Horoscop
Înapoi la

Patru zodii care iubesc în secret

Redactor Andreea Baluteanu

În timp ce sunt semne zodiacale care își afirmă dragostea cât de zgomotos pot (ne referim la tine, Leoaico), sunt și nativi care se îndrăgostesc cu subtilitate și, oricât de intens ar iubi, preferă să își păstreze sentimentele pentru ei. Sunt zodii timide, se tem să fie rănite sau pur și simplu și-au pierdut încrederea în oameni: cert este că le ia mult timp până să își mărturisească dragostea, dacă o fac vreodată!

Descoperă mai jos care sunt cele patru zodii care iubesc misterios, în secret!

Zodii care își trăiesc dragostea în tăcere

De cele mai multe ori, îți va fi imposibil să descoperi că și-au pierdut complet capul din iubire, atât de grijulii sunt cu sentimentele lor!

femeie trista

Rac

Se spune despre Rac că e cea mai sensibilă și mai timidă zodie, și se pare că așa și este! Semnul de apă trăiește emoții intense, poate covârșitoare pentru orice alt nativ mai puțin obișnuit cu tumultul sufletesc, dar rareori le scoate la iveală.

Racul se teme să iubească cu patimă zgomotoasă nu pentru că nu ar fi capabil, ci pentru că a aflat, din experiență, că puțini sunt capabili să îi reflecte sentimentele. A fost rănit de atâtea ori, încât se codește să își mai dăruiască inima și preferă să iubească în tăcere, pierzând de multe ori șansa unor relații minunate!

Fecioară

Atunci când o vezi cum excelează pe plan profesional, cât de hotărâtă și critică e, nici nu ți-ai imagina că Fecioara ascunde de fapt un suflet delicat și sensibil. Nu îi e deloc teamă să se arunce în vâltoarea vieții și să lupte pentru ceea ce își dorește, mai puțin când e vorba de dragoste, atunci când îmbracă haina timidității.

Din aceste motive, și Fecioara se numără printre semnele care își trăiesc dragostea în secret. E rezervată și precaută și va trebui ca cel ales să dea dovadă de foarte multe calități pentru a o determina să îți manifeste sentimentele. Dimpotrivă, dacă oferă cel mai mic semn de superficialitate sau de caracter pe care Fecioara nu se poate baza, nu va afla niciodată ce admiratoare înfocată are!

femeie timida

Pești

Fratele de apă al Racului nu putea lipsi de pe lista semnelor care își trăiesc dragostea în tăcere! Visătoare și plină de imaginație, femeia-Pești este mai puțin timidă decât cele de mai sus și nu se codește să preia frâiele în dragoste sau să fie mai îndrăzneață decât ai crede, dar adoră, în  același timp, să iubească în secret.

Problema pentru ea este că nu va reuși niciodată să trăiască o poveste de dragoste la fel de pasională și arzătoare precum cea din fantezia ei fecundă. E conștientă de minusurile relațiilor reale așa că, de multe ori, când e mai îndrăgostită, preferă să admire de la depărtare decât să mărturisească ceea ce simte.

Capricorn

Așa cum putem observa, emoționalele semne de apă și loialele zodii de pământ sunt înclinate mai degrabă să își țină ascunse iubirile. Capricornul imită în multe privințe comportamentul Fecioarei: e ambițios și tenace în viața profesională, dar își pierde de cele mai multe ori curajul în cea personală. Mai ales atunci când e vorba să preia inițiativa în iubire, preferă să fugă, însoțit doar de propria dragoste.

Un alt inconvenient care stă în calea manifestării sentimentelor de iubire resimțite de Capricorn este reprezentat de lipsa lui de încredere în oameni. Nu e vorba neapărat că a fost dezamăgit, cel puțin nu de la fel de multe ori ca un Rac sau ca un Pește, cât de faptul că s-a născut cu o doză sănătoasă de reticență (în concepția sa). E sigur, de cele mai multe ori, că persoana de care s-a îndrăgostit nu va ști să aibă grijă de inima sa, așa că preferă să sufere în tăcere.

Zodiile de mai sus preferă să iubească în tăcere, decât să își manifeste în mod deschis sentimentele. Tu te încadrezi printre ele?

Surse foto: IStock

Articolul urmator Zodiile care nu pot ține un secret. Sunt mereu cu gura mare și "dau din casă" tot, chit că e treaba lor sau nu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (84)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.