Horoscop
Înapoi la

Patru cupluri din zodiac care se împacă la nesfârșit

Patru cupluri din zodiac care se împacă la nesfârșit

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Dragostea are propriile căi nebănuite, iar în numele iubirii suntem în stare să facem orice. De la gesturi nebunești și dovezi de dragoste exagerate, până la gelozie și planuri de răzbunare. Tot în numele dragostei putem să ne călcăm pe orgoliu și să ne întoarcem la persoana iubită ori de câte ori este nevoie.

În ceea ce privește zodiacul, există patru cupluri care se împacă la nesfârșit. Acești nativi pur și simplu nu pot trăi unul fără celălalt, iar faptul că trebuie să își imagineze viața departe de perechea lor le sfâșie sufletul de durere. Legătura care există între aceste semne zodiacale este extrem de puternică, și tocmai de aceea vor găsi mereu o cale de a fi împreună, indiferent de circumstanțe.

cuplu la piscina

Iată care sunt cele patru cupluri din zodiac care se împacă la nesfârșit!

Leu și Capricorn

Oricât de orgolioși ar fi și oricât ar fi greșit în relația lor, amândoi știu, în străfundul inimii lor, că nu pot trăi unul fără celălalt. De aceea, mereu vor găsi o cale de a vorbi și de a se întâlni, chiar dacă și-au blocat numerele sau nu mai sunt prieteni pe Facebook. Capricornul are nevoie de o persoană puternică, care să o motiveze, pe când Leul are nevoie de cineva care să îl aducă cu picioarele pe pământ.

Fecioară și Balanță

Această legătură este una dintre cele mai echilibrate din zodiac. Deși Fecioara este cea care greșește de cele mai multe ori în această relație, aceasta nu se poate simți completă fără echilibrata Balanță, care să o sprijine atunci când se simte copleșită de problemele cotidiene. Cei doi nativi, deși vor trece prin multe certuri și divergențe, mereu se vor împăca. Deoarece se completează perfect și au trăsături asemănătoare, aceștia nu se vor simți împliniți decât împreună.

cuplu certat

Rac și Scorpion

Deși sunt două caractere diferite, Racul și Scorpionul găsesc puncte comune atunci când vine vorba de intimitate și de senzualitate. Ambii sunt la fel de pasionali, iar acest lucru îi face să se înțeleagă extrem de bine în dormitor. Legătura puternică care îi unește este reciprocă și axată pe protecție. Tocmai de aceea se vor împăca la nesfârșit. Au nevoie unul de celălalt pentru a se simți în siguranță, dar și pentru a se simți împliniți emoțional.

Berbec și Gemeni

Berbecul (semn de foc) și Gemenii (semn de aer), alcătuiesc unul dintre cele mai reușite cupluri din zodiac. Aceștia au o compatibilitatea fizică excelentă, Gemenii știind să alimenteze întotdeauna focul din inima Berbecului. De asemenea, potrivirea se mai manifestă și la nivel intelectual. Discuțiile pe care acești doi parteneri le poartă sunt profunde, cei doi nativi mereu căzând de acord în privința scopurile comune. Deși unele discuții pot fi destul de aprinse uneori, Berbecul mereu își va călca pe orgoliu pentru jumătatea sa.

Sacrificiile în numele dragostei nu vor fi niciodată suficiente, mai ales atunci când vine vorba de orgoliu. Această lecție ne-o demonstrează și cele patru cupluri din zodiac care se împacă la nesfârșit. Atunci când iubirea este adevărată, nimic nu este imposibil pentru viitorul relației.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (65)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.