Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Primul pătrar în Gemeni: Zodiile au nevoie de schimbare în viața lor și s-ar putea ca aceasta să aiba loc pe plan sentimental

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Primul pătrar al Lunii este în Gemeni și se manifestă printr-o nevoie puternică de schimbare, prin spontaneitate și lipsă de teamă în experimentarea noului.

La fel ca Gemenii, Luna are un caracter schimbător și o față ascunsă, așa că, atunci când pătrunde în acest semn complicat, ne putem aștepta la transformări importante în viața celorlalte zodii. Este adevărat că decizia de schimbare poate fi impulsivă și, uneori, poate face mai mult rău decât bine. De aceea, trebuie să cântărim cu atenție argumentele pro- și contra-, înainte să ne dăm peste cap viața sau relațiile.

 Fata cu coada impletita-ilustratie

 

Dar, când vine vorba de anumite obiceiuri nocive, dificultăți de comunicare sau blocaje emoționale, schimbarea este binevenită, dacă se păstrează armonia minții și a sufletului.

Luna va pătrunde în Gemeni pe 2 martie și se va afla acolo până pe 4 martie, deci este timp suficient pentru a pune măcar semințele unei schimbări benefice. Dar atenție! Nu încerca să faci schimbarea doar de dragul schimbării, pentru că s-ar putea să regreți mai târziu.

Ce schimbări aduce Luna în Gemeni în viața noastră

Berbecul

Programul tău de lucru este foarte încărcat și activitățile extra te depășesc. Cei dragi sau partenerul sunt nemulțumiți de timpul pe care îl petreceți împreună. Realizezi că este necesar să schimbi ceva în programul zilnic, să-ți organizezi mai bine sarcinile de lucruri sau să delegi o parte din responsabilități. De asemenea, este posibil să renunți la unele hobby-uri sau să amâni pentru o perioadă incertă anumite planuri legate de renovarea casei.

Taurul

Spui mereu că vrei să-ți schimbi locul de muncă, dar te trezești în fiecare zi angrenându-te în sarcini din ce în ce mai grele. Este vremea să te eliberezi de lucrurile care nu-ți plac și să cauți un job mai potrivit cu ambițiile și idealurile tale. Aplică pentru un post care te atrage, iar Luna în Gemeni îți poate aduce un succes binemeritat.

Gemenii

Cu Luna aflată în vizită în zodia ta, te simți oarecum confuză, pentru că partea ta de umbră devine din ce în ce mai puternică. Este posibil să te simți încătușată de anumite aspecte ale relației tale sentimentale, dar nu ai avut curajul s-o recunoști până acum. Nu uita că iubirea devine din ce înc e mai puternică atunci când este asociată cu un sentiment de libertate și de împlinire a potențialului. Ascultă sfatul Lunii și spune ce gândești, chiar dacă vei provoca emoții dificile în inima partenerului tău.

Racul

Astrul tău protector se află într-un semn dublu, de aceea te simți destul de tulburată și nehotărâtă în acțiunile tale. Simți că este necesar să schimbi anumite lucruri, mai ales în modul în care îți alegi partenerii și în care te porți cu ei, cu teama de a nu-i pierde. O astfel de atitudine te conduce la dependență, de aceea este necesar să identifici punctele în care chiar este nevoie de schimbare și să acționezi fără întârziere.

Leul

Nu mai poți continua să ignori nevoie partenerului tău, care îți spune că trebuie să iasă cât mai repede din zona de plafonare socială și profesională în care se află. Este necesar ă lași treburile tale importante la o parte și să-i acorzi ceva mai multă atenție și mai mult sprijin în inițiativele sale. Este adevărat că acest lucru presupune să stai o vreme în umbră, dar trebuie să faci acest sacrificiu, dacă vrei să-ți salvezi relația.

