Horoscop
Înapoi la

Pe cine a trimis Universul să te salveze, în funcție de zodie

Pe cine a trimis Universul să te salveze, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Atunci când ne aflăm într-un impas și chiar nu știm cum să o scoatem la capăt, Universul ne trimite întotdeauna un ajutor. Poate că nu simțim cu claritate asta și ni se pare că suntem total singuri când dăm de necaz. Dar, în realitate, cineva apare în calea noastră și ne sugerează o soluție pentru problemele noastre sau ne susține în mod concret să ajungem la liman. Oricine poate fi acel sprijin trimis de Univers, un prieten sau un necunoscut, persoana iubită sau cineva din familie, chiar și un copil sau o ființă necuvântătoare.  

eroina

Cine este salvatorul tău, în funcție de zodie

Berbec

Persoana iubită este îngerul tău păzitor și eroul care te salvează. Oricând te afli la ananghie poți apela la cel pe care îl iubești, iar el nu va ezita să-ți sară în ajutor. De multe ori poți intra în necaz, din cauza firii tale nestăpânite, fie că ai un accident, ești amenințată de o persoană agresivă sau ai nevoie să plătești anumite daune sau reparații. Iubitul îți este mereu alături și nici măcar nu se supără vreodată pe tine.

Taur

Dacă ești căsătorită, soțul tău este primul care îți sare în ajutor când dai de necaz. Dar te poți baza și pe frații tăi, care sunt gata să te susțină cu idei sau cu bani. Ai parte de o familie care îți este mereu alături și nu trebuie să-ți fie teamă vreodată că nu te vei descurca, indiferent cât de dificilă este situația prin care treci.

Gemeni

Nu ești genul care să cauți ajutor la altcineva atunci când ai o problemă. Totuși, dacă nu găsești calea de ieșire, Universul îți va trimite în cale un ajutor, o persoană pentru care ai un mare respect sau admirație. Poate fi mentorul tău, ghidul tău spiritual sau un prieten care te îndrumă mereu și îți dă cele mai bune idei. În viață vei trece prin unele clipe de impas când va trebui să te bazezi pe sprijinul altora, în special în ceea ce privește sănătatea ta.

Rac

Ai o persoană de suflet la care apelezi mereu când dai de bucluc. Poate fi o prietenă foarte bună, propria mamă sau o rudă în care ai încredere. Oricum, ești una dintre zodiile protejate de Univers. Chiar dacă vei trece prin multe provocări în viață și vei suferi uneori destul de tare, totdeauna vei găsi un umăr pe care să plângi și o persoană care să te salveze.

Leu

Apelezi, de regulă, la iubitul tău atunci când te afli în dificultate, pentru că te bazezi pe judecata lui limpede și pe intervenția fermă. Deși îți place să strălucești și să demonstrezi celorlalți că te descurci și singură, ajutorul partenerului îți este necesar ca aerul în multe situații. Chiar dacă nu îi recunoști fățiș meritele întotdeauna, îl consideri salvatorul tău trimis de Univers.

Fecioară

În general, te bazezi mai mult pe forțele proprii decât pe ceilalți, întrucât consideri că tu faci lucrurile cel mai bine. De aceea, te simți adesea destul de singură și stresată în diferite situații, care altora nu li s-ar părea atât de grele. Încerci să compensezi prin muncă asiduă, dar uneori chiar nu mai faci față. Ei bine, chiar atunci Universul intervine în viața ta și îți trimite un ajutor nesperat, în persoana unui străin sau a unei cunoștințe, care te susține când te aștepți mai puțin.

inger

Balanță

Prietenii sunt totul pentru tine, iar tu ești totul pentru cel puțin un prieten din viața ta. Poate că este cineva care te protejează întotdeauna și are o pasiune secretă pentru tine ori, pur și simplu, acel prieten din copilărie cu care ai discutat despre cele mai profunde lucruri din viața ta. Cert este că nu vei duce lipsă de o ureche care să te asculte chiar și în miez de noapte, nici de un umăr pe care să suspini când viața îți va trimite provocări și suferințe.

Scorpion

Te bazezi pe partenerul tău, iubit sau soț, pentru a te ajuta în momentele de criză ale vieții tale. Deși ești una dintre zodiile puternice, care înfruntă și singure majoritatea necazurilor, ai nevoie de cineva care să te ridice atunci când lumea ta emoțională este la pământ. Emoțiile, nu întâmplările, sunt cele care te doboară. Iar dacă te poți bate și cu munții în viața de zi cu zi, nu suporți singurătatea din nopțile fără somn și ai nevoie de cineva care să te țină de mână și să te aline.

Săgetător

Totdeauna știi la cine să apelezi când ești într-un necaz, pentru că ai primit un dar inestimabil de la Univers: acela de a găsi un salvator în orice persoană care te poate ajuta într-o anumită situație. Ai încredere că divinitatea îți sare mereu în ajutor și ești convinsă că vei primi exact sprijinul de car eai nevoie. Pe termen lung legi anumite relații, care sunt ca o plasă de siguranță pentru tine, cu persoane care nu te vor abandona nicicând, deși câteodată nu le ești atât de recunoscătoare pe cât ar trebui.

Capricorn

Ai momente de disperare când te revolți împotriva tuturor și a Universului și simți că nimeni nu este alături de tine și nu te sprijină. Dar, privind retrospectiv, întotdeauna a fost cineva care ți-a întins o mână de ajutor în momentele critice: iubitul tău, o prietenă bună, părinții sau rudele. Ești cu adevărat protejată de Univers, așa că lucrul pe care trebuie să înveți să-l faci este să mulțumești pentru această permanentă ocrotire.

Vărsător

Ești o femeie independentă și puternică, de aceea ideea de salvator ți se pare total nepotrivită cu personalitatea ta. În niciun caz nu accepți un salvator bărbat, pentru că ideile tale feministe sunt foarte clar conturate. Apelezi la prietene dacă ai anumite greutăți sau la mama ta ca să te ajute cu diverse sarcini gospodărești. Dar, în rest, consideri că numai tu ești propriul salvator, atât al tău, cât și al celor care îți sunt dragi.

Pești

mana

Poveștile cu prinți care salvează domnițe au fost întotdeauna o încântare pentru tine și ai vrea să crezi că eroul tău este iubitul, dar uneori te încrezi prea mult în persoane care nu merită dragostea ta. Tocmai în astfel de situații, care te aruncă într-o derivă sufletească, ai primit ajutor de la cine nu te așteptai: un străin care te-a salvat dintr-un pericol, pentru că erai prea tulburată și neatentă; un părinte care a venit la timp ca să te ajute într-o situație de criză sau un prieten care te iubește tăcut, însă nu i-ai acordat nicio șansă. Este cazul să reconsideri relațiile tale și să investești mai mult în cei care țin cu adevărat la tine.

Surse foto: Pixabay, Pexels

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce zodie îți va marca viața?
Incepe quiz
Ce zodie îți va marca viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (147)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.