Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Pluto intră în Capricorn: 4 zodii își calcă pe inimă și își dezvăluie sentimentele

Miercuri, 02.10.2019

Luna octombrie este presărată cu evenimente astrale importante, care ne influențează acțiunile și viața emoțională. Începând de azi, Pluto intră în Capricorn, iar această tranziție va avea efecte asupra tuturor semnelor zodiacale, dar mai ales asupra a 4 zodii.

Pluto este planeta bogăției și a emoțiilor care ies la suprafață, în vreme ce Capricornul reprezintă una dintre cele mai ambițioase și pragmatice zodii. Întâlnirea dintre zeitatea lumilor subterane și pământescul Capricorn este o adevărată schimbare de nivel în viața celorlalte semne din horoscop. Este momentul în care dăm frâu liber emoțiilor și trecem de la gândire la acțiune. Cu alte cuvinte, începând de azi, ceea ce am planificat de mult va prinde viață și vom pătrunde pe domeniul lucrurilor concrete!

pluto in capricorn

Fiecare zodie suferă influența lui Pluto în Capricorn în manieră diferită, dar elementul comun este reprezentat de punerea intențiilor în practică și de dezvăluirea sentimentelor. În plus, pentru patru zodii, această întâlnire astrală dă startul mărturisirilor sentimentale.

Berbecul se concentrează pe profesie

Pentru Berbec, Pluto scoate la suprafață resurse nebănuite în domeniul profesional. Începe să pună în practică proiecte mai vechi de suflet și are surpriza să constate că semințele plantate cândva prind rod. Urmează o perioadă de împliniri profesionale și, posibil, o avansare în carieră.

Taurul spune „Te iubesc!”

În ultima vreme, nativii Taur, în special dacă sunt singuri, și-au orientat atenția către anumite persoane din anturajul lor sau pe care le-au întâlnit recent. Ceea ce la început a fost un simplu flirt sau un interes ocazional a crescut, ajungând la o dragoste cu vâlvătăi. Dar până azi relația a rămas în așteptare, pentru că nimeni nu a făcut un pas decisiv. Intrarea lui Pluto în Capricorn este momentul favorabil pentru ca Taurul să-și mărturisească sentimentele. Fiind tot o zodie de pământ, Taurul își va lua energiile necesare din această întâlnire și va avea curajul să spună „Te iubesc!”.

Gemenii se îngrijesc mai mult decât de obicei

Pentru Gemeni, intrarea lui Pluto în Capricorn este semn că trebuie să se concentreze pe autoîngrijire și pe starea lor de bine. Iată de ce luna aceasta este dedicată ședințelor de masaj, vizitelor la salonul de cosmetică și la medic, pentru analizele uzuale, weekendurilor de relaxare și timpului petrecut cu familia.

Racul își schimbă atitudinea

După o analiză atentă a sentimentelor sale și a evenimentelor din ultimul timp, Racul se decide să adopte cu totul altă atitudine față de persoanele din jur. Puternicul Pluto îi împrumută forța pentru a spune „Nu!” atunci când i se pare că se depășesc limitele, în vreme ce influențele Capricornului îl ajută pe Rac să-și impună cu mai multă fermitate opiniile.

Leul își dezvăluie sentimentele

O veche legendă spune că Pluto a răpit una dintre cele mai frumoase zeițe, pe Cora Persefona, pentru a o aduce în împărăția lui. Aceste influențe năvalnice răbufnesc și în inima Leului, când vine vorba de o persoană pe care o pândește de mult. Energia lui Pluto înlătură temerile acestui semn solar și îi dă elocvența necesară pentru a-și mărturisi sentimentele. Totodată, tranziția planetei prin Capricorn aduce determinare în inima Leului, care va continua să-și urmărească prada, chiar dacă este refuzat. Cine nu va ceda până la urmă în fața unei iubiri atât de pătimașe?

Fecioara face planuri pentru sfârșitul de an

Fecioara își dorește să trăiască momente memorabile în sânul familiei. Iată de ce schimbă planurile pe care le avea inițial pentru perioada sărbătorilor și impune altele noi. Va face rezervări pentru o vacanță într-o țară specială, precum Laponia sau Islanda, astfel încât să se asigure că familia sa nu va uita prea curând aceste momente.

Balanța face primul pas

Pentru că așteaptă de ceva vreme o propunere din partea persoanei iubite, Balanța este nerăbdătoare și anxioasă. Simte că și-a pierdut echilibrul său obișnuit și nu are curajul să spună lucrurilor pe nume. Dar intrarea lui Pluto în Capricorn aduce o forță uriașă, care stabilizează Balanța și îi furnizează energia necesară pentru a face primul pas. Fie că este vorba despre o cerere neobișnuită în căsătorie, despre o declarație mult așteptată sau despre un ultimatum în relație, Balanța își calcă pe inimă și îi spune partenerului tot ceea ce dorește de la el.

Scorpionul pune piciorul în prag

În ultima vreme, nativii Scorpioni au impresia că prea multe persoane le încalcă intimitatea și se amestecă în familia lor, încercând să le influențeze deciziile. Viziunea realistă pe care le-o aduce Pluto pătrunzând în Capricorn le clarifică modul în care trebuie să acționeze. Luna aceasta, Scorpionul învață să pună limite, chiar și persoanelor din familie, care devin prea intruzive. La serviciu, Scorpionul își va impune cu fermitate punctul de vedere.

Săgetătorul își face provizii

Lunile care urmează sunt destul de încărcate pentru Săgetător. Pentru că vrea o perioadă de odihnă și confort la sfârșit de an, s-a hotărât să facă economii. Pluto, planeta bogățiilor subterane, îi ține isonul, ajutându-l să scoată bani și din piatră seacă. Chiar dacă este foarte obosit și lucrează în mai multe locuri, Săgetătorul va pune deoparte sume importante pentru o vacanță de vis și multă relaxare de sărbători.

Capricornul dă frâu liber emoțiilor

iubire

Când Pluto pătrunde în Capricorn, toate energiile ascunse ale acestei zodii se eliberează, iar cele mai profunde resurse devin accesibile. Capricornul a stat multă vreme în așteptare, pentru că nu a avut curajul să-și mărturisească sentimentele unei persoane care îl intimidează. Sub influențele magice ale bogatului Pluto, Capricornul își recâștigă încrederea în sine și realizează că merită tot ce este mai bun. De aceea, decide să-și dezvăluie sentimentele, pentru că are puterea să facă față oricărei situații, chiar și unui refuz. Dar nu trebuie să se teamă prea tare, pentru că soarta îi favorizează întotdeauna pe cei puternici și sigur va primi răspunsul la care visează.

Vărsătorul își activează energiile spirituale

Pentru Vărsător, perioada care urmează este una de autodescoperire și de dezvoltare personală. De aceea, va face lucruri pe care nu le-a încercat până acum: cursuri de yoga, tehnici spirituale, ședințe de consiliere psihologică, vizite la astrologi. Întâlnirea dintre Pluto și Capricorn îi dă Vărsătorului un impuls puternic de a accesa zonele profunde ale sufletului său și de a evolua pe plan spiritual.

Peștii au nevoie de adrenalină

Pentru acest semn acvatic, influențele telurice ale lui Pluto în tranziție prin Capricorn au un efect paradoxal: Peștii simt nevoia să străpungă realitatea fixă, să se elibereze de constrângeri și să trăiască viața din plin. Vor urma zile de aventură dezlănțuită pentru ei, în care vor căuta senzații tari. Rămâne la latitudinea lor dacă vor sări cu parașuta, vor face scufundări sau bungee jumping!

Surse foto: iStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!