Fecioara

Simți că este nevoie de o schimbare importantă în ceea ce privește modul în care îți comunici nevoile în cuplu. Tinzi să faci prea multe reproșuri, ceea ce provoacă opoziție din partea iubitului tău. Încearcă să fii mai subtilă și să descrii, pur și simplu, cum te simți, fără să învinovățești pe nimeni. Planeta care te guvernează, Mercur, este și planeta Gemenilor, de aceea vei fi influențată destul de mult de tranziția Lunii prin Gemeni. Lasă elocvența mesagerului divin să iasă la iveală și convinge-ți partenerul, mai degrabă decât să-l constrângi.

luna pe lac

Balanța

În general, te afli într-una din stările opuse,  de armonie perfectă sau de dezechilibru major. În momentul acesta, simți că balanța ta interioară este destul de instabilă și ai nevoie să faci ceva pentru a-ți recăpăta dreapta măsură. Nu te sfii să te retragi, dacă simți nevoia să stai o perioadă singură, pentru a-ți aduna gândurile. Explică-i partenerului că decizia ta este în beneficiul cuplului și că lucrurile vor merge mult mai bine când îți vei regăsi axa interioară.

Scorpionul

De obicei, ești sceptică și puternic ancorată în lumea materială, dar recent ai început să simți nevoia unei evadări din concret și a regăsirii unei ancore spirituale. Nevoia de schimbare te ajunge din urmă, dar nu uita să-i avertizezi pe cei din jur că se întâmplă ceva cu tine. Luna în Gemeni te conectează cu emoționalitatea ta profundă și îți deschide calea către o dimensiune a ființei pe care ai ignorat-o multă vreme.

Săgetătorul

Toată lumea spune despre tine că ești independentă și aventuroasă, dar, în ultima perioadă, ai început să-ți dorești mai multă odihnă și stabilitate în viața ta. Nu-ți fie teamă să recunoști față de partener că ai nevoie de protecția lui și că îți dorești să preia câteva dintre responsabilitățile tale. Chiar dacă imaginea ta în ochii lumii se va schimba, important este să te simți tu împlinită. 

Capricornul

Luna în Gemeni nu te influențează foarte tare, dar efectul ei transformator nu te lasă complet rece. Poate că simți nevoia să fii mai disciplinată în ceea ce faci sau mai flexibilă în modul tău de gândire. Aceste schimbări subtile pot fi produse de astrul selenar, aflat în semnul ambiguu al Gemenilor, dacă și tu ești gata să te confrunți cu partea ta de umbră.

Vărsătorul

Vrei să ai o relație autentică și profundă cu persoana iubită, dar adesea nu îi arăți adevărata ta față. Te temi să nu te perceapă vulnerabilă sau nehotărâtă și alegi să te prezinți mereu într-o lumină favorabilă, deși astfel faci rabat de la autenticitate. Asumă-ți renunțarea la măști și la mecanisme de apărare, dacă vrei ca iubitul să-ți cunoască și să-ți înțeleagă inima.

Peștii

luna cu inger

Faci parte dintr-un semn dublu, ca și Gemenii și ai o relație specială cu Luna, a toate zodiile acvatice. Iată de ce vei resimți mai puternic nevoia de schimbare, în multiple arii ale vieții tale. Indiferent că este vorba de relații sau de viața ta interioară, cu siguranță că vei opera o transfomare semnificativă, care îi va surprinde pe cei din jur.

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 4 decembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an (59649 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (48967 vizite)
  3. Horoscop mâine, 9 noiembrie: Taurul se avântă cu viteza luminii spre orizonturi înstelate (40176 vizite)
  4. De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Rac (33801 vizite)
  5. Singur/ă sau într-o relație? Ce ți se întâmplă în 2022 în sectorul dragostei, în funcție de statutul tău amoros actual (33364 vizite)
  1. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (nota 5)
  2. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  3. Cu cât mai mult bine faci, cu atât mai mult rău primești! De ce ți se întâmplă asta... (nota 5)
  4. Ce să faci ca să plătești mai puțin la căldură iarna (nota 5)
  5. Îi vei pierde pe oamenii care au rămas în viața ta, dacă te concentrezi în continuare pe cei care au plecat (nota 5)
  1. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Capricorn (0 comentarii)
  2. 3 zodii care se vor întoarce la fostele relații în această iarnă (0 comentarii)
  3. Horoscop mâine, 6 decembrie: Leoaica e regina în fața căreia supușii se pleacă cu supunere și venerație (0 comentarii)
  4. Horoscop mâine, 3 decembrie: un carusel amețitor de emoții îl distruge psihic pe Săgetător (0 comentarii)
  5. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!