Horoscop
Înapoi la

Portalul Leului se activează pe 8.08. Zodiile pendulează între lumea spirituală și cea materială

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Portalul Leului reprezintă o aliniere cosmică, în poziții cheie, a Pământului, Soarelui și a stelei Sirius în fiecare an, pe data de 8 august. Activarea acestui portal astrologic înseamnă că fluxul energetic din această zi este mai puternic decât în mod obișnuit.

Egiptenii antici erau de părere că acela este momentul în care se deschid noi căi de revelație, se recepționează mai bine mesajele celor care nu mai sunt printre noi și în care îi vom putea simți mai aproape.

Steaua Sirius este mai strălucitoare decât Soarele de 26 de ori și este o sursă de lumină spitiruală infinită. Mai reprezintă și abundența, fertilitatea și bogăția. Aliniamentul Soarelui, a Stelei Sirius și a Pământului se numește Poarta Leului datorită faptului că acesta apare când Soarele este în semnul astrologic al Leului.

Ca semn zodiacal, Leul este expresia individualizată a Divinității. Din acest motiv, deoarece se aliniază cu Steaua Sirius și Pământul pe data de 8.08 - număr angelic, conectat cu energiile vindecătoare și cu găsirea sufletului pereche -, ne vom simți mai apropiați de spiritualitate decât de lumea terestră, iar câmpurile energetice vor fi activate. Totodată, măiestria Stelei Sirius se va revărsa către Pământ, oferind o șansă de progresie pe calea ascensiunii imateriale.

După activarea Portalului Leului poți face pași importanți pentru vindecarea rănilor sufletești mai vechi. Comunicarea se desfășoară mai eficient, astfel că îți poți expune sentimentele mai ușor sau te poți elibera de orice tristețe care te-a marcat. Este posibil să te simți mai intuitiv și să devii mai creativ. Este un bun moment de a începe un proiect sau o nouă etapă a vieții.

Berbec. Sunt mari șanse să te reconectezi cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult, dar astrele te sfătuiesc să nu aștepți ca ei să facă primul pas. Profită de deblocarea canalului de comunicare din această perioadă și reia legăturile cu oamenii dragi sufletului tău.

Taur. Nu a fost tocmai ușor să te concentrezi doar pe muncă în ultima perioadă, dar vestea bună că după data de 3 august luna plină din Casa Vărsătorului va activa a zecea casă a carieriei, ambiției și a succesului și vei putea să te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de făcut. 

Gemeni. Vei simți că trebuie să mergi într-o nouă direcție din punct de vedere sentimental, mai ales după data de 9 august, când Venus va încheia un tur complet prin zodia ta. În următoarele două săptămâni vei simți o dorință foarte mare de a-ți extinde orizonturile și de a spune "da" unor noi provocări. 

Rac. Luna plină în Vărsător activează a opta casă a intimității și a erotismului. Chiar dacă te vei simți puțin debusolat la început, astrele te sfătuiesc să îți turezi la maxim motoarele și să profiți de magnetismul pe care îl transmiți, mai ales din punct de vedere spiritual.

Leu. Vei intra într-o nouă etapă a relaționării cu ceilalți și vei putea să te exteriorizezi cu o mai mare lejeritate. După activarea Portalului Leului, vei găsi noi căi de comunicare, vei putea exprima mai ușor ce îți dorești.

Fecioară. Ți-ai cam pierdut din eficiență în ultima perioadă, însă Luna Plină în Vărsător îți va activa a Șasea Casă, cea a productivității și a sănătății. Nu pune presiune pe tine și setează-ți obiective, doar așa vei putea să duci la bun sfârșit tot ce ai început.

Balanță. Dacă simți că nu ești sigur în privința unei persoane care este departe de tine acum este momentul să îi spui ce simți. Astrele te sfătuiesc să folosești cuvintele în scris și nu pe cale verbală, veți comunica mult mai bine și mesajul va fi mai profund.

Scorpion. După data de 8 august, când se va activa Portalul Leului, vei simți o dorință apăsătoare de a te întoarce la lucrurile de bază care te fac fericit, precum petrecutul timpului cu familia, în propriul cămin. Simți că asta este "combustibilul" de care ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile. 

Săgetător. Dacă simți că aripile tale de "fluturaș social" s-au cam atrofiat, acum este momentul să îți faci, din nou, apariția. Indiferent dacă vei strânge vechea gașcă de prieteni și vă veți extinde împreună orizonturile sau vei cunoaște oameni noi, acum te simți mai sociabil și mai comunicativ ca oricând.

Capricorn. Stabilitatea și siguranța sunt nevoile primordiale ale unui Capricorn. De aceea în următoarea perioadă vei găsi modalități inovatoare de a-ți atinge aceste obiective. Pentru următoarele zile, îndreptă-ți atenția către aceste lucruri, fie că vorbim despre stabilitatea în cuplu sau în afaceri. 

Vărsător. Orice ar spune cei din jur, tu nu ești de acord. Vrei să te contrazici și crezi că doar ce spui tu este corect. Un val de furie ar putea să te cuprindă, însă astrele te sfătuiesc să apelezi la maturitate, în orice fel de discuție ești angrenat în aceste zile. Răbdare și mult calm.

Pești. Simți că trebuie să fii mai bun și mai darnic, iar dorința se accentuează, mai ales după data de 8 august. Deschide-ți cel de-al treilea ochi și lasă înțelepciunea divină să te cuprindă. Vei avea acces direct la puterile tale intuitive și vei știi exact ce pași ai de urmat. 

Surse foto: Istock, Pixabay

Articolul urmator Zodiile cu cea mai puternică inteligență emoțională. Nu te pui cu ele!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.