de serviciu sau de familie. Totul le merge bine, iar scopul lor principal este socializarea.

Tendințele sale de control s-ar putea să-i aducă unele probleme pe plan financiar, dar acestea se rezolvă până la urmă. Dacă nu face excese, Săgetătorul va avea numai zile bune în această lună, pe toate planurile. Singura persoană care nu va agrea pe deplin aceste manifestări oarecum ușuratice ale Săgetătorului este chiar... iubitul sau iubita sa. În ciuda explicațiilor și argumentelor, partenerul nu privește cu ochi buni delăsarea Săgetătorului și risipa sa în cercuri sociale. De aceea, Săgetătorii s-ar putea să aibă parte de unele scene de gelozie și acuzații în cuplu, pe care trebuie să le abordeze cu tact și răbdare.

Capricornul are planuri spirituale

Pentru Capricorn, luna aceasta este cea a evoluției și dezvoltării spirituale, iar Venus în Scorpion îi susține planurile, prin tendințele sale de armonizare și eliminare a asperităților. La rândul său, Uranus în Taur îi furnizează Capricornului suficientă energie pentru a-și urma visele. Puterea sa de convingere este foarte mare și va atrage alături de sine, pe calea spirituală și alte persoane, inclusiv partenerul. În felul acesta se va contura convingerea unei misiuni în mintea Capricornului, iar ambițiile sale vor prinde formă și îl vor propulsa spre un nivel superior al evoluției personale.

Această chemare la măreție este amplificată de puterea transformatoare a lui Pluto, care îl ajută pe Capricorn să iasă din umbră. Un proiect personal mai vechi va căpăta amploare, pentru că vor fi eliminate obstacolele sau persoanele care se opuneau acestei inițiative.

Partea întunecată a lucrurilor este că ambițiile Capricornului îi vor aduce multă oboseală și o stare de indiferență față de anumite aspecte ale vieții, ceea ce îi va răpi din bucuria reușitei. În plus, ar putea primi acuzații din partea persoanelor dragi, legate de îndepărtarea și indisponibilitatea sa. Dar este foarte important pentru Capricorn să se mențină activ și să-și urmeze visurile, chiar dacă este conștient că trebuie să plătească un preț destul de mare.

Vărsătorul este vedetă

Pentru Vărsător, Venus deschide o mare scenă pe care să-și poată juca toate numerele. Emoțiile sale ies la suprafață fără cenzură, iar cei din jurul său sunt doar spectatori la prestația sa. Uranus îi trezește idei revoluționare și îl inspiră, astfel că va fi capabil să prindă în plasa sa pe oricine îi ascultă cuvântările. Puterea vorbelor sale și farmecul personal îl fac să reușească în mai multe arii, fie că este vorba de afaceri, planuri artistice sau viața personală. Marte îi dă spirit războinic, astfel încât învinge orice inamic i se ivește în cale.

În perioada următoare, Vărsătorul vrea, pur și simplu, altceva decât rutină și obișnuință, are nevoie de inițiative noi, cu tentă creativă sau metafizică, dorește să-și extindă mintea și să-și dezvolte spiritul. Perspectiva sa asupra lumii se schimbă radical, iar acest lucru îi va aduce întâmplări și persoane noi în cale, pe care le cucerește prin spiritul său plin de vitalitate.

Dar nu toate lucrurile merg perfect în viața sa. Teama și precauțiile îl iau prin surprindere, când se așteaptă mai puțin, pentru că Vărsătorul nu este niciodată complet pregătit să iasă din zona sa de confort. Chiar dacă își dorește din suflet schimbarea, nu ezită să dea înapoi și să bage capul în nisip când lucrurile devin prea riscante. Iată de ce va trece prin conflicte interne și are nevoie de un ghid sau de un ajutor spiritual pentru a face pașii decisivi și a tolera incertitudinea.

Peștii sunt prinși între extreme

Pentru Pești urmează o perioadă agitată, pentru că sunt scoși din tiparele lor obișnuite și provocați la schimbare. Pe de o parte au o atitudine pasivă și se lasă purtați de tendințele blânde ale lui Venus către ape profunde, tăind legăturile cu lumea din jur. Pe de altă parte sunt smulși violent de haoticul Uranus și puși în fața unui puhoi de emoții, declanșate de evenimente familiale neașteptate și de decizii radicale ale partenerului. În fața acestei avalanșe de schimbări, legate de stabilitatea familiei, de sănătatea unor persoane dragi și de intențiile de a se separa ale partenerului, Peștii se simt neajutorați și prinși în capcană.

Tensiunea ar putea crește după data de 27 octombrie, implicând alte două planete, războinicul Marte și sumbrul Saturn. Din nou, Peștii sunt prinși între extremele acțiunii și impulsurilor explozive și ale retragerii și izolării de lume. Este o perioadă destul de grea, căreia nativii Pești nu-i pot face față singuri, de aceea trebuie să aducă lângă ei persoane de încredere, prieteni și chiar profesioniști din aria psihologiei, pentru a dobândi abilitatea de a se descurca în situații conflictuale și a-și regăsi seninătatea.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Vineri, 30 iulie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46122 vizite)
  2. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (38041 vizite)
  3. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (28183 vizite)
  4. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22557 vizite)
  5. Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie (19824 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. Alertă în București! Un bărbat agresează sexual femeile la metrou! (nota 4.8)
  4. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
  5. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
  1. Shakira, la închisoare?! Motivul șocant pentru care cântăreața ar putea ajunge în spatele gratiilor (0 comentarii)
  2. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (0 comentarii)
  3. Cea mai dorită zodie în luna august: nimeni nu îi poate rezista! (0 comentarii)
  4. Coșmar pentru o celebră actriță! A fost plimbată cu ambulanța de la un spital la altul, deși era în stare gravă (0 comentarii)
  5. Verdictul medicilor pentru Dan Capatos este cutremurător: «Sunt predispus la demență și Alzheimer» (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!