Horoscop
Înapoi la

Portalul 05.05. Ce îți aduce această dată magică, în funcție de zodie

Portalul 05.05. Ce îți aduce această dată magică, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Data de 05.05 are o semnificație aparte - în această zi se activează un portal astral prin care  pătrund energii cu un potențial extraordinar pentru transformare radicală. Este o invitație din partea Universului pentru (re)dobândirea încrederii de sine și în cei din jur, dar și un prilej al întoarcerii către EU-ul interior. 

În numerologie, fiecare număr are o simbolistică unică și o amprentă energetică aparte, așa cum o are fiecare semn astrologic din zodiac. Numărul 5 poartă semnătura armoniei, echilibrului și a ființelor vii, în general. 0505 sunt cifre reflectate în oglindă, fiind o combinație numerologică posesoare a unei încărcături foarte puternice.

Numărul 5 este și simbolul Universului, al spiritualității și perfecțiunii, are, astfel, o strânsă corelație cu dragostea și frumusețea. Are și o valență energetică a forței interioare și a intelectului, iar prin alăturarea cu numărul 0, produce o frecvență vibrațională angelică puternică.

ilustratie cu o padure intunecata, iar in mijloc se afla o usa deschisa din care patrunde lumina, urmata de cifrele 0 si 5

05.05 reprezintă și finalizarea unui ciclu celest. Nativii, influențați de portalul magic, primesc un "apel de trezire" și trec la un nivel superior al cunoștinței, culegând roadele muncii pe care au depus-o în ultimele luni pentru realizarea obiectivelor. Vor avea acces la un potențial nelimitat, vor renunța la îndoieli și vor gusta din plin succesul, în multe aspecte ale vieții.

Portalul 05.05. Ce îți aduce această dată magică, în funcție de zodie

Berbec. Portalul 05.05 îți va reaminti că pentru a obține ceea ce îți dorești ai nevoie de strategie și, mai ales, de multă răbdare. Nu îți pierde speranța și nu încerca să accelerezi cursul firesc al lucrurilor. Găsește-ți sursa de "combustibil" esențial în lucrurile pe care le faci din inimă și cu toată pasiunea. Bucură-te de această călătorie pentru că este șansa unui nou început. 

Taur. Pentru tine, cele mai importante efecte ale aceste zilei vor avea loc în zona vindecării spirituale, dar și fizice. Afecțiunile tale au o legătură cu rănile emoționale din trecut și acum este ziua perfectă pentru a face o introspecție și a te concentra doar asupra propriei persoane. Meditează câteva minute, respiră adânc și renunță la orice gând negativ care îți provoacă disconfort fizic și mental. 

Gemeni. Ești receptiv la vibrația numerelor superioare, iar energia ta va primi un imbold semnificativ, dacă reușești să profiți din plin de atmosfera zilei. Există multe lucruri pe care vrei să le bifezi pe lista ta, însă astrele te încurajează să le rezolvi pas cu pas, pentru a evita suprasolicitarea. Colaborarea cu anumite persoane te poate ajuta să reușești ceea ce ți-ai propus. 

Rac. Relațiile încheiate în ziua portalului magic se pot transforma într-o iubire ce va dura toată viața. Atragi atenția unei persoane învăluite în mister, dar care îți oferă suficiente semnale că este astrasă de tine. Ai suficient curaj de a păși într-o nouă legătură sentimentală și ai parte de binecuvântare din partea cosmosului în tot acest proces. 

Leu. Vor cădea barierele egocentrismului și ale narcisismului tău nativ și vei avea calea luminată către acțiunile generoase. Portalul 05.05 echivalează cu deschiderea ta pentru oamenii apropiați și cu dorința de a te implica mai mult în problemele de familie. Ai rolul de unificator și aduci bunăstare în viața oamenilor cei mai speciali din viața ta. 

Fecioară. Secvența angelică din ziua portalului are influențe puternice în relația ta de cuplu. Îți aduni toată forța interioară pentru a orienta această legătură sentimentală către o căsătorie și faci primul pas pentru viitorul vostru la unison. Primești ajutor divin pentru a pune la cale toate detaliile acestui eveniment important și vei reuși să te exprimi clar în privința iubirii. 

un cuplu se priveste fata in fata si sta imbratisat la balcon, in timp ce soarele apune pe fundal

Balanță. Ești auzit și văzut pe data de 05.05. Orice spui sau faci va fi remarcat de către cei din jur și este o oportunitate foarte mare pentru tine de a da frâu energiilor interne și de a-ți face cunoscute ideile creative, fie că este vorba despre viața personală sau cea profesională. 

Scorpion. Portalul de 05.05 este foarte important pentru tine deoarece ai nevoie de o redescoperire a sinelui tău. Deși în ultima perioadă ai simțit că nu aparții niciunui loc, acum poți privi mai atent către rădăcinile tale și să realizezi care sunt locurile în care te potrivești cel mai bine. 

Săgetător. O multitudine de sentimente te copleșesc și te fac să intri într-o stare de confuzie. Încearcă să îți asculți inima și să faci alegerile cele mai potrivite pentru tine, nu doar să te bazezi pe influența celor din jur. Alocă-ți câteva clipe pentru a permite armoniei și energiei profunde să îți ghideze pașii următori. 

Citește și: 8 trăsături ale persoanelor binecuvântate de Dumnezeu

Capricorn. Evită să trasezi linii de comparație între tine și alte persoane. Tu ai propria cale și propria cronologie a vieții. Contectează-te cu sinele tău spiritual și amintește-ți că ai ajuns aici doar prin forțele proprii și nu prin faptul că ai copiat acțiunile altcuiva. Fii autentic și încrezător că ești pe calea cea bună pe drumul tău cel măreț. 

Vărsător. Ai senzația că nu ți-ai valorificat întregul potențial și că te pierzi în tot acest parcurs către succes. Portalul 05.05 îți va pune la dispoziție capacitatea de a înțelege că nu trebuie să rămâi blocat, ci să îmbrățișezi oportunitățile din partea destinului. Asumă-ți riscuri și încearcă să renunți la temeri dacă vrei să observi schimbări majore. 

Pești. Persoanele care îți vor intersecta calea îți vor deveni îndrumători spirituali în ziua portalului magic. Dezamăgirile și decepțiile din ultima perioadă te-au împiedicat să ai parte de armonia la care ai visat, însă acum vei primi ajutorul necesar pentru a atinge echilibrul interior și bunăstarea generală. 

Surse articol: Gigichivu / Angelnumber / Mirrorhour

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce zodie îți va marca viața?
Incepe quiz
Ce zodie îți va marca viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.