Horoscop
Înapoi la

Preziviunile tarot pentru săptămâna 26 mai - 2 iunie. Ce surprize și schimbări au pregătit cărțile de tarot

Preziviunile tarot pentru săptămâna 26 mai - 2 iunie. Ce surprize și schimbări au pregătit cărțile de tarot

Mariana Voinea

Pentru fiecare zodie în parte, cărțile de tarot oferă sfaturi, previziuni și secrete pentru săptămâna 26 mai - 2 iunie. Trei pachete de tarot și cărțile de joc normale prezic evenimentele săptămânii viitoare cu lux de amănunte. Află ce te așteaptă din rândurile de mai jos!

Ce spun cărțile de tarot pentru săptămâna 26 mai - 2 iunie? Care dintre zodii va fi avantajată și pe ce plan? Cum va decurge ultima săptămână a lunii mai pentru zodia ta?

Descoperă etalarea bogată în informații pe planul dragostei, carierei, sănătății și finanțelor în tarotul Rider Waite, în cărți normale de joc, Lenormand și tarotul Gipsy.

Berbec

Pentru Berbec, ultima săptămână a lunii mai vine cu vești bune, dar și mai puțin bune. În dragoste, asul de spade și doi de spade anunță un nou început victorios după o perioadă în care nu ați reușit să percepeți limpede anumite aspecte ale relației.

În carieră, cartea Moartea și Trei de cupe anunță finalul unei situații în care v-ați complăcut și o renaștere, care se va încheia cu o sărbătorire. În profesie, 9 de pentacule promite mulțumire deplină pe plan financiar, îndeosebi pentru femei, care sunt avantajate. Iar pe planul sănătății, aveți Marele Preot, o carte importantă care denotă protecție divină. Poate chiar plănuiți să ajungeți la un lăcaș de cult...

Cărțile normale anunță o mare bucurie, precum un dar mare, ce poate fi o sumă de bani sau un cadou oferit cu dragoste din partea unui bărbat cu ochii deschiși la culoare sau din partea unuia șaten sau blond. Pentru bărbați, o femeie brunetă cu ochii închiși la culoare va juca un rol important săptămâna viitoare.

În cărțile de tarot Lenormand, săptămâna viitoare vă tentează cu un nou început cu Barza. Poate aflați vești despre o sarcină. Veți primi și un mesaj foarte important la ceas de seară. Nu în ultimul rând, tarotul Gipsy invocă pentru săptămâna 26 mai - 2 iunie un dar în bani din partea unui bărbat în uniformă.

Taur

Taurii vor avea parte de o săptămână liniștită în dragoste, în care vor munci foarte mult să obțină atenția partenerului cu 7 de pentacule și 3 de bâte. Pare că veți trece cu privirea distanța și vă veți gândi la viitor în amor.

 femeie ofera carti de tarot de ales pe o suprafara rosie

În profesie, 4 de spade anunță oboseală, semn că munciți probabil prea mult, depuneți un efort mental sau fizic intens, iar Cavalerul de spade arată un bărbat foarte hotărât sau cu atitudine de luptător și învingător care va juca un rol important la job săptămâna viitoare.

În sănătate avem Justiția, ceea ce înseamnă că veți primi răsplata pentru toate eforturile depuse până acum. Poate că ați încercat să slăbiți, să rezolvați anumite probleme de sănătate printr-un tratament și acum încercările vor da roade.

În finanțe, 5 de pentacule anunță o săptămână nu foarte bună în care va trebui să plătiți probabil rate, aveți unele cheltuieli suplimentare, poate că nu vă ajung banii sau nu considerați că sunteți remunerați pe măsura efortului depus. Este bine ca în această perioadă să nu dați bani cu împrumut și să nu vă avântați în a obține credite.

Pentru Tauri, cărțile normale anunță în intervalul 26 mai - 2 iunie o discuție importantă legată de casă. În relație veți avea de-a face cu o femeie cu ochii închiși la culoare și ten deschis și un bărbat șaten-castaniu sau blond cu ochii închiși la culoare.

Cărțile Lenormand v-au rezervat în săptămâna viitoare Ursul, ceea ce înseamnă că veți fi foarte puternici și Câinele, semn că aveți o persoană fidelă în apropiere sau care dorește să vă demonstreze fidelitatea, în cazul în care v-ați îndoit de ea.

