Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Pare familistul convins, dar înșală mai mult decat respiră. În ce zodie e cel mai ușuratic bărbat din zodiac

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fidelitatea este o valoare esențială pentru tine? Visezi la bărbatul care te va iubi veșnic și nu va încălca niciodată jurămintele pe care ți le-a făcut? În cazul acesta, ar fi bine să ocolești câteva semne zodiacale, vestite pentru tendințele lor flușturatice și seducătoare.

Se știe, de exemplu, că bărbatul Gemeni este nestatornic în legăturile sale și că Scorpionul este ”băiatul rău” al zodiacului, care adoră experiențele sexuale noi și iubirile de o noapte. Săgetătorul este un aventurier din toate punctele de vedere, iar Berbecul și Leul se înconjoară de admiratoare, pentru că este în firea lor să se afle mereu în centrul atenției.

barbat apa

Dar nativul cel mai ușuratic din zodiac, care face din infidelitatea sa o artă este unul la care nici nu te gândești. Pentru că pare protector, galant, romantic și familist convins, nu vei bănui niciodată că are o viață dublă și că înșală la fel de mult pe cât respiră. Dacă te-am făcut deja curioasă (și temătoare) îți dezvăluim că...

Cel mai ușuratic bărbat din zodiac este Racul

Asemeni astrului său protector, Luna, Racul are o față ascunsă, total necunoscută de cei care îl consideră un băiat bun și sensibil. Atunci când se îndrăgostește, bărbatul Rac pare complet devotat femeii iubite și îi face nenumărate jurăminte, în care crede cu tărie. Darul său cel mai mare este de a face orice femeie să se simtă în siguranță.

Problema este că Racul, emoțional și plin de empatie, se îndrăgostește foarte ușor, mai ales dacă are în preajma sa o femeie care îi cere ajutorul. Spiritul său cavaleresc îl face să vadă în fiecare femeie o domniță ce trebuie salvată, de aceea iubirile sale se succedă cu repeziciune, iar partenera sa oficială nu are habar de câte ori a fost înșelată.

Dacă iubești un Rac, știi probabil că familia este cea mai importantă valoare a sa, deci poți trage cu ușurință concluzia că este complet devotat persoanei cu care a întemeiat un cămin. Nimic mai fals. Sufletul larg și complicat al Racului găzduiește tendințe opuse, astfel că un nativ Rac nu se dă în lături să aibă multiple relații în același timp.

intalnire

Întocmai ca Luna, Racul trece prin cicluri amoroase, având perioade când se dedică numai familiei sale și perioade în care urmează fluxul șă caută aventuri pline de pasiune. Este sedus cu ușurință de femeile frumoase și puternice, iar, de-a lungul vieții, poate avea mai multe căsnicii, până să găsească persoana unică la care visează.

Fiind un semn de apă, poți bănui că Racul este destul de nestatornic, dar ascunde cu pricepere acest lucru. Pentru că legăturile cu un bărbat Rac sunt întotdeauna profund emoționale, te poate face să uiți de luciditatea ta și să nu-ți asculți rațiunea, care îți semnalează că s-ar putea să fii trădată.

Deci, dacă iubești un bărbat Rac, nu te lăsa înșelată de promisiunile sale și de excesiva lui sensibilitate. Deși pare că depinde complet de tine, nu uita că o parte a sa îți este la fel de inaccesibilă ca fața ascunsă a Lunii.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (97)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta