Horoscop
Înapoi la

Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață

Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Am intrat în semnul magic al Peștilor, posesorii creativității și ai intuiției profunde, romanticii zodiacului, asociați cu zeitățile iubirii, Eros și Afrodita.

Semnul Peștilor este conectat cu multiple mitologii, de la cea egipteană la cea greacă, de la cea sumeriană până la creștinism. Iată de ce acest semn este atât de fascinant, iar astrologii îl consideră unul dintre cele mai mistice din horoscop.

Despre persoanele născute în zodia Peștilor se spune că sunt binecuvântate cu puterea marilor creatori, empatice și mereu în căutare de înțelesuri ascunse ale lucrurilor. În plus, natura duală a Peștilor îi face pe acești nativi greu de pătruns, complicați și misterioși.

femeie pe stanca

Ziua în care simțim din plin influențele enigmatice ale acestui semn este cea de 3 martie, când Poarta Peștilor se deschide și vom avea acces la tainica lor înțelepciune. Puterea acestei zile este incredibilă, pentru că numărul 3 este dublat și vibrația sa profundă se manifestă din plin.

În toate numerologiile, de la cea pitagoreică până la cabală, numărul 33 are o forță divină, fiind asociat oamenilor veniți pe Pământ cu o misiune specială. Cel mai clar exemplu este legătura dintre numărul 33 și Mesia, ceea ce demonstrează semnificația sa de Număr Maestru.

Iată de ce pe data de 3 martie ne putem aștepta la adevărate revelații în ceea ce privește întrebările noastre cele mai arzătoare, dar și la o explozie de creativitate și inspirație, care ne va ajuta să trecem la un nivel superior în multiple domenii ale vieții noastre.

Ce aduce Poarta Peștilor pentru zodii

Berbec

Ai nevoie de inspirație ca de aer în această perioadă, pentru că trebuie să scrii o carte, să finalizezi o operă de artă sau să pui pe picioare un proiect important. Indiferent în ce domeniu lucrezi, Poarta Peștilor este o ocazie extraordinară pentru tine de a atrage forțele Universului, pentru a face un salt în cariera ta sau a pune bazele unei afaceri profitabile. Folosește puterea mistică a Peștilor ca să-ți schimbi destinul profesional și lasă talentul și pasiunea ta să iasă la iveală. Persoanele care te iubesc au totală încredere în tine și îți vor fi alături, oricât de dificilă ar fi calea ta spre succes.

Taur

Poarta Peștilor este o oportunitate de învățare pentru tine, așa că orice ți s-ar întâmpla în această zi mistică ia-o ca pe o lecție de viață. Chiar dacă unele lucruri nu vor fi pe placul tău, de exemplu, anumite critici sau reproșuri, trebuie să-ți învingi încăpățânarea și să le accepți cu inima deschisă. Pentru un semn de Pământ ca tine este necesar, din când în când, un cutremur, așa cum numai forța acvatică a Peștilor îți poate aduce. Numai astfel vei înțelege că te-ai închis între limite mult prea rigide și ai lăsat o mare parte din potențialul tău să lâncezească. Dacă vrei o dragoste adevărată sau o misiune care să te împlinească, ascultă mesajul pe care ți-l transmite Poarta Peștilor și îmbrățișează transformarea.

Gemeni

Poarta Peștilor te conduce către o adevărată revelație: vei înțelege natura mai profundă a legăturilor cu diferite persoane din viața ta și care este rolul lor în evoluția ta personală. Este vremea să te trezești și să îmbrățișezi latura ta spirituală, să accepți faptul că toate relațiile din existența ta, chiar și cele mai nesemnificative, au avut un rol în construirea personalității și destinului tău. Dacă îți deschizi inima acestei revelații profunde, vei privi cu alți ochi oamenii din jurul tău, iar atitudinea ta față de ei va deveni mai blândă și mai caldă. Schimbarea ta va atrage bunăvoința celor din jur, în special a unei persoane care nu îți este tocmai indiferentă.

Rac

Pentru tine, Poarta Peștilor reprezintă o deschidere către spontaneitate și creativitate, mai ales că ești un semn acvatic și ai acces la resursele nelimitate ale inconștientului. Lași la o parte teama și rezervele și te arunci în viața trăită la maximum, spunându-ți sus și tare părerile, chiar dacă anumite persoane nu sunt de acord cu tine. Pe plan profesional, îi vei uimi pe colegi cu intuiția ta și vei primi laude și aprecieri din partea șefilor. Și relația ta sentimentală va beneficia de fluxul energetic pe care îl primești prin Poarta Peștilor, iar partenerul va fi încântat de propunerile tale originale și de felul jucăuș și tandru în care te raportezi la el.

Leu

Pentru tine, Poarta Peștilor este fascinantă și plină de atracții periculoase, cărora s-ar putea să le cazi pradă, dacă lași partea ta rațională să adoarmă cu totul. Vei intra într-un joc senzual și amăgitor cu un bărbat, care te cucerește prin umorul și inteligența sa. Dar atenție: în vreme ce tu ai senzația că îl seduci, el este cel care te va prinde, încet- încet, în mrejele sale. Pentru spiritul tău solar, subtilitatea și tertipurile personalităților acvatice sunt greu de înțeles, așa că păstrează măcar un strop de luciditate, dacă vrei să te protejezi. Nu te lăsa cu totul absorbită de vârtejul dragostei și folosește celelalte dimensiuni ale vieții tale ca pe niște piloni de care să te agăți, pentru a nu fi aruncată în vâltoare.

