Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Portalul 02.02.2020 sau Ziua Întoarcerii către Sine: zodiile sunt puse în fața oglinzii sufletului

Otilia Geavlete

Anul 2020 este asociat în numerologie cu cifra 4, rezultatul însumării cifrelor sale, un număr conectat cu reflecția profundă și întoarcerea către sine, cu ancorarea în prezent, dar și cu accesul la energiile nemărginite ale subconștientului.

Cifra 4 este, totodată, un simbol al destinului, al dezvăluirii întregului potențial, un număr care face legătura între divinitate și om, între lumile celeste și viețile noastre pământești. De aceea, cifra 4 este conectată cu explorarea sinelui și descoperirea propriei naturi și învățarea. 

Toate aceste efecte sunt amplificate pe data de 2 februarie (02.02), care reprezintă practic o dedublare a numărului 4 și a puterilor sale. De aceea, data de 2 februarie este un adevărat portal magic, prin care putem avea acces la visele noastre și ne putem privi în oglinda sufletului.

femeie poarta luminoasa

Această zi este favorabilă pentru autoanaliză, pentru a înțelege exact ce ne dorim în anul ce se desfărșoară înaintea noastră și pentru a ne planifica obiectivele pe termen lung. Dintre evenimentele astrale de pe 02.02.2020, unul este foarte important: Luna se află în sextil cu Venus, de aceea orice hotărâre vom lua în această zi legat de iubire va fi binecuvântată. 

Portalul 02.02.2020 este un prilej al întoarcerii către sine pentru fiecare zodie, o extraordinară ocazie de a ne înțelege motivațiie, resursele și țelurile. Numai când vom sesiza legătura profundă dintre aceste trei aspecte ale vieții noastre, vom putea să pornim cu fermitate pe calea împlinirii personale. Pentru că portalul magic se află în misterioasa zodie a Vărsătorului, toate energiile noastre profunde vor fi eliberate și ne vom lăsa purtați de înțelepciunea vieții, care ne va conduce acolo unde ne este locul.

Iată cum influențează portalul din 2 februarie fiecare zodie.

Berbec

Portalul din -2.02.2020 te va ajuta să privești înlăuntrul tău, să faci o analiză a resurselor pe care le ai și a principalelor scopuri pe care vrei să le atingi anul acesta. Vei avea parte de claritate mentală și vei înțelege cum să-ți prioritizezi responsabilitățile, astfel încât să te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult pentru tine. S-ar putea să constați că este vremea să dai mai multă atenție dezvoltării tale spirituale, dar și să petreci mai mult timp cu persoana iubită. 

Taur

Pe 2 februarie, Venus, planeta ta protectoare, se află în sextil cu Luna, de aceea principala ta preocupare va fi aceea de a-ți înțelege sentimentele legate de relațiile romantice. Este posibil să fii prinsă într-un triunghi amoros sau într-o intrigă complicată de iubire, presărată cu rivalități și gelozii. Ai nevoie de un timp de reflecție, în care să nu fii influențată de nimeni, nici măcar de cele mai apropiate persoane, pentru a decide cum să procedezi în continuare și ce decizii să iei legat de cel cu care vrei să rămâi. Este posibil să treci printr-o despărțire sau o suferință sentimentală, dar numai pentru a-ți găsi ulterior adevărata dragoste. 

Rac

Portalul de pe 02.02.2020 este semnificativ pentru tine, deoarece ai nevoie de o redescoperire a Sinelui tău profund, care a fost ascuns de lucruri lipsite de importanță și de amăgiri. Sextilul dintre Venus și Lună, astrul care te reprezintă, îți aduce mai multă armonie interioară și o capacitate mai mare de a te conecta la ceilalți, în special la ființa iubită. Este o vreme a împăcărilor și a toleranței, în care vei decide să renunți la resentimente și agresivitate și vei încerca să privești doar partea bună a lumii. Această reinventare de sine te va ajuta în toate relațiile tale, atât cele personale, cât și profesionale. 

Leu

Ai nevoie de mai multă luciditate în ceea ce privește aspectele financiare ale vieții tale, iar portalul 02.02.2020 te va ajuta tocmai în acest domeniu. Vor apărea în calea ta oameni care te vor susține cu resursele necesare pentru anumite proiecte sau te vor sfătui cum să-ți investești mai bine veniturile pentru a obține profit. Dacă ești strâmtorată din cauza banilor, o soluție neașteptată îți va veni în minte și vei putea depăși impasul în care te afli. Pe 2 februarie, Luna se află în trigon cu Pluto, stăpânul bogățiilor, ceea ce îți va facilita accesul la resurse pe care nu le-ai luat în considerate anterior.

