Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Portalul 06.06. Ce aduce această dată în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Numărul 6 a căpătat o faimă funestă, din cauza asocierii sale cu ocultul 666, numărul infernului. În realitate, este departe de a fi adevărat. Dimpotrivă, conform numerologiei, 6 este unul dintre numerele perfecte, care, din punct de vedere matematic, reprezintă atât suma cât și produsul cifrelor sale. 

Numerele perfecte sunt asociate cu armonia și stabilitatea, acestea fiind și principalele trăsături ale numărului 6. În Tarot, el este asociat cu cartea Îndrăgostiților, fiind un simbol al iubirii în toate modurile ei de manifestare, de la dragostea romantică până la compasiunea față de toate ființele vii. 

numerologie

Pentru unii numerologi, 6 este însăși întruchiparea inimii,  a dragostei necondiționate care hrănește și vindecă totul în jurul ei. Este asociat cu puternicele forțe ale compasiunii și empatiei, luminând toate legăturile, dar mai ales pe cele de între parteneri sau din sânul familiei. 

Efectele lui 6 sunt dublate în portalul 06.06, făcând din această dată o adevărată cale cosmică spre împlinirea personală. La urma urmei, de două ori 6, adică 12, este un alt număr perfect, al zodiilor și al celor 12 apostoli christici. Dublarea lui 6 ne asigură că urmează o perioadă fantastică pentru fiecare zodie în parte, în care iubirea va învinge orice obstacol și va deschide toate porțile. 

Ce aduce portalul 06.06 pentru zodii

Berbecul

Pentru tine, 06.06 este o zi a împăcării, dacă există conflicte în viața ta, a aprofundării unor legături noi și a evoluției pe calea iubirii. Vei exersa compasiunea și te vei apropia de oameni într-o manieră mai autentică și mai tolerantă. Ești copilul zodiacului și semnul preferat al Divinității, așa că vei primi și vei da mai multă dragoste ca niciodată. 

Taurul

Ziua de 06.06 va ascuți capacitățile tale intuitive și îți vei da seama, mai bine ca oricând, ce intenții au oamenii, dincolo de declarațiile lor. Acest dar te va ajuta să eviți o ceartă sau o pagubă serioasă și să demaști persoane care încearcă să te păcălească. Le vei acorda, însă, circumstanțe atenuante, pentru că numărul 6 este asociat cu compasiunea și te face mai flexibilă. 

Gemenii

Un prieten are nevoie de un umăr pe care să plângă și tu îi vei acorda întreaga ta atenție. Ziua de 6 iunie te va aduce în slujba persoanelor la care ții și vei avea un puternic sentiment de împlinire pentru că poți ajuta. Prezența ta delicată și sfaturile venite din adâncul sufletului vor fi un adevărat balsam pentru oricine îți cere suportul. 

Racul

În mod obișnuit ești una dintre cele mai sensibile și emoționale zodii, dar pe data de 06.06 empatia ta va atinge cote maxime. Te vei trezi acționând într-un mod cu totul neașteptat chiar și față de persoanele cu care nu te înțelegi foarte bine, încercând să le înțelegi și să le asculți mai mult. Acest lucru îți va aduce o schimbare de perspectivă și o adevărată revelație spirituală.

Leul

Personalitatea ta solară se potrivește foarte bine cu armoniosul număr 6. care va adăuga noi dimensiuni carismei tale. Vei arăta celor din jur fața ta umanitară, generozitatea care te caracterizează și vei fi privită ca o adevărată protectoare, ceea ce îți flatează oarecum și orgoliul personal. Dar, dincolo de această mândrie nevinovată, vei fi gata să te pui complet în folosul altora. 

Fecioara

Ești cel de-al 6-lea semn din zodiac, de aceea legătura ta cu portalul 06.06 este mai puternică decât a celorlalte zodii. Ziua de 6 iunie ar putea reprezenta o cotitură în evoluția ta spirituală, un moment de grație în care vei înțelege lucruri foarte importante pentru tine sau vei întâlni o persoană cu o influență covârșitoare asupra ta. Folosește aceste mesaje trimise de Univers pentru a aduce armonie în familia ta și în viața sentimentală. 

zana

Balanța

Poate că cineva din familia ta trece printr-un anumit necaz sau prietenii tăi cei mai dragi se confruntă cu o dificultate și, până acum, nu ai știut exact cum să-i ajuți. Portalul 06.06 îți oferă o soluție ingenioasă pentru a-i susține pe cei la care ții. Numărul 6 se potrivește foarte bine cu tendințele tale spre armonie și echilibru, așa că îi vei simți din plin vibrațiile. 

Scorpionul

Pentru tine, numărul 6 este asociat cu dragostea romantică și va scoate la iveală partea ta emoțională și dornică de afecțiune. Contrar obiceiului tău de a căuta în primul rând plăcerile senzuale la o relație nouă, de data aceasta te vei concentra pe sufletul partenerului tău. Iar acest lucru va face ca legătura dintre voi să devină mai puternică și mai durabilă.

Săgetătorul

Pentru că ești cel de-al 9-lea semn din zodiac, relația ta cu numărul 6 este oarecum ambiguă, ca și cum ai fi purtătoarea unui 6 întors. Portalul din 06.06 semnifică o provocare pentru tine, în care ți se cere să-ți demonstrezi fidelitatea și capacitatea de a renunța la anumite avantaje, pentru menținerea unor relații. Va fi o luptă destul de grea, dar, probabil, partea altruistă din tine va ieși câștigătoare. 

Capricornul

Pentru tine, portalul 06.06 va vorbi despre romantism și jurăminte de iubire și te va ajuta să înțelegi mai bine limbajul dragostei partenerului sau a unui bărbat pe care îl placi. Data de 6 iunie este benefică pentru întâlniri și începerea unor relații sentimentale, mai ales dacă anul acesta îți dorești să-ți găsești sufletul pereche.

Vărsătorul

Ai un anumit plan în minte sau o anumită colaborare pe care vrei s-o închei? Trebuie să iei o decizie și nu știi exact pe ce drum să mergi? Așteaptă ziua de 06.06, pentru că pașii pe care trebuie să-i urmezi vor deveni clari și nu vei mai avea nici o îndoială cum trebuie să procedezi. Cartea Îndrăgostiților, cu care este asociat numărul 6, nu se referă numai la iubire, ci și la bunele alegeri pe care le facem.

Peștii

mare

Dacă este o zodie care să fie regina portalului 06.06, tu ești aceea, de vreme ce reprezinți cel de-al 12-lea semn din zodiac. Inima ta va radia numai iubire față de cei dragi și vei primi din partea Universului o veste fericită, legat de o persoană apropiată. Dacă ești în căutarea dragostei, drumurile ți se vor deschide, mai ales că ești una dintre zodiile cu cel mai mare noroc în iubire din acest an.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Luni, 27 septembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66678 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51990 vizite)
  3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (45021 vizite)
  4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41620 vizite)
  5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40405 vizite)
  1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
  2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
  3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
  4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
  5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
  1. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
  2. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)
  3. Sfaturi pentru achiziționarea rochiei de mireasă. Ce alegi din numeroasele modele disponibile? (0 comentarii)
  4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (0 comentarii)
  5. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!