Fecioară

Este vremea să dai mai multă atenție dimensiunii spirituale a vieții tale, care a rămas de ceva vreme în umbră. S-ar putea să ai vise stranii și să primești anumite semne care să-ți arate că legătura ta cu Universul și divinitatea trebuie refăcută, dacă vrei să te simți cu adevărat împlinită. Poarta Peștilor din 3 martie este un bun prilej să începi o practică spirituală către care te simți atrasă. Este necesar, de asemenea, să urmezi un ritual de purificare, pentru că în adâncul tău s-au adunat multe resentimente și emoții negative care trebuie scoase la lumină și vindecate. Dacă vei da urmare acestui îndemn astral, toate celelalte dimensiuni ale vieții tale vor fi binecuvântate și te vei bucura de o perioadă de abundență și liniște. 

sirena

Balanță

Pentru că ești un semn de aer, te dedici întotdeauna celorlalți, prieteni sau familie, până în punctul în care uiți să mai ai grijă de tine. Generozitatea și amabilitatea ta te fac să fii înconjurată mereu de diferite persoane, dar uneori simți că spațiul tău personal este invadat și interacțiunile tale devin grăbite și superficiale. Poarta Peștilor te face să înțelegi că există și alte lucruri la care trebuie să te concentrezi în afara relațiilor cu ceilalți: echilibrul tău, evoluția ta interioară, retragerea în tine pentru a-ți găsi resursele creatoare. Folosește această revelație subtilă pentru a te reconecta cu ființa ta profundă și nu ezita să le ceri celor din jur să-ți respecte nevoia de singurătate. Persoanele care te iubesc vor înțelege și vor accepta necesitățile tale.

Scorpion

Pentru că și tu ești un semn de apă, Poarta Peștilor are influențe mai puternice asupra ta față de celelalte zodii. S-ar putea ca în jurul datei de 3 martie să simți că te invadează emoții pe care nu le-ai mai simțit de mult și să retrăiești conflicte interioare pe care le credeai rezolvate. Înainte să intri într-un nou ciclu de zbucium și suferință, pune stop acestei provocări karmice și cheamă-i pe toți cei implicați la o discuție sinceră. Deschide-ți inima în fața lor, spune-ți nevoile și cere-le să fie, la rândul lor, sinceri față de tine. Chiar dacă anumite lucruri se vor schimba radical în viața ta sau va trebui să renunți la anumite relații, în final te vei simți eliberată.

Săgetător

Poarta Peștilor este o adevărată poartă a dragostei pentru tine, când te vei elibera de inhibiții și vei trăi o iubire ca în filme. Influența romantică a Peștilor te va ajuta să treci peste teama ta că ai putea fi prinsă într-o legătură mult prea strânsă, care îți va bloca spiritul aventuros. Vei avea curajul să recunoști în fața bărbatului pe care îl placi că vrei o iubire fără obligații și, spre surpriza ta, vei primi o declarație asemănătoare din partea lui. Ai grijă, totuși, ca dragostea ta cu vâlvătăi să nu se transforme într-o pasiune de lungă durată și să fii nevoită să suporți consecințele propriilor declarații, atunci când partenerul îți va spune adio.

Capricorn

Simți nevoia să te debarasezi de obligații și responsabilități și să te ocupi de hobby-urile tale, să călătorești și să petreci mai mult timp cu persoanele dragi. Poarta Peștilor îți deschide gustul pentru aventură și s-ar putea să amâni anumite proiecte, pentru a te dedica o perioadă lucrurilor care îți plac, dar și sănătății tale și grijii față de propria persoană. Dacă ești singură, este o bună ocazie să te îndrăgostești și să începi o legătură sentimentală care s-ar putea transforma într-o relație pe termen lung. Cel mai important este faptul că perioada ta de relaxare și libertate îți va activa creativitatea și vei putea pune în practică anumite planuri pe care le ai de ceva vreme în minte.

Vărsător

Pentru o persoană inspirată ca tine, Poarta Peștilor este cel mai bun prilej pentru a-ți pune în valoare creativitatea. Indiferent ce îți propui să faci, de la inițierea unui blog cultural până la deschiderea unei afaceri cu produse handmade, totul îți merge strună dacă folosești energia profundă a Peștilor, în magica zi de 3 martie. Mai mult decât atât, ai puteri miraculoase când vine vorba de relații și reușești să atragi alături de tine exact acei oameni care te pot susține în inițiativele tale. Folosește această incredibilă forță interioară pentru a te apropia de persoana care îți place sau pentru a repara anumite probleme în relația cu partenerul de viață.

emotii creative

Pești

Nu degeaba ziua de 3 martie este o Poartă a Peștilor: vei primi energia ei și vei putea duce la bun sfârșit tot ce îți propui în această zi, dar și în perioada următoare. Pentru că semnul tău este intim legat de forțele ascunse ale dragostei, Poarta Peștilor ți-ar putea scoate în cale o persoană specială, cu care vei simți o legătură instantanee. Deschiderea porții este momentul cel mai potrivit pentru nativii Pești care se află în căutarea sufletului pereche. Dar creativitatea și intuiția ta debordantă pot fi direcționate și către alte scopuri, nu doar către dragoste. Pe plan profesional, Poarta Peștilor îți oferă ocazia de a te face remarcată în timpul unei întâlniri cu persoane de decizie, ceea ce reprezintă o treaptă importantă pentru cariera ta.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?
Incepe quiz
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (92)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.