Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Planul Universului pentru tine în luna mai, în funcție de zodie

Otilia Geavlete

Mai sunt câteva zile și începem o nouă lună, despre care toți sperăm ca va aduce schimbări pozitive în viețile noastre sau, cel puțin, ne va permite să reintrăm pe făgașul normal al existenței. Supranumită și ”florar”, mai este, într-adevăr, o lună a abundenței și a dragostei, de vreme ce o bună parte a lunii se află sub oblăduirea lui Venus, zeitatea tutelară a Taurului. 

O altă planetă care influențează puternic luna ce vine este Mercur, mai ales că în 11 mai se va afla în Gemeni, zodia pe care o conduce. Comunicarea noastră cu cei din jur va deveni mai bună, relații mai vechi se vor reactiva și ne vom conecta cu oameni noi, care ne pot schimba destinul. 

femeie spatiu

Este adevărat că în mai vor fi și mișcari retrograde ale planetelor, care vor  pune anumite probleme sau ne vor întoarce mai degrabă către interiorul nostru decât către exterior. Venus retrograd din 13 mai ar putea duce la conflicte în cuplu sau la blocaje în evoluția unor relații nou începute. Jupiter, retrograd din 14 mai, ne-ar putea aduce dificultăți financiare, ceea ce este de înțeles după această perioadă de criză. Și Saturn va retrograda din 11 mai, punându-ne planificările în pericol. 

Dar, per total, luna mai va aduce un mesaj pozitiv și un aer de schimbare pentru toate zodiile. Universul are planuri mari pentru noi, dat fiind că sufletele noastre sunt mai pregătite ca oricând să evolueze. 

Berbecul

Te întrebi ce planuri are Universul pentru tine, înj luna mai? Dat fiind că Marte, protectorul tău, se va afla în Pești din 13 mai, te vei reconecta cu emoționalitatea ta profundă și vei afla lucruri noi despre tine, prin autoanaliză. Gradul tău de empatie va fi mai mare ca oricând și vei sări în ajutorul multor oameni, care îți vor fi recunoscători. Lasă tendințele tale altruiste să-ți orienteze evoluția și dăruiește altora ceea ce ai vrea să primești, la rândul tău, de la cei din jur. 

Taurul

Mai este, în bună parte, luna ta, dar Universul te pune la încercare prin retrogradarea lui Venus de pe data de 13 a lunii ce urmează. Te vei afla în mijlocul unei furtuni relaționale și va trebui să înveți cum să reacționezi, asemeni unui căpitan care nu vrea să-și piardă corabia. Stabilitatea legăturii tale de dragoste depinde de echilibrul tău interior și de reacțiile tale. Universul vrea să-ți dea o lecție, pentru a înțelege că dragostea nu este un bun pe care îl posezi, ci un edificiu la care trebuie să lucrezi permanent. 

Gemenii

Cu Mercur aflat în zodia ta de pe 11 mai până pe 28 mai, vei avea parte de o lună în care întregul tău potențial se poate dezvălui, iar creșterea ta interioară nu este blocată de nimic. Ai o mulțime de planuri și abia aștepți să le pui în practică, dar Universul este cel care selectează pentru tine Planul cel mai important. vei avea o întâlnire semnificativă cu o persoană care îți va servi drept ghid într-un demers de schimbare psihică și sufletească. 

Racul

Luna plină de pe 7 mai va străluci în Scorpion, o zodie cu care ești înfrățită, așa că vei primi din plin efectele astrului tău protector. Te simți transformată după această perioadă în care ai reflectat mai mult ca oricând asupra a ceea ce vrei de la viață. Ai luat deja decizii importante legate de profesie și de relația ta dre dragoste și ai de gând să le aplici. Universul te susține în planurile tale, oferindu-ți în mai o perioadă benefică, pentru orice întreprindere. 

Leul

Soarele, astrul tău protector, va intra în Gemeni de pe 20 mai, așa că sfârșitul de lună te va readuce în lumnina reflectoarelor, activându-ți elocvența și spiritul de persuasiune. Planul Universului este de a te afirma în domeniul tău profesional, fie prin câștigarea unor noi colaborări, fie printr-un salt ierarhic. Folosește primele două săptămâni din mai ca să te pregătești pentru un discurs sau un interviu care ți-ar putea schimba integral traseul profesional. 

