Horoscop
Înapoi la

Primul Mercur retrograd din 2019 provoacă furtună în viața zodiilor

Primul Mercur retrograd din 2019 provoacă furtună în viața zodiilor

Lorena Teacă

Începând din 5 martie, Mercur retrograd va pune accentul pe comunicare, deci vei avea ocazia să-ți exprimi ideile și gândurile mai clar și mai coerent. De asemenea, evenimentul astral favorizează îmbunătățirea relațiilor cu familia, dar și șansele de a-ți schimba locul de muncă, din dorința de a evolua pe plan profesional și financiar.

Următoarea perioadă va fi marcată de suișuri și coborâșuri, însă, cu multă răbdare și înțelepciune, vei putea lua deciziile cele mai bune. 

Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie în săptămânile următoare:

Berbec

Vor apărea numeroase neînțelegeri în relația cu iubitul, dar trebuie să-ți păstrezi calmul și să privești cu optimism spre viitor. Momentele tensionate vor dispărea treptat, dar trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și înțelepciune.

Taur

Relația cu familia s-a răcit destul de mult în ultima perioadă, dar Mercur retrograd te va ajuta să conștientizezi importanța pe care o are conexiunea cu persoanele dragi. Încearcă să lași de la tine și să fii mai înțelegătoare cu membrii familiei tale. 

Femeie în pădure

Gemeni

În trecut ți-ai dorit foarte mult să-ți deschizi propria afacere, însă circumstanțele ți-au distras atenția de la acest scop. Acum vei avea ocazia să reîncepi ceea ce nu ai terminat în trecut, însă va trebui să fii foarte atentă la pașii pe care îi ai de parcurs, pentru a avea parte de succes.

Rac

Vei avea parte de multe conflicte și neînțelegeri, deoarece te închizi în tine din dorința de a lua o pauză de la tot ceea ce te înconjoară. Relația cu partenerul va avea de suferit, deoarece acesta nu va putea înțelege motivul schimbării tale.

Leu

Un fost iubit își va face apariția în cele mai neașteptate momente. Chiar dacă îți va declara dragoste nemărginită, vei refuza orice fel de contact cu acesta, pentru că ești fericită în relația actuală.

Fecioară

Simți că trebuie să faci o schimbare, deoarece rutina zilnică a început să te macine. Îți vei schimba locul de muncă, din dorința de a evolua pe plan financiar, dar și relațiile cu prietenii vor fi reînnodate, deoarece conștientizezi importanța lor pentru tine.

Balanță

Urmează o perioadă tumultuoasă, încărcată de probleme și stres, însă, cu ajutorul partenerului, vei face față oricărei încercări. Trebuie doar să ceri ajutorul când simți că nu mai poți, iar persoanele apropiate sigur îți vor acorda tot sprijinul de care ai nevoie. 

Femeie care tine ochii închiși

Scorpion

Te vei reîntâlni cu un vechi prieten, lucru care îți va aduce o adevărată bucurie. De asemenea, vei avea parte și de o surpriză! În ciuda faptului că în trecut v-ați comportat precum cei mai buni prieteni, de această dată te vei îndrăgosti iremediabil de el.

Săgetător

Îți vei face curaj să-i mărturisești bărbatului pe care ai pus ochii tot ceea ce simți pentru el. Comunicarea va fi atuul tău prețios în această perioadă, iar partea bună este că vei ști cum să profiți de el.

Capricorn

Nu încerca să-ți impui punctul de vedere, pentru că riști să fii criticată de toți cei din jurul tău. Este indicat ca în perioada următoare să-ți păstrezi ideile și gândurile doar pentru tine, deoarece ai putea fi catalogată greșit.

Vărsător

Planul financiar va avea de suferit, deoarece nu știi să iei decizii înțelepte care să te ajute pe viitor. Trebuie să te gândești de două ori înainte de a face un lucru, dacă nu vrei să tragi ponoasele ulterior.

Pești

Sensibilitatea exagerată de care vei da dovadă te va face să suferi în fiecare zi. Ți se va părea că toată lumea are ceva cu tine, că toți îți vor răul, însă toate acestea sunt doar în mintea ta. Trebuie să te liniștești și să începi să comunici cu cei din jur.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Care e primul lucru pe care il observa barbatii la tine?
Incepe quiz
Care e primul lucru pe care il observa barbatii la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.