Tarotul Gipsy vă trimite un mesaj important de la o persoană care trece prin momente dificile și care cel mai probabil vă va cere ajutorul sau vă va ruga să-i faceți o vizită.

Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna 26 mai - 2 iunie aduce în dragoste 9 de spade și Puterea, ceea ce înseamnă că ați depășit o perioadă dificilă în care ați plâns și ați suspinat după o persoană noapte de noapte, dar acum, în sfârșit, reușiți să găsiți puterea pentru a depăși problemele.

Din fericire, în profesie se anunță un parteneriat foarte bun cu 3 de pentacule, încheiat cu o instituție a statului, un contract pe care cel mai probabil îl veți semna cu un bărbat sau o mărire de salariu. Cartea Nebunul subliniază noi începuturi într-un proiect aflat în stadiu de speranță.

Sănătatea vine cu un 8 de spade și un 7 de pentacule care aduc rezultate bune împreună, dar numai după muncă asiduă și după ce ați căutat în mod susținut cel mai bun tratament pentru afecțiunea de care suferiți. În privința finanțelor, Marele Preot vă va proteja întreaga săptămână.

În tarotul normal, Gemenii primesc vești îmbucurătoare cu o mare realizare domestică, o veste foarte bună din partea a două femei și a unui bărbat. Tarotul Lenormand prevede protecție divină și un mesaj foarte important de la un bărbat.

Iar în tarotul Gipsy, Gemenii sunt favorizați îndeosebi dacă sunt implicați într-un proces prin prisma cărții Judecătorului, fie că este vorba de un proces curent sau de unul prin care au încercat să obțină dreptatea. Ultima carte care a „zburat” din pachet a fost Cupidon, deci așteptați-vă la pasiune.

Rac

Emotivii zodiacului, Racii primesc pentru săptămâna viitoare șansa unui nou început în dragoste, fie alături de o persoană nouă, fie cu un partener actual. Cartea Nebunul și 3 de pentacule anunță armonie în cuplu, o dragoste fulgerătoare ori decizii de moment sau pot prevesti chiar o căsătorie sau o cununie civilă.

 carti de tarot pe o masa acoperita cu catifea verde

În profesie, Racii se vor simți obosiți cu 4 de spade, iar energia Diavolului îi atenționează să fie mai atenți, să fie mai cumpătați, să nu se supere și să nu se enerveze prea repede, în ciuda dificultăților pe care le vor întâmpina. Cu siguranță la job vor fi ajutați de Regele de cupe, un bărbat dintr-o zodie de apă (Rac, Scorpion sau Pești).

În privința sănătății, lucrurile au stagnat în ultima vreme și poate nu v-ați simțit bine, poate ați avut probleme cu inima cu 3 de spade sau probleme de sănătate apărute în urma unei despărțiri sau a unei suferințe. Energia stagnantă a Spânzuratului nu aduce nici săptămâna aceasta îmbunătățiri semnificative, dar cu siguranță perioada ce va urma va fi mai bună.

Pe plan financiar, Valetul de monede indică o propunere venită de la o persoană mai tânără sau o propunere fulger care vă poate ajuta să vă măriți câștigurile.

În cărțile normale, în săptămâna 26 mai - 2 iunie se întrevede o veste bună. O puteți primi prin telefon sau printr-un email în care veți fi anunțați că în curând o să vă parvină un cadou sau poate niște bani care vi se cuveneau ori chiar un câștig neașteptat.

Tarotul Lenormand prevede o mare dragoste săptămâna viitoare, cu cartea numărul 24, Inima, din partea unui Cavaler, a unui bărbat suficient de matur încât să știe ce vrea și care va veni cu o ofertă minunată.

Tarotul Gipsy anticipează o călătorie spre sfârșitul săptămânii, o cazare într-o casă, în natură. Poate doriți să vizitați meleagurile natale sau plecați într-o excursie cu familia.

