Horoscop
Adevarata Stare de Bine

Patru zodii tămăduitoare

Luni, 17.04.2017
de Andreea Baluteanu

Sărbătorile pascale sunt atât de aproape, încât deja le zărim la orizont. E cea mai potrivită perioadă pentru a ne lăsa sufletele invadate de lumină și pentru a schimba ambițiile și ardoarea pe blândețe și bunătate!

Este momentul să apreciem oamenii care ne ung la suflet, a căror prezență este tămăduitoare și reconfortantă. Descoperă mai jos cele patru zodii care „picură balsam” pe rănile inimii!

Patru zodii care îți mângâie sufletul

Caută-le, câștigă-le de partea ta și nu le mai lăsa să plece de lângă tine!

zodie buna

Pești

Cel mai blând și mai altruist semn e născut sub o stea norocoasă, dar folosește cea mai mare parte a darurilor cu care a fost ursit pentru cei din jur, fiind un adevărat soare pentru ei. Miloși, cu un suflet imens și un comportament mereu drăguț și amabil, nativii sunt acele zodii pe care le vrei mereu lângă tine, dar mai ales în perioadele de restriște.

Poți fi sigură că un Pește nu te va trăda și nu te va răni, cel puțin nu intenționat. Mai mult, este un adevărat pansament pentru rănile tale: le va obloji cu o tandrețe extraordinară și va ști mereu ce să spună pentru a alunga durerea. Dacă adăugăm și faptul că e sociabil, amuzant și inteligent, vei înțelege de ce trebuie să îți cauți neapărat un astfel de nativ în cercul de prieteni.

Balanță

Poate că te irită uneori cu nehotărârea sa și cu spiritul justițiar, dar adevărul e că personalitatea șarmantă a Balanței o transformă într-una dintre zodiile tămăduitoare. E suficient să îi auzi glasul cald și catifelat, atunci când ești supărată, pentru a te înveseli instant. Balanțele sunt dotate cu intelect superior, caracteristic semnelor de aer, dar au în plus și o intuiție dezvoltată, ceea ce le ajută să găsească întotdeauna cuvintele potrivite pentru a spulbera valul de tristețe din jurul tău.

Bineînţeles, Balanțele au și o inimă bună, chiar dacă la prima vedere, cu aspectul lor desăvârșit și eleganța nativă, îți pot părea persoane dintr-o altă galaxie, una în care tu nu vei avea acces niciodată. Lasă-le să pătrundă în viața ta și vei descoperi un semn blând, amuzant și fermecător, numai bun de alungat norii de pe cerul tău.

Rac

Semnele de apă sunt adevărate comori la casa omului. Cu emoția și sensibilitatea pe care domoalele valuri le aduc, Racii sunt acei oameni buni, dulci, timizi, care îți vor demonstra că lumea nu e integral compromisă. Dacă ai privilegiul de a te fi născut în aceeași familie cu ei, e cazul să mulțumești providenței, pentru că vei avea acces legitim, nelimitat, la capacitățile tămăduitoare ale acestei zodii.

zodii tamaduitoare

Dar și dacă te numeri printre amicii unui Rac te poți considera o norocoasă: vei avea parte de o ureche atentă, de un umăr înțelegător și de o voce caldă care să alunge toate coșmarurile. Dacă această zodie nu e o mângâiere pentru suflet, nu știm cine mai e!

Taur

Blajin, cu un suflet cald și sensibil, Taurul va fermeca pe oricine, spulberându-i grijile și supărările. E suficient să știe că ai o problemă și va fi imediat lângă tine (deși, în general, nativul e mai degrabă recunoscut ca o zodie înceată), oferindu-ți sfaturi din inimă, practice (doar nu degeaba e o zodie de pământ) și încântându-te cu personalitatea sa.

Nu putem trece cu vederea nici faptul că nativul e o zodie iubitoare de frumos, de artă și de lux! Deși nu se încadrează neapărat printre semnele pe care generozitatea le dă afară din casă, nu va precupeți niciun efort pentru un prieten de suflet. Vei avea parte de mâncăruri savuroase, pentru că are un gust impecabil din acest punct de vedere, de cadouri bine alese și de privilegiul de a pătrunde alături de el într-o lume a frumuseții și a plăcerilor simple. Ce mai poți cere?

Cele patru zodii de mai sus vor constitui o mângâiere pentru sufletul tău! Integrează-le în grupul tău de prieteni (sau caută-le drept partener de viață) și te vei bucura de calitățile lor tămăduitoare!

Surse foto: Pexels, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!