Horoscop
Înapoi la

Portalul Leului din data de 08.08.2023 schimbă radical viețile nativilor. La ce să ne așteptăm

Portalul Leului din data de 08.08.2023 schimbă radical viețile nativilor. La ce să ne așteptăm

Ramona Jurubita

În fiecare an, pe 8 august, elementele cosmice se așază într-o poziție perfectă pe cer, formând un aliniament numit „Portalul Leului”, „Poarta Leului” sau „Portalul Infinit”. În această zi, energiile din Univers cunosc o creștere uriașă, ajungând să facă legătura între tărâmul fizic și cel spiritual.

Pe data de 8 a lunii a opta, Pământul se aliniază cu centrul Căii Lactee, deschizând așa-zisul portal ce face legătura dintre tărâmul fizic și lumea spirituală. Acest punct energetic înalt se află la aproximativ 27.000 de ani lumină față de Pământ, dar vibrațiile sale tot ajung la noi, făcându-ne să trecem prin mii și milioane de stări.

Această zi specială este marcată de prezența Soarelui în constelația Leului (de aici și numele de Portal al Leului) și de răsărirea stelei Sirius (cea mai strălucitoare stea pe care o putem vedea), care la această dată este mai aproape de Pământ ca niciodată. Acest astru este asociat cu planeta Jupiter și îndeamnă zodiile spre acțiune și realizare, ajutându-le să atragă lucrurile pozitive în viața lor.

Ziua în care se formează Portalul Leului poate fi considerată o sărbătoare, pentru că aduce abundență, noroc și binecuvântări nemărginite. În plus, persoanele care îmbrățișează vibrațiile zilei pot observa că dobândesc, fără să depună eforturi, o înțelepciune spirituală uriașă. Asta înseamnă că toată lumea are șanse mari să evolueze! Interesant este că influența acestui eveniment astral se va întinde pe mai multe zile, în perioada 28 iulie - 12 august 2023.

Cel mai înalt punct energetic este pe 8 august, iar cifrele 8-8 au și ele o semnificație aparte. Optul simbolizează infinitul, iar dublarea lui înseamnă succes, bucurii peste măsură și planuri de viitor.

Energia zodiei Leu se îmbină de minune cu vibrațiile acestui eveniment astral de amploare, ceea ce înseamnă că nativii se pot bucura de evoluție pe toate planurile și ascensiune spirituală. Vor face totul cu pasiune și se vor axa pe activitățile care le aduc progres constant.

Ești gata să începi să trăiești viața visurilor tale? Atunci va trebui să profiți de această oportunitate, având în vedere că Portalul Leului se deschide doar o dată pe an. Este o șansă unică pe care nu trebuie să o ratezi! Acum îți poți însufleți ideile mărețe și te poți bucura de punerea lor în aplicare, trăind o perioadă magică și plină de întâmplări miraculoase.

Primii care au observat impactul acestui eveniment astral asupra omenirii au fost africanii din Tribul Dogon și vechii egipteni. Aceștia au urmărit și au celebrat apariția stelei Sirius pe cer, gândindu-se că aceaasta le poate aduce schimbări în bine și prosperitate. Dar poziționarea ei în acest moment cheie a anului le-a adus mai mult de atât: un moment energetic unic, în care își pot schimba viața după bunul plac.

Trepte care duc spre un portal magic deschis prin acoperiș

Tarotscopul lunii august 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Cum se va schimba viața ta, începând cu 8 august 2023, în funcție de zodie și cum te influențează Portalul Leului

Astrologii sunt de părere că aceasta este o zi norocoasă pentru întreg cercul zodiacal. Iată ce urmează:

Berbec
Te vei simți mai curajos/oasă ca niciodată și vei dori să dai piept cu tot felul de limite, ca să te asiguri că îți depășești condiția.

Taur
Îi vei acorda mai multă atenție persoanei iubite, fiindcă știi că evoluția spirituală înseamnă dăruire necondiționată.

Gemeni
Vrei să afli mai multe despre lumea din jurul tău, iar data de 8 august 2023 îți deschide calea spre cunoașterea aprofundată la care aspiri.

Rac
A venit momentul să rezolvi problemele cu banii și să te simți, în sfârșit, eliberat/ă din strânsoarea datoriilor. Situația ta financiară se schimbă în bine.

Leu
Portalul Leului se află în timpul sezonului tău, așa că norocul îți va surâde și ție. Bucură-te din plin de tot ce ți se întâmplă, mai ales dacă pare să fie ce ai visat!

Fecioară
Vei acorda mai multă atenție liniștii sufletești și îți vei îndrepta privirea spre activitățile care te ajută să rămâi la înălțime.

Balanță
Ești mai deschis/ă ca niciodată spre legarea unor noi prietenii, iar Poarta Leului chiar îți scoate în cale persoane minunate pe care te vei bucura să le întâlnești.

Scorpion
Acest portal magic te ajută să scapi de blocajele existente în plan profesional și să găsești noi oportunități de avansare. Sună bine, nu-i așa?

Săgetător
Primești șansa să îți repari relația cu sinele interior și să cunoști evoluția spirituală de care ai nevoie pentru a te face plăcut/ă în diverse cercuri sociale. Nu ignora legătura pe care o ai cu tine!

Capricorn
Vrei mai mulți bani? Acum a venit momentul pentru manifestarea situației financiare după care tânjești. Repetă-ți în gând suma la care vrei să ajungi și vei putea observa chiar de astăzi cum te apropii cu pași repezi de reușită.

Vărsător
Pe 8 august 2023 îți dai seama că adevărul este important și că nu te poți dezvolta dacă nu ești sincer/ă, în primul rând, cu tine.

Pești
Portalul Leului te va face să devii un om mai bun, să donezi bani și obiectele de care nu mai ai nevoie. Va fi o experiență interesantă!

Nu-i așa că 8.08.2023 pare o zi minunată? Chiar este! Și reprezintă doar începutul unei perioade marcate de schimbări în bine.

Patru semne zodiacale care își descoperă scopul în viață la aproape 40 de ani

Surse foto: FreepikFreepik

Surse articol: Ask-angelsRoStylecasterToday

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce ar schimba iubitul tau la tine?
Incepe quiz
Ce ar schimba iubitul tau la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.