Fecioară

Numărul 4, care este în analogie cu portalul din 02.02.2020, este și un semn al capacității de comunicare, al expresivității, mai ales că este cifra ce conectează divinul cu pământescul. La fel este și entitatea ta protectoare, Mercur, mesagerul zeilor, care te va înzestra în această perioadă cu o extraordinară elocvență și o persuasiune pronunțată. În cazul în care te afli în tratative pentru a obține unele beneficii pe plan profesional, lucrurile vor merge foarte ușor, iar dacă vrei să-l convingi pe partenerul tău să facă ceva la care se opunea înainte, acum nu vei mai avea nicio problemă. Profită din plin de portalul din 2 februarie pentru a-ți defini obiectivele și planurile prin care să le atingi. 

Balanță

Și în cazul tău, portalul 02.02.2020 este un îndemn către reflecție și către clarificarea unor confuzii legat de ce îți dorești cu adevărat de la viață. Dacă ai trecut de curând prin anumite dezechilibre, în relația de iubire, în familie sau în viața profesională, sextilul dintre Lună și Venus, planeta ce te ocrotește, te va ajuta să-ți recapeți armonia interioară și să iei cele mai juste hotărâri pe oricare dintre cele trei planuri. Ascultă-ți intuiția și dă crezare vocii tale profunde, pentru a-ți rezolva conflictele interioare și a-ți clarifica sentimentele. Asumă-ți faptul că trebuie să renunți la unele lucruri în favoarea altora, pentru că nu le poți avea pe toate, dar important este să primești ceea ce contribuie cu adevărat la starea ta de echilibru. 

femeie cu planete

Scorpion

În cazul tău, portalul din 2 februarie îți va oferi o lecție importantă: vei învăța că sunt unele lucruri care îți scapă de sub control și că uneori este mai bine să te abandonezi cursului vieții decât să încerci să construiești ziduri inutile în jurul tău. Vei înțelege că unele persoane se pot simți sufocate de maniera ta de a le impune ce să facă, iar anumite circumstanțe te depășesc, oricât ai încerca să le stăpânești. Vărsătorul te va ajuta să te eliberezi de teama care te face să controlezi tot în jurul tău și îți va da mai multă lejeritate în relații și în modul în care vezi viața. 

Săgetător

Pentru tine, portalul din 2 februarie va fi o ocazie să reflectezi mai mult asupra nevoii tale de echilibru între libertatea personală și necesitatea de a te angaja pe deplin într-o relație. Fie că te afli într-o legătură mai veche, fie că ești în căutarea sufletului pereche, trebuie să cântărești foarte bine avantajele și dezavantajele unei relații stabile în ceea ce privește independența ta personală. Dacă persoana pe care o alegi să facă parte din viața ta are nevoie să te implici mai mult în viața voastră comună, este posibil ca autonomia ta să fie amenințată. De aceea, trebuie să te decizi care sunt prioritățile tale și dacă sentimentele față de o anumită persoană justifică unele concesii și renunțarea la o libertate deplină. 

Capricorn

Este vremea să iei anumite decizii legate de sănătatea ta fizică și emoțională, iar portalul din 02.02.2020 îți va da o bună oportunitate de reflecție și cântărire a tuturor opțiunilor pe care le ai. În 2 februarte, Luna se va afla în trigon cu Saturn, planeta care te guvernează, așa că vei avea adevărate revelații legate de cum să procedezi dacă vrei să-ți fie bine și să treci peste anumite perioade de criză din viața ta. Influența pozitivă a Vărsătorului te va susține să câștigi mai multă încredere și optimism și să abordezi cu mai multă lejeritate aspectele care te îngrijorează. 

Vărsător

Portalul din 2 februarie are o importanță covârșitoare pentru tine, deoarece se deschide chiar în zodia ta. Nu este doar o ocazie de a lămuri anumite aspecte relaționale și profesionale care te preocupă de multă vreme, ci și o oportunitate de creștere personală și evoluție pe toate planurile vieții tale. Ziua de 2 februarie va fi un moment important, pentru că vei lua hotărâri care ți-ar putea schimba viața. Vei decide să ieși din relațiile toxice din care nu ai nimic de câștigat și să-ți ceri drepturile fără teama consecințelor. Vei spune celor din familie sau de la serviciu ce aștepți de la ei și nu vei mai ezita să-ți afirmi dorințele, doar ca să nu rănești pe cineva - va fi un moment de maturizare emoțională și de asumare deplină a propriei identități. 

Pești

femeie cu aripi

Pe data de 2 februarie, Luna va fi în sextil cu Venus, dar și cu Neptun, planeta care te guvernează. Vei avea parte de un moment de grație, în care aparențele vor fi spulberate, pentru că puterea Lunii va risipi amăgirile neptuniene și îți va da acces la adevărata față a lucrurilor. Vei înțelege mai bine care sunt aspectele care te blochează și nu te lasă să evoluezi, fie că este vorba de o slujbă nesatisfăcătoare, de o relație care nu mai funcționează sau de probleme din trecut pe care încă nu le-ai rezolvat. Odată lămurite aceste aspecte, vei putea gândi o strategie ca să te eliberezi de sub puterea lor și să-ți atingi întregul potențial. 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (148)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!