Fecioara

Cu Mercur. protectorul tău, aflat în Gemeni din 11 mai, vei fi mai flexibilă și mai dispusă să lași schimbarea în viața ta, ceea ce se va reflecta în exterior prin tot felul de oportunități și întâlniri pozitive. Planul Universului pentru tine este de a te scoate din zona ta de confort, din relații toxice și rutine care te plafonează, și a-ți permite să strălucești în ochii unor persoane care te apreciază cu adevărat. Lasă-ți imaginația liberă și nimic nu va sta în calea viselor tale. 

flori

Balanța

Se pare că Universul are două planuri pentru tine în luna mai, în funcție de evoluția lui Venus, planeta ta protectoare. În prima parte a lunii, când Venus este în Taur, vei realiza care sunt relațiile care te definesc cu adevărat, persoanele stabile din viața ta, pe care te poți baza oricând. Când Venus va intra în retrograd, îți vei da seama că adevărata libertate nu este cea exterioară, ci aceea care vine din suflet și îți permite să treci mai ușor peste obstacolele vieții. 

Scorpionul

Cu Luna Plină strălucind în zodia ta pe 7 mai și cu Marte, protectorul tău, trecând printr-un alt semn acvatic, Peștii, din 11 mai, puterile tale oculte vor ieși la iveală și te vei bucura de revelații care ți-ar putea schimba viața. Universul ae cele mai mărețe planuri pentru tine în mai și nu te gândi că mai este puțin până atunci, pentru că un proverb înțelept spune că ”nu aduce anul, ce aduce ceasul.”. În cazul tău, ceasul bun va aduce o veste extraordinară, care te va face să te simți cu adevărat împlinită. 

Săgetătorul

Atenție la Jupiter retrograd, pentru că planeta ta protectoare anunță anumite probleme în plan financiar și o posibilă inversare a norocului de care te-ai bucurat până acum în domeniul profesional. Dar poate că planul ascuns al Universului este de a te întoarce către dragoste, pe care ai neglijat-o de prea multă vreme. Mai este o lună a fecundității și exuberanței naturii, iar  tu trebuie să profiți din plin de oportunitățile amoroase care se vor ivi în calea ta. 

Capricornul

Cu Jupiter și Saturn retrograde în mai, vei fi mai introvertă ca oricând, chiar dacă, probabil, perioada de izolare și de restricții va lua sfârșit. Îți va fi dificil să reiei anumite relații și vei simți că nu mai suporți să te confrunți cu anumite contexte toxice. Planul Universului, în cazul tău, este să-ți continui căutările interioare, să te regăsești pe tine și să practici dezvoltarea spirituală, înainte de a te reconecta cu adevărat cu oamenii. 

Vărsătorul

Pentru tine, luna mai va fi dedicată relațiilor, aprofundării faptului că ești parte a unei rețele și binele tău depinde de binele celor din jur. Universul îți propune să te concentrezi mai mult pe lucrurile care contează cu adevărat și să diminuezi, pe cât se poate, influențele negative din exterior. Chiar dacă ai sentimentul că perioada de  izolare prin care ai trecut te-a schimbat, în realitate te afli abia la începutul drumului. Deschide porțile sufletului și continuă să evoluezi, urmând semnele pe care Universul ți le scoate în cale. 

Peștii

bucurie

Un eveniment important pentru tine va fi intrarea lui Marte în semnul tău, începând cu 11 mai. Este semn că apele tale in terioare vor fi răscolite și vei pune la îndoială anumite lucruri, în care credeai până acum cu sfințenie. Planul Universului pentru tine este de a-ți ridica, în sfârșit, vălul unor iluzii care îți întunecau judecata și de a te face să reconsideri anumite decizii și relații. Lasă ființa ta autentică să iasă la suprafață și nu mai face compromisuri care îți aduc suferință. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!