Leu

Solarii zodiacului, Leii, se vor bucura în dragoste de o săptămână extraordinar de bună, caracterizată de Magician și Roata Norocului. Sunteți Magicianul propriului destin, aveți puterea să întâlniți persoana pe care o așteptați cu Roata Norocului, care semnifică un eveniment important în destin sau o decizie esențială pentru viitorul cuplului. Oricum săptămâna viitoare va veni cu o mare semnificație pe planul viitorului.

În profesie, cu 9 de pentacule vă veți declara foarte mulțumiți de câștiguri, poate de un salariu mărit sau de o primă, iar 2 de pentacule antrenează și o alegere de făcut pentru a obține acea mulțumire la locul de muncă.

În sănătate, 6 de cupe anunță o săptămână foarte bună în care vă veți simți ca niște copii, sănătoși, împliniți și voioși, sau veți redescoperi copilul interior. În finanțe, Puterea, cartea care vă și caracterizează, este prezentă „pe destin”, astfel încât veți reuși să depășiți orice obstacole în ceea ce privește provocările financiare. Toți banii pe care îi veți da se vor întoarce înapoi.

În cărțile normale, pentru Lei se anunță o săptămână cu mare bucurie în dragoste, bine primită după o ceartă sau neînțelegere ori în urma unor bârfe pe care le-ați auzit sau urmează să le auziți. Cineva cu ochii închiși la culoare și tenul deschis, dar și o persoană cu ochii verzi sau albaștri se gândește să vă facă o propunere.

În tarotul Lenormand vi se relevă fidelitate, pentru că a apărut cartea Câinelui, dar și un mic dar sau o mică atenție, pentru că au apărut florile, crinii albi, și un noroc! Trifoiul anunță o șansă mare săptămâna viitoare, așa că puteți merge la un interviu.

În tarotul Gipsy pentru Lei se dezvăluie un dușman ascuns la care trebuie să fie foarte atenți, o persoană care nu le vrea binele, un bărbat îmbrăcat într-o uniformă, fie a statului, fie o uniformă de serviciu. Atenție! A zburat și cartea geloziei din pachet.

Fecioara

Nativii Fecioară au din partea cărților multe vești interesante săptămâna viitoare. În dragoste se unesc un Rege de bâte, o persoană dintr-o zodie de foc, Berbec, Leu sau Săgetător și Marele preot, care reprezintă zodia Taur. Unul dintre acești bărbați va avea o importanță majoră pe plan amoros.

femeie cu un glob de cristal in fata cu parul alb si o rochie argintie

În domeniul carierei au apărut Justiția și Cavalerul de monede, ceea ce înseamnă că munca voastră de până acum va fi răsplătită, orele suplimentare nu vor trece neobservate și vi se va face dreptate în cazul în care v-ați simțit prejudiciați. Cavalerul de monede anunță un dar care sosește însă cu pași molcomi în portofel.

Pe planul sănătății, Puterea și Lumea anunță o săptămână extrem de bună, în care simțiți că începeți să vă mai reveniți după perioada grea prin care ați trecut. În finanțe, 6 de pentacule arată că veți avea suficient de mult încât să dați și la alții.

În cărțile normale se prevede o mare bucurie survenită în curând și o realizare cu cei 3 valeți prezenți în etalare. Fie că darul vine din partea unei instituții a statului sau din partea unei femei cu ochii verzi sau albaștri ori a unui bărbat șaten cu ochii închiși la culoare, în orice caz, veștile sunt foarte bune.

Cărțile Lenormand anunță săptămâna viitoare pentru Fecioare Ancora, fie ancorarea în realitate, fie o stabilitate pe care o veți resimți din ce în ce mai mult. Urmează Stelele care reprezintă poate împlinirea unei dorințe. Aveți grijă totuși la cuvintele unei persoane apropiate pe care le veți putea simți dureroase și nepotrivite.

Nu în ultimul rând, tarotul Gipsy vă arată fidelitatea partenerului sau a unui prieten apropiat care își demonstrează sprijinul prin cartea Câinele și… Ura! Ura! Ura! A apărut cartea căsniciei, ceea ce înseamnă că fie primiți o invitație la nuntă, fie auziți o veste bună a unei logodne sau chiar luați decizia împreună cu partenerul de a vă uni destinele.

