Horoscop
Înapoi la

Portretul femeii cu care vrea să se căsătorească, în funcție de zodia lui

Portretul femeii cu care vrea să se căsătorească, în funcție de zodia lui

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nu este un secret faptul că unii bărbați au tendința de a face un pas în spate atunci când vine vorba despre legăminte pe viață. Ei se sperie ușor de angajamente și de ideea de a face compromisuri mari, însă atunci când cunosc femeia pe care și-au dorit-o dintotdeauna, uită de aceste frici și se pregătesc ușor, ușor să meargă spre altar. Bărbații sunt de părere că, alături de femeia potrivită, căsnicia nu mai este o povară, ci o frumoasă aventură.

Ai întâlnit de curând bărbatul visurilor tale, însă nu știi dacă și tu ești aleasa inimii lui? Ei bine, astrele îți vin în ajutor! Află din rândurile de mai jos cum trebuie să fie femeia cu care EL vrea să se căsătorească, în funcție de zodie!

Ce-și doresc bărbații de la femeia cu care se vor căsători, în funcție de zodie

Mire și mireasă în ploaie

Berbec. Bărbații din zodia Berbec își doresc să se căsătorească cu o femeie curajoasă și dornică de aventură. Ea trebuie să fie întotdeauna pregătită de orice și să fie dispusă să renunțe la activitățile de rutină în favoarea unor idei spontane și nebune.

Taur. Își doresc ca femeia căreia îi vor jura dragoste eternă să fie iubitoare și amuzantă. Ea trebuie să știe să aprecieze o glumă bună, chiar și în cele mai serioase momente sau în cele mai dificile zile. Bărbatul din zodia Taur își dorește o femeie care să îl iubească necondiționat și care, în același timp, să știe când să îi ofere spațiu.

Gemeni. Gemenii sunt recunoscuți pentru multitudinea de personalități pe care le adoptă pe parcursul vieții. Ei au nevoie de femei care să îi țină din scurt și cu picioarele pe pământ.

Rac. Bărbatul Rac este romantic, sensibil și iubitor și are nevoie de o femeie care să înțeleagă și să aprecieze acest calități. Ea trebuie să fie loială, sinceră și de încredere. Racul trebuie să știe că se poate baza oricând pe jumătatea lui.

Leu. Nativii zodiei Leu sunt foarte încrezători în propria persoană și au latura sexuală foarte dezvoltată. Ei au nevoie de partenere care să accepte dorința lor de putere, dar și felul în care aceștia doresc să și-o manifeste.

Fecioară. Bărbatul din zodia Fecioară vrea să se căsătorească cu o femeie foarte inteligentă, care este constant preocupată de dezvoltarea ei personală.

Balanță. Acest bărbat are nevoie de o femeie care să îi readucă echilibrul în viață. Ei cred cu tărie în existența sufletelor pereche și toată viața vor căuta exact acea persoană care să îi completeze.

Scorpion. Scorpionii nu tolerează minciună, iar femeia visurilor lor trebuie să fie cea mai onestă de pe toată planeta. Aceștia au darul de a descoperi minciuna din orice situație, așa că nici măcar să nu-ți treacă prin gând să minți un Scorpion dacă vrei să îl cucerești!

Săgetător. Bărbatului Săgetător nu-i place să se simtă limitat și are nevoie de foarte mult spațiu personal. Acesta vrea să se căsătorească cu o femeie care este independentă și care nu simte nevoia să fie continuu lângă el.

Capricorn. Este foarte preocupat de munca lui și are aspirații foarte mari din punct de vedere profesional. Capricornul se va căsători doar cu o femeie care îi poate face să vadă care este adevăratul sens al vieții și al iubirii. Ea trebuie să iubească natura și să fie foarte creativă.

Vărsător. Bărbatul Vărsător are nevoie de o femeie rebelă și independentă. El apreciază cel mai mult atunci când o femeie știe ce vrea și știe și cum să ceară acel lucru. Sunt dispuși să își ofere dragostea eternă în schimbul promisiunii unei vieți pline de aventuri.

Pești. Bărbatul în zodia Pești se va căsători cu o femeie care este dispusă să îl iubească exact așa cum este. El nu vrea să se schimbe pentru nimeni și nimic în lume și nu poate avea o căsnicie fericită cu o femeie care și-ar dori să schimbe ceva la ei, oricât de nesemnificativ ar fi acel lucru.

Bărbații sunt pretențioși, într-adevăr, dar atunci când iubesc cu adevărat o femeie, o vor iubi pentru tot restul vieții. Tu ce crezi?

Citește și: Dacă-ți servește una din frazele astea, n-o lăsa așa, reacționează imediat!

Surse articol: Yourtango, Popxo, Vogue

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.