Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Patru zodii cu viață dublă

Otilia Geavlete

Toți știm că unele semne zodiacale sunt duale, atât prin natura lor dublă (cum este cazul Gemenilor sau Peștior), cât și prin modul în care Soarele se mișcă prin respectivele zodii, între emisfera sudică și cea nordică. 

Zodiile duale sunt împărțite între cele două mari contrarii, întunericul și lumina, având o latură extrovertă, vizibilă tuturor, dar și una ascunsă, de umbră. 

Cele patru semne duale sunt Gemenii, Fecioara, Săgetătorul și Peștii, zodiile care pot avea cel mai frecvent o viață dublă. Nici măcar cele mai apropiate persoane nu pot spune că știu cu adevărat care sunt intențiile și sentimentele acestor zodii. 

zodie dubla

Zodii cu viață dublă

Gemeni

Acest semn este renumit pentru agilitatea sa mentală, talentul în comunicare și capacitatea incredibilă de a-și face relații. Tocmai de aceea Gemenii intră în numeroase contexte și au legături cu o mulțime de oameni. Conduși de Mercur, Gemenii au întotdeauna o latură ascunsă, o parte de umbră pe care nu o dezvăluie nici măcar celor dragi. Maeștri ai manipulării, ei te pot convinge să crezi orice poveste pe care ți-o servesc și se pricep de minune să-și camufleze adevăratele sentimente. Nativii Gemeni pot avea o viață dublă, exact ca în filme: este posibil să fie familiști convinși, dar să fie implicați, în același timp, în tot felul de afaceri secrete, de care cei dragi nu au nicio idee. Adesea, Gemenii au două sau mai multe relații amoroase în același timp și nu este exclus să aibă chiar două familii total separate. 

Fecioară

Atunci când se află în Fecioară, Soarele traversează emisfera sudică, dar se pregătește să treacă în cea nordică. Această tranziție face ca Fecioara să fie un semn dual, prins între lumină și întuneric, iar firea sa demonstrează acest lucru. Nativii din Fecioară pot trăi o viață întreagă alături de cineva fără să-și dezvăluie adevăratele sentimente, visând la un cu totul alt destin. De multe ori viața de familie nu îi împlinește, așa că vor căuta aventuri exotice sau romantice, care îi ajută să-și exploreze partea ascunsă a sufletului lor. Dacă au fost cândva îndrăgostiți foarte tare, nativii Fecioară nu pot trece niciodată cu totul peste această primă iubire, care poate deveni o obsesie pentru ei. Iată de ce își transferă fanteziile romantice în prezent și încearcă să găsească în orice nou partener trăsăturile dragostei pierdute. 

Săgetător

Ca și în cazul Fecioarei, Soarele în Săgetător își încetinește mișcarea, pentru a trece de la o emisferă la alta, de data aceasta de la cea sudică la cea nordică. Iată de ce Săgetătorul este un semn dual, unul dintre principalii candidați la o viață dublă. Nici nu este de mirare, cunoscând cât de independentă și aventuroasă este această zodie și cât de greu suportă angajamentele prea stricte, fie că sunt conjugale sau de serviciu. Dacă trăiești alături de un Săgetător, nu vei ști niciodată prea bine ce face când nu este cu tine. Îți va da răspunsuri evazive sau generale, dar este posibil ca el să ducă o cu totul altă viață în afara ta. Plecat frecvent în călătorii sau participând la tot felul de activități departe de casă, Săgetătorul poate avea în același timp două iubiri sau două slujbe, păstrându-le complet separate una de cealaltă. 

gemene

Pești

Pe lângă faptul că sunt un semn dublu, Peștii au o natură fluidă și schimbătoare, greu de cunoscut de cei din jurul lor. Maeștri în arta manipulării emoționale, ca toate semnele de apă, Peștii sunt foarte alunecoși și pot ține toată viața secrete chiar față de persoanele apropiate. Pentru că știu cum să dăruiască afecțiune, Peștii sunt adevărați magicieni într-o relație și pot vrăji cu totul persoana iubită. Dacă ai un partener din Pești, te poate convinge cu ușurință că reprezinți totul pentru el, că nu mai există nimeni ca tine. Dar poate fi doar o manevră extrem de iscusită prin care Peștii își ascund aventurile și iubirile paralele.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!