Balanța

Săptămâna viitoare, Balanțele vor avea în dragoste șansa unui nou început cu Asul de cupe, dar trebuie să fie atente și la energia Diavolului care le îndeamnă de obicei să fie mai geloase, mai neîncrezătoare în partener, să spună vorbe pe care ulterior le regretă.

În domeniul profesiei, Balanțele se vor bucura de un parteneriat extraordinar cu 2 de cupe. Dacă nu aveți un loc de muncă până în acest moment, cu siguranță veți găsi jobul visurilor, iar dacă sunteți angajați, atunci veți fi mult mai apreciat pentru efortul pe care îl depuneți.

În sănătate, 9 de bâte arată depășirea unei perioade în care nativii s-au simțit sleiți de puteri, atât fizic cât și emoțional, iar Valetul de spade îi face mai atenți la semnele pe care le dă corpul și mai interesați de găsirea unui tratament sau a unei soluții holistice pentru problema prin care trec. Finanțele sunt „unde trebuie” cu 4 de bâte, nu există nimic care să vă zdruncine planurile săptămâna viitoare.

Cărțile normale arată pentru Balanțe că săptămâna viitoare vor savura o mare bucurie, referitoare la un dar în bani sau la un cadou din partea a două femei.

Tarotul Lenormand anunță nativii că vor avea o săptămână în care vor învăța foarte mult, vor aprofunda un anumit domeniu sau vor munci mai mult decât de obicei, o săptămână în care se vor apropia mai mult de partener cu cartea Inelul. Nativii vor avea abundență pe toate planurile deoarece cartea Peștii a zburat imediat din pachet.

Să vedem ce spune și tarotul Gipsy pentru zodia Balanță. O mare fericire, bucurie și un noroc cu cartea Fortuna, dar și o vizită la un lăcaș de cult pentru că a apărut cartea Preotul.

Scorpion

Scorpionii vor avea o săptămână puțin spus interesantă din punctul de vedere al cărților de tarot. În dragoste, nativii vor vedea parcă în viitor, vor avea o intuiție ieșită din comun cu cartea Marea Preoteasă și se vor bucura de echilibru și de o relație stabilă, lipsită de certuri.

 carti de tarot pe o masa de lemn prezentate in detaliu

În profesie, Scorpionii se vor simți ca adevărați „împărați”, pentru că însăși cartea Împăratul a ieșit, alături de Regina de monede, ceea ce înseamnă că la locul de muncă veți fi foarte apreciați de către superiori.

Pe planul sănătății, lucrurile nu stau foarte bine. Vă simțiți obosiți, chiar extenuați cu 10 de spade, dar să știți că după 10, mai mult nu se poate. Deci ce a fost mai rău a trecut, iar 7 de bâte arată o bătălie interioară pe care o duceți pentru a vă redresa din punct de vedere al sănătății.

Pe plan financiar, cu 10 de pentacule veți fi mai mult decât mulțumiți, pentru că această carte anunță o familie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, mai ales al banilor.

Cărțile normale anticipează în săptămâna 26 mai - 2 iunie un mic chef, o petrecere, o mică bucurie, poate o ieșire cu prietenii pentru a sărbători o mare realizare. Aveți patru ași, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de o realizare fie în casă, fie în dragoste, pe plan financiar sau „pentru temei”, deci veți avea cu siguranță ce să celebrați.

Tarotul Lenormand vă arată în schimb o călătorie spre sfârșit de săptămână, poate undeva însorit, într-un loc unde ați dorit să ajungeți de foarte mult timp. Nu în ultimul rând, tarotul Gipsy sfătuiește nativii să fie prudenți pentru că dragostea se arată la orizont, iar cu cartea Bebelușul, fie au parte de noi începuturi, fie este posibil să audă de o sarcină sau să aibă un rezultat pozitiv la un test de sarcină.

Săgetător

Săgetătorul trece printr-o serie de transformări în perioada 26 mai - 2 iunie. În dragoste, nativii nu vor avea parte de o săptămână prea reușită, simțindu-se foarte obosiți cu 4 de spade după toate încercările prin care au trecut, iar 5 de pentacule arată o suferință sau o nemulțumire. Am mai extras o carte ca să lămurim situația, iar 5 de cupe subliniază că preferați să vă uitați numai la cupele vărsate, respectiv numai la oportunitățile pe care le-ați ratat, și nu la cupele pline pe care le aveți chiar în față.

