Horoscop
Înapoi la

Patru zodii care renunță la tot în favoarea dragostei

Patru zodii care renunță la tot în favoarea dragostei

Anca Marcus

În lumea complexă a zodiacului, există patru semne care decid să intre în „ringul iubirii” cu o încredere de neclintit. Aceste zodii nu se dau în lături de la sacrificii și sunt gata să renunțe la drumurile lor deja bătătorite în favoarea unor aventuri pline de iubire.

Așa că să aruncăm o privire la aceste patru semne zodiacale, care te vor duce pe cele mai înalte culmi ale dragostei. 

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fecioară

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă când o Fecioară pune în balanță planurile ei meticuloase și pasiunea inimii? Ei bine, să pregătești popcornul, pentru că urmează un spectacol nebun. Fecioarele pot părea că pun în prim-plan sarcinile și ordinea, dar când vine vorba de dragoste, toate regulile par să fie aruncate pe fereastră.

Acești artizani ai detaliului se metamorfozează în cuceritori, renunțând la calcule pentru a-și urma sentimentele. Deci, dacă vezi o Fecioară renunțând la obiectivele sale pentru a juca la roata norocului dragostei, înțelege că este un act curajos de evoluție.

Pești 

Cine a spus că Peștii trăiesc doar în lumea lor? Pentru acești visători profunzi, dragostea este universul în care trăiesc cu adevărat clipa. De la introspecție la extaz, Peștii trec prin stări contradictorii într-un mod care face inimile să bată mai tare decât basul la un concert live. Renunță la solitudinea lor mistică pentru a se transforma în „staruri pe ringul de dans al iubirii”.

Deci, când vezi un Pește lăsându-se dus de val, știi că ai de-a face cu un maestru în arta iubirii. Peștii sunt dispuși să-și pună propriile lor visuri pe plan secund pentru a-și susține partenerii și pentru a împărtăși bucuriile și durerile lor. Ei pot renunța la oricine și la orice pentru a-și proteja iubirea. 

Scorpion

Scorpionii, acei paznici ai tainelor, au un mare secret: dragostea îi face să-și deschidă sufletul. Așadar, chiar dacă au reputația de a fi puternicii și enigmaticii zodiacului, când se îndrăgostesc, își dezvăluie latura vulnerabilă. 

De la mister la aventură, acești exploratori pasionali se scufundă în dragoste ca niște căutători de comori, renunțând la „carapacea lor” pentru a simți fiorii iubirii. Iar când vezi un Scorpion dându-se peste cap ca să facă pe plac unui iubit/unei iubite, nu-ți poți opri zâmbetul, știind că acesta este doar începutul unui nou capitol în cartea lor pasională. 

Rac 

Pentru Raci, familia și căminul sunt extrem de importante. Și se pare că au și un as în mânecă: abilitatea de a face minuni în numele dragostei. Când se îndrăgostesc, ei își fac partenerul parte din cămin. Aceste zodii sunt gata să renunțe la confortul personal pentru a-și crea un cămin plin de dragoste.

Ei oferă sprijin necondiționat persoanei iubite și pot trece prin orice pentru a asigura fericirea partenerului lor. Ei înțeleg că a iubi înseamnă să împărtășești nu doar bucurii, ci și provocări, nevoi și visuri. Oricine are norocul să întâlnească un Rac știe că a găsit pe cineva care va face orice pentru el/ea. 

Așadar, într-o lume în care luptăm adesea să ne păstrăm independența și să ne urmăm propriile interese, aceste zodii ne amintesc că dragostea poate fi atât de puternică încât să ne facă să renunțăm la tot. Ele ne învață că, într-adevăr, uneori, a da este mult mai important decât a primi. 

Citește și 3 zodii dependente de iubire. Vor lupta mereu pentru persoana iubită

Surse foto: Pixabay 

Surse articol: Collective.world

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.