Horoscop
Înapoi la

Ploaia Liridelor schimbă viața zodiilor: unele vor avea destinele unor stele căzătoare

Ploaia Liridelor schimbă viața zodiilor: unele vor avea destinele unor stele căzătoare

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Vârful anual al ploilor meteorice Lydrid (ploaia Liridelor) se petrece la finalul acestei luni. Privitorii cerului de noapte vor avea șansa de a asista la un eveniment cosmic absolut fascinant ce va avea loc între 21 și 22 aprilie.

Sursa Liridelor este norul de resturi lăsat de o cometă numită C / 1861 G1 Thatcher, care a fost văzută ultima oară în secolul al XIX-lea și nu va trece din nou prin sistemul solar mai mult de două secole. Planeta Pământ trece prin norul de praf pe care l-a lăsat în urmă la vizitele anterioare, iar pietrele spațiale și bucățile de praf se ciocnesc cu atmosfera noastră și ard deasupra, producând o ploaie de meteoriți și spectacolul de lumină de pe cer. 

copaci in padure, cu cerul instelat, in timpul ploii Lidirelor

Ploaia Liridelor va putea fi observată atât în emisfera sudică, cât și în cea nordică, însă ecourile energiei sale vor răsuna în toate colțurile lumii și influențează viețile tuturor zodiilor. Astrele prezic acțiuni imprevizibile și rezultate incerte. Însă toate aceste schimbări nu capătă o nuanță peiorativă, din contră. Ploaia Liridelor deschide noi uși, conturează oportunițăți, favorizează construirea unor noi legături interumane, iar unele zodii vor avea destinele unor stele căzătoare.

Meteorii simbolizează efemerul vieții, ne reamintesc că totul este tranzitoriu, așa că tot ce trebuie să facem este să ne bucurăm de toate darurile Universului și să trăim fiecare moment cu intensitatea asemănătoare strălucirii aștrilor pe cer. 

Ploaia Liridelor descătușează suflete și luminează mințile zodiilor

Berbec. Primești un imbold de energie și vitalitate pentru a-ți putea atinge toate obiectivele pe care ți le-ai propus pentru această perioadă. Vei observa că dorințele ți se vor îndeplini fără prea mari eforturi. Totuși, trebuie să stabilești clar ceea ce îți dorești și să nu eziți să acționezi. Dacă ești nehotărât, poți începe cu o întrebare simplă: de ce anume am nevoie în acest moment? Păstrează direcția înainte și bucură-te de toate realizările pe care le vei dobândi. 

Taur. Este necesar să vorbești clar și să îți exprimi ideile fără ocolișuri, indiferent de rolul pe care îl joci - mamă, tată, prieten, partener, angajat, cetățean. Trebuie să fii conștient de responsabilitățile tale și să nu încurci îndatoririle din aspectele diferite ale vieții tale. Setează-ți niște limite și astfel vei putea să te faci înțeles fără să provoci nemulțumiri în jurul tău. 

Gemeni. Ploaia Liridelor te va inspira să găsești un echilibru între hrana sufletului și cea a corpului. Nu doar ceea ce consumi este important, ci și cum ai grijă de interiorul tău. Poți încerca să meditezi sau să alergi câteva minute dimineața, pentru a-ți limpezi gândurile. Sau poate să începi să înveți despre un domeniu nou, orice te va ajuta să evoluezi și să îți coordonezi nevoile fizice cu cele spirituale. 

Rac. Este un moment ideal de a-ți lua câteva momente de liniște, după toată această perioadă tulburată din ultimele luni. Încearcă să faci abstracție de toată agitația care te înconjoară și să meditezi o oră pe zi, pentru a reuși să te concentrezi mai bine la ceea ce ai de făcut și să îți pui ordine în viață. Golește-ți mintea de toate amănuntele inutile și deconectează-te.

Leu. Dragul nostru, îndrumarea, încrederea și vulnerabilitatea vor fi cele mai importante pentru tine acum. Oricât de tentant este să îi eviți pe cei din jur și să te autoizolezi când ai un moment de cumpănă, ai nevoie de o persoană alături de tine, pentru a te motiva să mergi mai departe. Este adevărat, singur pot realiza foarte multe lucruri, însă în doi lucrurile sunt mult mai ușoare. 

Fecioară. Acum ai șansa de a învăța să te bucuri de timpul petrecut cu tine, dar și de compania celor din jur. Ai nevoie de un echilibru în viața ta, pentru a atinge un nou nivel al maturizării. Poți să mergi să vizionezi singur un film, apoi să servești cina alături de o persoană dragă la un restaurant. Prețuiește fiecare moment, indiferent dacă ești de unul singur sau alături de cineva. Vei redescoperi micile plăceri ale vieții. 

Balanță. Îți lipsește atenția distributivă, iar acest lucru reprezintă un obstacol major în sfera profesională. Dacă vrei să avansezi în domeniul tău trebuie să muncești din greu și să nu aștepți rezultate fantastice fără puțin efort. Munca nu devine niciodată mai ușoară, ci doar tu devii în timp mult mai bun în ceea ce faci și capeți experiență. 

Citește și: Venus intră în Taur și dă zodiilor o lecție de iubire pasională cum n-au mai trăit de mult

Scorpion. Există foarte multe schimbări de energii în jurul tău. Parcă nu reușești să rezonezi la fel de bine cu persoanele apropiate, iar acest lucru începe să te frustreze. În loc să dai vina pe ceilalți, ai putea încerca o schimbare de atitudine. Comportamentul tău este greșit? Răspunde-ți la această întrebare și vei observa că vei putea relaționa mult mai ușor. 

peisaj cu un lac si cerul instelat, in timpul unei ploi de meteoriti

Săgetător. Ajungi într-un mare impas în viața de familie. Încep să apară tot felul de neînțelegeri și de drame, iar tu nu vei știi exact cum te poziționezi în mijlocul acestor conflicte. Astrele te sfătuiesc să preiei rolul de conciliator și să încerci să îți pătrezi gândirea rațională și imparțialitatea pentru a soluționa aceste probleme. Iartă, atunci când este nevoie, și nu reacționa impulsiv. 

Capricorn. Chiar dacă simți că ai ajuns într-un impas din punct de vedere al creativității, ai putea încerca să schimbi abordarea. Poți avea alte perspective și trebuie să îți aduci aminte să nu te limitezi. Doar așa vor răsări ideile pe care le aștepți de mult timp și să finalizezi acele proiecte care ar putea să aducă laude mari din partea superiorilor tăi. 

Vărsător. Schimbarea nu este întotdeauna ușoară, dar îți poate oferi multe învățături prețioase. Dorința de schimbare se va intensifica din ce în ce mai mult, așa că nu mai aștepta și acceptă noi experiențe în viața ta. Fie că este vorba despre un loc de muncă, o altă locuință sau relație, acum este momentul să îmbrățișezi noutatea. 

Pești. Este posibil să fii destul de anxios și să consideri că nu ești capabil să faci anumite lucruri. Dar încearcă să te îmbărbătezi singur și să nu îți impui limite. Ți-e teamă că nu vei face o impresie bună la acel interviu sau întâlnire? Uită-te în oglindă și vorbește cu tine. Adu-ți aminte că ești puternic, ambițios și bun în ceea ce faci. O încurajare de acest gen te va ajuta cu siguranță să continui. 

Surse articol: Almanac / Stylecaster / CNET

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Cati copii vei avea?
Incepe quiz
Cati copii vei avea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.