Profesia anunță niște schimbări majore cu Cavalerul de bâte, care denotă un boost de energie, și cu 3 de bâte. Priviți peste distanțe, peste timp, vă gândiți fie la un nou loc de muncă, fie la o schimbare în jobul actual și nu știți cum să comunicați acest lucru superiorului.

Din punct de vedere al sănătății, Valetul de bâte aduce un nou început revigorant, cartea înfățișând un cavaler care se uită la o bâtă pe care au crescut frunzulițe proaspete. În privința finanțelor, Regina de cupe anunță o săptămână stabilă din punct de vedere financiar cu ajutorul unei femei din zodia Rac, Scorpion sau Pești.

Cărțile normale pentru zodia Săgetător evocă, în curând, în casă, o întâlnire cu două persoane, un bărbat cu ochii închiși la culoare, ten deschis și mai plinuț și o femeie cu ochii negri și păr închis.

În Lenormand, cărțile au zburat practic de la sine și promit în săptămâna 26 mai - 2 iunie o comunicare deschisă în cuplu, pentru că apar unul lângă altul Bărbatul și Femeia cu dragoste, dar și păsările care pot anunța bârfe schimbate între femei.

Tarotul Gipsy, în schimb, vede la orizont un dar, dar și tristețe în suflet în urma unui mesaj primit de la un bărbat.

Capricorn

Truditorii zodiacului, Capricornii vor obține săptămâna viitoare cam tot ce își doresc și tot ce planifică. În dragoste, nativii vor primi o ofertă de neratat cu Valetul de cupe și o ofertă benefică în fericire cu 9 de cupe. Poate că este momentul să vă gândiți să vă uniți destinele cu cineva și să lăsați munca deoparte pentru o perioadă.

 femeie in bluza neagra si cu unghiile facute cu alb  etaleaza carti de tarot

În domeniul profesiei, care cu siguranță vă interesează, aveți 4 de pentacule, care arată că „țineți cu dinții” de bani, de un job, și vă interesează exclusiv să avansați sau să obțineți o mărire. 8 de pentacule subliniază o muncă asiduă, multe ore petrecute peste program.

Sănătatea este foarte bună cu cartea Cavalerul de cupe, care arată o evoluție rapidă a lucrurilor, mai ales dacă sufereați de o afecțiune. 2 de cupe promite împlinire pe acest plan, iar finanțele sună bine cu Asul de cupe. Abundența o veți simți în portofel spre mijlocul săptămânii.

Cărțile normale pentru Capricorni vă aduc vești bune în dragoste, la un drum de seară, pe care le veți primi de la o femeie cu ochii negri și părul închis la culoare sau de la o femeie cu ochii închiși la culoare și ten deschis. Mai intervin și doi bărbați, unul blond cu ochii închiși și unul șaten-castaniu, plinuț.

Lenormandul arată florile, cartea 30, care vine cu un dar, poate chiar un buchet de flori. Atenție! Cartea drumurilor indică faptul că va trebui să faceți o alegere și Barza, un nou început. Iar tarotul Gipsy prevede un cadou din partea unui bărbat și vă surprinde cu Speranța, cartea care nu prea vă caracterizează, fiind dominat de pesimism. Săptămâna aceasta simțiți că orice vă doriți se va realiza!

Vărsător

Dragi Vărsători, săptămâna viitoare cărțile au decis! În dragoste veți cunoaște o persoană predestinată. Cartea Îndrăgostiții poate să arate nu numai sufletul pereche, ci și o ispită, o a treia persoană în relație, așa că, atenție! Valetul de cupe este un bărbat dintr-o zodie de apă, Rac, Scorpion sau Pești, potențial neserios, deci va trebui să analizați de două ori oferta înainte de a o accepta.

 prezicatoare cu carti de tarot in mana manichiurata

Pe planul carierei, avem o contradicție. Au apărut două cărți atipice precum zodia Vărsător. Faetonul arată că veți prelua frâiele situației la locul de muncă, veți fi stăpâni pe toate provocările care vin în carieră, dar 7 de spade șoptește că există printre colegi o persoană nu foarte de încredere, care doar vă lingușește sau se dă bine pe lângă șef pentru a obține ceea ce vrea, așa că mare atenție la colegii de breaslă!

