Horoscop
Înapoi la

Paștele, moment de cumpănă pentru 3 zodii. Vor trece peste cel mai mare obstacol

Paștele, moment de cumpănă pentru 3 zodii. Vor trece peste cel mai mare obstacol

Roxana Dumitrica

Sărbătorile pascale at trebui să aducă momente de liniște și armonie în viața noastră. Nu și pentru unii nativi, care vor avea parte de momente dificle. Se vor confrunta cu crize interioare și vor fi copleșiți de evenimentele din viața lor. Iată care sunt zodiile care vor avea parte de momente dificile de sărbători.

femeie trista

Pești

Deși vei fi în sânul familiei, ți-ai dori să fii în altă parte. Toate rudele te vor obosi, iar melancolia te va cuprinde și o tristețe inexplicabilă îți va învălui mintea. Este șansa ta să îți dai seama ce te face fericită cu adevărat. Este momentul să renunți la lucrurile făcute doar din complezență și obișnuință. Ascultă-ți inima și ea te va conduce spre adevărata fericire.

Fecioară

Nativele acestei zodii vor fi obsedate de control. Personalitatea ta rigidă va distruge toată relaxarea pe care ar trebui să o aducă sărbătorile, iar cei din jur îți vor face reproșuri și te vor izola. Încearcă să te relaxezi, pentru a nu-i pierde pe cei dragi. Și partenerul tău va deveni irascibil, iar în cuplu pot apărea tensiuni. Acum e momentul să te autoanalizezi și să vezi ce te nemulțumește cu adevărat. Încearcă să cauți soluții și să nu mai dai vina pe cei din jur.

Scorpion

În această perioadă vei vărsa multe lacrimi. În loc să dai vina pe ceilalți, ai putea să iei măsuri și să îți schimbi starea. Trecutul și prezentul te vor întrista peste măsură, iar orice fleac te va face să plângi. În loc să te îneci cu propriile lacrimi, rezolvă situația care te macină. Nu este târziu să o iei de la capăt și să aduci soarele pe strada ta. Învață din greșeli și alege să depășești obstacolele cu demnitate și forță.  

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Care este cel mai mare defect al tau?
Incepe quiz
Care este cel mai mare defect al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.