În domeniul sănătății, cărțile arată că sunteți bine, în principiu. Cavalerul de monede proclamă o energie stagnantă, sigură, iar 5 de spade arată o victorie clară prin găsirea unei soluții sau a unei metode de tratament atipice, poate naturiste, la problemele cu care vă confruntați.

Financiar vorbind, 10 de spade indică că ați ajuns la capătul puterilor, simțiți cum banii alunecă printre degete, iar Valetul de bâte sugerează mici schimbări sau poate intervenția benefică a unui bărbat dintr-o zodie de foc, Berbec, Leu sau Săgetător. Întocmai precum este reprezentată cartea, un valet care ține o bâtă înmugurită, veți vedea primii muguri, primele semne că lucrurile încep să se îmbunătățească pe plan financiar.

Conform cărților normale pentru săptămâna în curs, dragi Vărsători și Vărsătoare, veți primi „o veste cu mare bucurie între drumuri”, ceea ce înseamnă că nu vă veți afla nici acasă, nici la destinație, dar telefonul va suna cu o veste bună „pentru temei”, adică pentru casă și relație. Nu uitați că o persoană șatenă sau castanie, cu ochii închiși la culoare, și o persoană cu ochii verzi sau albaștri sunt cu gândul la dumneavoastră.

Lenormandul, în schimb, vă prezice o săptămână interesantă, pentru că avem Vulpea, o persoană perfidă, falsă, la care trebuie să fiți atenți. Corelând-o cu șaptele de spade, cu siguranță va trebui să acordați mai multă atenție relațiilor cu oamenii din jur. Iar tarotul Gipsy anticipează pentru nativi o vizită din partea unei femei încununată cu bucurie cu o sumă mică de bani ori un cadou.

Pești

Ultimii, dar nu cei din urmă, intuitivii zodiacului, Peștii primesc sfaturi interesante de la cărți. În dragoste puteți simți că ați obosit, că sunteți pe punctul de a ceda, că nu știți încotro să vă îndreptați cu 4 de spade, dar spre finalul săptămânii, 9 de cupe arată o deplină mulțumire sufletească.

 carti de tarot ibogat desenate n mana unei prezicatoare

În carieră, cu siguranță veți lua o pauză cu Roata Norocului pentru a lăsa destinul să își facă treaba. 8 de cupe arată că ați dori să plecați, să vă opriți pentru o vreme, să vă luați un concediu.

Sănătatea este bine aspectată cu Valetul de monede, dar mare atenție la un tratament, o promisiune care v-ar ajuta pe acest plan. 7 de cupe sugerează mai multe variante din care trebuie să alegeți și nu întotdeauna aceste variante sunt și bune. Dar finanțele reprezintă punctul forte: cu Magicianul puteți câștiga atât cât doriți.

Cărțile normale, dragi Pești, preconizează pentru săptămâna viitoare un mic chef, o revedere cu cei dragi cu mare bucurie în casă! Poate că ați fost plecați, poate că există o reuniune de familie la care veți participa, cu siguranță o să vă simțiți iubiți și fericiți.

Tarotul Lenormand, pe de altă parte, vă anunță că aveți câțiva „șoricei” care încearcă să vă pună piedici, să spună mici bârfe, dar nu este nimic din ce trebuie să vă alarmeze sau să luați în considerare. Se anunță și o călătorie, cu cartea Vaporul, cartea numărul 6, peste ape sau peste distanțe mai mari.

Nu în ultimul rând, tarotul Gipsy prevede că veți avea un moment de mânie, de supărare în această săptămână și trebuie să-l depășiți foarte repede pentru că poate duce la ruperea unei relații. Cartea Bebelușul arată un copil mic care vă va bucura viața, fie veți afla despre o sarcină, fie un membru tânăr al familiei este semnificativ în această săptămână sau poate la final de săptămână vă veți simți din nou copii…

Abia așteptăm să ne spui ce crezi despre aceste previziuni detaliate! Simți că te-au ajutat cumva?

Surse foto: pixabay.compixabay.compixabay.compixabay.compixabay.compixabay.compixabay.com

Surse articol: divinationandfortunetelling.com

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.